Młody Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 A może szybki spocik 17 . 06 będę w Poznaniu mozna cos myslnac :mysli:o ktorej tu bedziesz. ma ktos czas?[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2008, 10:09 _________________________________________________ Ps. Musashi miałeś okazję sprawdzić mój interfejs ? u mnie fejs dzialal Myslę że koło godz. 17-tej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Pepin: Napisz w opisie, że już znalazłeś furę Ja jak bym taką miał to bym się chwalił Jak naprawi się sprzęgło to się bedę chwalił Poza tym nie ma mojego silnika ... na liście ... no może już jest .. ale zgłaszałem w temacie forumowym że brak BeKaeNa qtper ... Ty chwaliłeś się olejami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Pepin masz już silniczek BKN :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jakby ktos mial jakiegos chorusa albo concerta luzem to niech weźmie jutro bo chcialbym sprawdzic czy bedzie u mnie smigac No i dla pewności: spocik na Św Jerzego tam gdzie ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 tak na Św Jerzego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Pepin masz już silniczek BKN :th: "Permamentna inwigilacja ... Albercik wycofujemy się" I nawet profil się uzupełnił ... sam, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Pepin masz już silniczek BKN :th: "Permamentna inwigilacja ... Albercik wycofujemy się" I nawet profil się uzupełnił ... sam, dzięki Hhahaah trzeba uważać bo jesteśmy obserwowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 byłem na św, Jerzego o 16.15 i nikogo nie bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepin Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 byłem na św, Jerzego o 16.15 i nikogo nie bylo... cześć od 16tej był Waaren tylkoo się gdzieś schował za innym autkiem, bo ok 16:15 przyjechał Duluki i też myśla, że nikogo nie ma Ja dojechałem ok 16:45, później wrócił Duluki i dojechał Urbik nike21, czekałeś trochę czy od razu odjechałeś ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 poleciałem na King cross bo myslalem ze moze tam ktos bedzie... no trudno, nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 widzę , że coś spot do skutku nie doszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbik Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Iverson przestań komentować bo jak się pokażesz na spociku to dostaniesz za swoją częstotliwość w spocikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 wszystko się udało po kilku niepotrzebnie przejechanych kilometrach (też pojechałem do Kingkrosa) wróciłe na Św Jerzego i już tam byli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 następnym razem będę pół godziny później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 witajcie. wrocilem dosyc pozno do poznania. i nie zdazylem :gwizdanie: ale widze, ze bawiliscie sie na spocie w chowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 ale widze, ze bawiliscie sie na spocie w chowanego buahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waarren Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 no tak, w takim wielkim gąszczu Audic łatwo się zamaskować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duluki Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Iverson a Ty dobrze się schowałeś nikt cię nie znalazł juz od dłuższego czasu :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ...może się kiedyś znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ... a kiedyś cię znajdę, znaaajdę cię :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi