cayenne Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witajcie Moi drodzy nadchodzą zimne i krótkie dni. Czasami nie chce się wychodzić z domu i wtedy należałoby coś ze sobą zrobić.Chyba każdy z nas gra,bądź grywał w gry komputerowe. Jedni kochają strategię,drudzy wyścigi samochodowe,jeszcze inni gry sportowe. Jaka gra wg Was jest godna uwagi,a której zupełnie nie polecacie? _________________________________________________ Dodam jeszcze,że może być to ciekawa gra on-line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Splinter Cell: Chaos Theory. przeszedłem raz na 88%, drugi raz na 100% i przejdę po raz kolejny - na wyższym poziomie trudności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ja polecam War Craft-reign of haos i War craft-frozen throne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 To zalezy co lubisz.. Dla mnie to: -Icewind Dale -Icewind Dale II -Worms World Party -NFS Underground II -Virtua Fighter II -Diablo -Diablo II -Age of Empires Wiem, wiem ze to stare gierki ale dawno nie gralem, ale miodnoscia nie odbiegaja od tych najnowszych a czasem nawet je przewyzszaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkolek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 polecam gre "getaway" http://www.playstation.pl/ps2/games/the-getaway/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 MoH (Medal of Honor) wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad_MAX Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Medal Of Honor: Allied Assault - tylko po sieci juz od 6 lat non stop Test Drive Unlimited Deluxe Ski Jump Kurnik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Unreal Tournament Unreal Tournament 2003 Unreal Tournament 2004 Counter-Strike Planescape:Torment (jak dla mnie n1 RPG) Fallout (cała seria) F1 Racing Simulation (stara, ale mocnooooo jara) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia4s4 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 FIFA i jeszcze bym chciał zagrac w GTI racing musze se załatwic od kogos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wszystkie części Tomb Raider :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Tactical Ops - jezeli ktos uwielbia grac w sieci :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawkol-d1 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 hmm.. Ciężko wybrać jedną więc podam kilka które najlepiej wspominam i w które najlepiej mi się gra * Counter-Strike <1.6 oraz Source> <- przez neta * Day of Defeat Source <- przez neta * Live For Speed <świetny symulator jazdy> <- przez neta, licencja S2, na demo chamstwo * NFS Underground * NFS Porsche 2000 <jakoś tak > * GTA <wszystkie części> * Twierdza i Kozacy <obie strategiczne, które mnie mocno wciągnęły> Więcej jakoś skojarzyć nie mogę W 3 pierwsze pozycje nadal gram, a gram niezbyt często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efcio Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 wszystkie części Hard Truck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 CSS, MoH (wszystkie części), Call of Duty 2 i Heroes of Might and Magic (również wszystkie części) :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 sensible world of soccer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hauzer Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Wrota Baldura Planescape:Torment Fallout Icewind Dale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Medal Of Honor p sieci i Travian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 starcraft stare czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 starcraft stare czasy Dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Medal Of Honor Battlefield 1942 Delta Force Return To Castle Wofenstein Starcraft Age of Empires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi