Bielun22 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 i myslisz ze jak coś nowego bedzie to bedzie tak WOW i super? otóż moge Ci powiedzieć juz teraz ze NIE BĘDZIE!
bongod Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Nie spisuj młodych na straty heheh życie jest pełne niespodzianek .
RicS3 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Poleci ktoś jakąś lustrzankę dla amatora żeby się pobawić i sprawdzić czy to "sport" dla mnie?
FPek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Eos 600d Wysłane z Nokia 6310i za pomocą Tapatalk
grzes283 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Panowie, pytanie odnośnie adaptacji kluczyka z A4 B7 do A4 B6. Jeśli się orientuje, to są jakieś bariery przez które istnieje możliwość nieprzypasowania takiego kluczyka. Jeśli mam auto z 2002, modelowo 2003, to czy będzie problem?
biggman Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Powinno u Ciebie dzialac, napisz jaki masz MK
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Panowie, pytanie odnośnie adaptacji kluczyka z A4 B7 do A4 B6. Jeśli się orientuje, to są jakieś bariery przez które istnieje możliwość nieprzypasowania takiego kluczyka. Jeśli mam auto z 2002, modelowo 2003, to czy będzie problem? Zależy jaki masz modul komfortu oraz imo, ja akurat przelozylem ze starego zeby nie bawic sie w kodowanie licznika
mrogal Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Panowie, pytanie odnośnie adaptacji kluczyka z A4 B7 do A4 B6. Jeśli się orientuje, to są jakieś bariery przez które istnieje możliwość nieprzypasowania takiego kluczyka. Jeśli mam auto z 2002, modelowo 2003, to czy będzie problem? Zależy jaki masz modul komfortu oraz imo, ja akurat przelozylem ze starego zeby nie bawic sie w kodowanie licznika jest gdzies rozpiska ktory modul podejdzie pod taki mod a ktory nie? mowisz o przelozeniu pestki immo?
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Panowie, pytanie odnośnie adaptacji kluczyka z A4 B7 do A4 B6. Jeśli się orientuje, to są jakieś bariery przez które istnieje możliwość nieprzypasowania takiego kluczyka. Jeśli mam auto z 2002, modelowo 2003, to czy będzie problem? Zależy jaki masz modul komfortu oraz imo, ja akurat przelozylem ze starego zeby nie bawic sie w kodowanie licznika jest gdzies rozpiska ktory modul podejdzie pod taki mod a ktory nie?mowisz o przelozeniu pestki immo? W dziale technicznym musisz poszukać. Tak o przełożenie pastylki imo czyba ze masz pin licznika to mozesz imo zakodowa.
Maciek0502 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Poleci ktoś jakąś lustrzankę dla amatora żeby się pobawić i sprawdzić czy to "sport" dla mnie? Nikon D3300 i do tego szkło 18-105.
grzes283 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Powinno u Ciebie dzialac, napisz jaki masz MK Mam moduł AT, co do IMO, to będę chciał przełożyć z obecnego scyzoryka...
Tomasz Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 siemka, panowie zakładał ktoś ory hak z B7 do B6? (wypinany 8E0), będzie to pasować?
KoJ@K Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Panowie wymienial ktos samemu sprezarke klimy w 1.9 ? Duzo bardzo jest roboty?
biggman Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Powinno u Ciebie dzialac, napisz jaki masz MKMam moduł AT, co do IMO, to będę chciał przełożyć z obecnego scyzoryka...Będzie działać, masz nowszy tym MK. Immo nie ma tu znaczenia, pastylke przekładamy albo kupujemy czystą i kodujemy. W przypadku czystej pastylki potrzebny jest PIN do licznika Edytowane 7 Czerwca 2015 przez biggman
grzes283 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Powinno u Ciebie dzialac, napisz jaki masz MKMam moduł AT, co do IMO, to będę chciał przełożyć z obecnego scyzoryka...Będzie działać, masz nowszy tym MK. Immo nie ma tu znaczenia, pastylke przekładamy albo kupujemy czystą i kodujemy. W przypadku czystej pastylki potrzebny jest PIN do licznika Dzięki. Szukam kluczyka :-)
feniks Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Panowie wymienial ktos samemu sprezarke klimy w 1.9 ? Duzo bardzo jest roboty? samemu nie ale przyglądałem się mechanikowi, z kanału/podnośnika spokojnie wykręcisz i wymienisz
KoJ@K Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 A czasowo chyba nie trwalo to za dlugo co nie?
feniks Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 około godziny wymiana sprzęgła, nie liczę spuszczenia czynnika i napełniania. Przy wymianie sprężarki pewnie więcej walki z odczepieniem węży.
miki18m Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Hej sprawdził by mi ktos numer sprężarki klimatyzacji po vin? WAUZZZ8EZ1A011389 Z góry dzieki;)
Rekomendowane odpowiedzi