Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zlot zimowy i II urodziny klubu - gdzie robimy ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taktuś.....

Popieram - jak w zimie to w zimie - prawie robi wielką różnicę......

SŁOWACJA :th:

Opublikowano

jak ja kiedys bylemn w zakopcu w marcu to tyle sniegu lezalo ze kolejka na kasprowy byla dostepna wylaczne dla narciarzy i deskarzy- wiec sobie nie wjechalem :kwasny: za to z pod wyciagu mozna bylo zjechac saniami prawie do samego centurm zakopca. nawet na gubalowce lezalo kupe sniegu no i oczywiscie kupe narciarzy :kox:

Opublikowano

wszystko zależy od zimy, bywało i tak, że w styczniu śniegu nie było :naughty:

Opublikowano

wszystko zależy od zimy, bywało i tak, że w styczniu śniegu nie było :naughty:

dokładnie tak, a co będzie jak zima znów "zaskoczy" drogowców... :naughty: nie dojedziemy na zlot (oprócz tych co mają Q):tongue4:

Opublikowano

dokładnie tak, a co będzie jak zima znów "zaskoczy" drogowców... :naughty: nie dojedziemy na zlot (oprócz tych co mają Q):tongue4:

Ci co mają Q będą ciągnąć tych co nie mają Q :D

I wszyscy będą zadowoleni.

Opublikowano

Słowacja - YES YES YES (najlepsza opcja)

Zakopane - Never - to jedno wielkie bagno dzikiego tłumu pseudo turystów brrrrr ohyda!

Wisła - może być....

Opublikowano

Zakopane - Never - to jedno wielkie bagno dzikiego tłumu pseudo turystów brrrrr ohyda!

Nie w tym okresie, w ktorym ma byc zlot.

Opublikowano

No coż jak ustalicie w zakopcu to przyjadę (przyjadę wszędzie) - ale jestem na NIE :no:

Nie lubię Zakopanego, nic na to nie poradzę...

Preferuję odludzie i fajne widoki (aby odpocząć od klimatów Warszawskich)

Opublikowano

Nie musimy mieszkać na kropówkach , kawałek od centrum masz super tereny , cisze spokój i za***iste widoczki :)

Opublikowano

Ja nie będę komplikował gdzie będzie tam pojadę i decyzje uszanuje ( najważniejsze żyby sie wyrwać z miasta i kolejną superową impreze A4 zaliczyć ).Bedzie nowa miejscówka - OK będzie Wisła - pomogę z organizacją a co było nietak w 2007 postaramy sie wykluczyć bądź naprawić i tyle :th:

Opublikowano

Spoko, jak juz mówiłem dostosuję się :P

Ale jestem za Słowacją....

Opublikowano

Lubie, nie lubie - przedyskutować warto.

Dla mnie Zakopiec to po prostu megakox (pomijam problemy z dojazdem i tabuny turystów).

Zobaczcie. Troche podłubałem i znalazłem jakieś ośrodki PKP. Jeden nawet prawie w samym centrum. Patrząc na cenniki całkiem przyzwoicie (pamietamy, ze to Zakopiec a nie Wisła, więc bedzie na 100% trochę drożej), a warunki wydają się byc przyzwoite (darować sobie komentarze, ze na www i na zdjeciach wszystkie hotele zarąbiste - to żadne odkrycie ameryki).

Wrzuciłbym Zakopiec jako opcję dla Słowacji i Wisły. Teraz potzrebny tylko ochotnik coby sie zdeklarował co do ewentualnej organizacji :decayed:

http://www.naturatour.pl/ow.php/ow=16/ [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2007, 11:53:13_________________________________________________Ten ośrodek w Kościelisku jeszcze tańszy i fajniejszy, bo z basenem.

Oj oj oj - Dla mnie Zakopiec coraz mocnejszą pozycją.

Opublikowano

Kosciuszki to za***ista lokalizacja, bo rzut beretem od Krupowek, wiec jestesmy w samym centrum, wszedzie jest blisko. Ja jestem za Zakopcem.

Niech nikt nie mowi o tlumach turystow, bo w marcu ich tam nie bedzie. Bylem juz kilka razy we wrzesniu i bylo praktycznie pusto w stosunku do tego co jest np. w dlugie weekendy. Zaloze sie, ze w marcu bedzie ich jeszcze mniej.

Opublikowano

niech inni sie tez wypowiedza co by im odpowiadalo

Ja tam się dostosuję. Ale warto podać jak najwięcej propozycji, a później po kolei te słabsze odrzucać.

Opublikowano

niech inni sie tez wypowiedza co by im odpowiadalo

Ja tam się dostosuję. Ale warto podać jak najwięcej propozycji, a później po kolei te słabsze odrzucać.

Ja tez sie dostosuje.Moze by tak nad morze dla odmiany? :kox:
Opublikowano

Ja tez sie dostosuje........ :)

Jak dla mnie to kazda propozycja jest dobra........I Slowacja i Zakopane i nawet Wisla ......[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2007, 14:20 _________________________________________________

Moze by tak nad morze dla odmiany?

Ale morze to chyba odpada w zimie :decayed: w lecie to co innego.......

Opublikowano

Za takie ceny to wiekszosc osob podziekuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...