turzol Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jeździ ktoś z was bez przedniej tablicy rejestracyjnej? Jakie za to kary itd? Ja jeżdże juz z rok czasu bez tablicy z przodu. Mam ją wsadzona za przednią szybe. Miałem przez ten czas kilka kontroli , w tym zatrzymanie za prędkość czy pasy i żodyn niebieski się do tego nie przyczepił.
krisssx Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Aaa noi o to właśnie.mi chodziło o reakcje niebieskich na ta okoliczność dziękuję
barrowiec1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) bilsteiny b8 i eibachy pro kity -30/-30 ma ktoś zdjęcia, jak to wygląda z kołami 18' ? Edytowane 2 Czerwca 2015 przez barrowiec1
RicS3 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Czy ktoś z dostępem do etyki czy tam elsy może mi pokazać na obrazku umiejscowienie głośniczka pdc w sedanie w audi A4 B6 i na co jest zamocowany?
Robero321 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Na pewno może tylko nie napisałeś podstawowej rzeczy czy pytasz o głośniczek do PDC od przednich czujników czy od tylnych Przedni jest zamontowany do powiedzmy tunelu choć tak naprawdę to trochę dalej do stelażu na wysokości kolan kierowcy. Jak zdejmiesz osłonę dolną znajdującą się nad nogami kierowcy to go widać. Od tylnych czujników znajduje się zdaje pod tylna półką. Co nie którzy wyjmują go również od strony bagażnika choć trzeba dobrze poszukać żeby go dostrzec ale da się wyjąc z włożeniem trudniej Oba są mocowane na plastikowe kołeczki rozporowe po wciśnięciu trzpienia kołek się rozszerza i trzyma głośniczek po wyjęciu trzpienia możesz bez problemu wyjąć spinkę i głośniczek Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Robero321
RicS3 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Na pewno może tylko nie napisałeś podstawowej rzeczy czy pytasz o głośniczek do PDC od przednich czujników czy od tylnych Przedni jest zamontowany do powiedzmy tunelu choć tak naprawdę to trochę dalej do stelażu na wysokości kolan kierowcy. Jak zdejmiesz osłonę dolną znajdującą się nad nogami kierowcy to go widać. Od tylnych czujników znajduje się zdaje pod tylna półką. Co nie którzy wyjmują go również od strony bagażnika choć trzeba dobrze poszukać żeby go dostrzec ale da się wyjąc z włożeniem trudniej Oba są mocowane na plastikowe kołeczki rozporowe po wciśnięciu trzpienia kołek się rozszerza i trzyma głośniczek po wyjęciu trzpienia możesz bez problemu wyjąć spinkę i głośniczek Mowa o tylnym
s3ns Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jak wsadzę set kółek + dystanse, gdzie ostatecznie z przodu będę miał ET28, przy 8j feldze i oponach 225 i ET23 z tyłu też przy 8j i 225 oponie to będzie to działać? Muszę się upewnić Do tego będzie gwint Ktoś miał do czynienia z podobnymi parametrami?
biggman Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jeśli Ci to pomoże, ja mam ET29 8,5JX18 opony 225, na 1BV jest bezproblemowo, na sprężynach -30mm obciera troszkę z tyłu na dołach
KoJ@K Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Duzo zalezy od twardosci gwintu, jak go skrecisz i czy bedzie siedzial na odbojach/klipsach itd. W golfie mam na tyle 9J et~18 opona 215/40 i nie ma tarła. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez KoJ@K
mrogal Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Jeśli Ci to pomoże, ja mam ET29 8,5JX18 opony 225, na 1BV jest bezproblemowo, na sprężynach -30mm obciera troszkę z tyłu na dołach hmm czyli et 30 8,5j 225/35/18 wejdzie na styk? gleba -45mm Edytowane 3 Czerwca 2015 przez mrogal
s3ns Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 ET29 8,5JX18 opony 225 no to jest już jakiś trop , dzięki.Zobaczymy, będzie trochę ryzyk-fizyk. Duzo zalezy od twardosci gwintu, jak go skrecisz i czy bedzie siedzial na odbojach/klipsach itd. Skręce nisko, ale bez przesady progów zwalniających w poprzek przejeżdżać nie chce
kaju Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 progów zwalniających w poprzek przejeżdżać nie chce no to nie skręcisz nisko
s3ns Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 no to nie skręcisz nisko nisko to pojęcie względne. Dla mnie to będzie pierwszy gwint, więc moje "nisko" na pewno nie równa się "nisko" dla zaprawionych w boju. Tu nie polemizuje BTW, jezeli w opisie gwintu jest napisane że obniża auto w zakresie 35-65 mm to te obniżenie jest w stosunku do czego? Ktoś ma zawias 1BA a ktoś 1BE, które już siedzi niżej. ten zakres jest odnoszony do największej kozy ? Sry za lamerskie pytanie
kaman Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Panowie skoro o dystansach mowa... Mam u siebie aktualnie zawieszenie 1BA: Przód: 0JK - klasa wagowa 10, Tył: 0YK - klasa wagowa 10. Tak teraz wygląda felga: Pod koniec miesiąca wpadnie ori zestaw z A4 B7, 1BE: Przód: 0JH - klasa wagowa 8, Tył: 0YJ - klasa wagowa 9. Felgi to Ronal RS6 8x18 ET43. Jaki dystans byście dołożyli po zmianie zawieszenia? W grę wchodzi tylko Dystom czy polecacie może dystanse od kogoś innego?
krisssx Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Nie chce ktoś kierownicy z b7 3 ramiona z poducha, obok gałek chrom przerobiona wiązka kierownicy pod b6 stan bdb z mojego auta cena do uzgodnienia
staniek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 no to nie skręcisz nisko nisko to pojęcie względne. Dla mnie to będzie pierwszy gwint, więc moje "nisko" na pewno nie równa się "nisko" dla zaprawionych w boju. Tu nie polemizuje BTW, jezeli w opisie gwintu jest napisane że obniża auto w zakresie 35-65 mm to te obniżenie jest w stosunku do czego? Ktoś ma zawias 1BA a ktoś 1BE, które już siedzi niżej. ten zakres jest odnoszony do największej kozy ? Sry za lamerskie pytanie Obniżenie w stosunku do totalnej serii 1BA. Chyba, że zestaw jest dedykowany np. wyłącznie do S4, wtedy obniżenie jest w stosunku do serii czyli 1BD.
wrzosu Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Pany. Sprzedałem komuś gałkę z b8 sport. nie wiem komu.. kupujący niech okrzyczy mnie na PW ;p Edytowane 3 Czerwca 2015 przez wrzosu
Rekomendowane odpowiedzi