Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Pany malował ktoś grill górny i dolny w czarny połysk i ma to w czarnym aucie? Zastanawiam się dip czy pistolet dip-a w połysku raczej nie maJak połysk to miałem na myśli malowanie pistoletem [emoji1] Myślę że teraz wejdzie dip a z czasem wpadnie grill s4 ori czarny [emoji4] Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Panowie ile może kosztować wysyłka zderzaka przedniego bez belki? Opłaca się pocztą czy jednak kurierem?
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Jesli kurier to zamawiaj przez internet. Jak chcialem wyslac tunel to w punkcie policzyli mi 50 a przez strone ok 23 zl
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l kurier raczej poczta przy takich gabarytach to skasuje Właśnie nie. D0 1.5 m maja bardzo dobre ceny. Do 25zł na bank się zmieścisz. ja swego czasu sporo zderzaków posyłałem pocztą
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Stety niestety ale zderzaka nie wyslesz poczta zmierza i powiedza ze jest powyzej 1.5metra i do widzenia. Zapisz sie na sendit.pl i tam nadaj paczke wydrukuj protokol i list przewozowy a potem do punktu kuriera w zaleznosci przez ktorego pojdzie. Ja placilem grosze za przedni gore zderzaka
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Stety niestety ale zderzaka nie wyslesz poczta zmierza i powiedza ze jest powyzej 1.5metra i do widzenia. Zapisz sie na sendit.pl i tam nadaj paczke wydrukuj protokol i list przewozowy a potem do punktu kuriera w zaleznosci przez ktorego pojdzie. Ja placilem grosze za przedni gore zderzaka Danielu wysyłałem sporo zderzaków do b6 pocztą. Znaczy może pocztexem nie wiem na pewno na poczcie i płaciłem nie więcej niz 25zł
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l wysyłałem poczta dwa razy zderzak, tył , przód koszt +- 40 zł w zależności od wagi
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Ja za wyslanie pocztą tylnej dokladki z golfa placilem chyba 3 dyszki kiedys, ale za golfa moze inaczej liczą. Edytowane 9 Czerwca 201511 l przez KoJ@K
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Dzięki chłopaki, sprawdzę w takim razie najpierw pocztę a jak powiedzą za dużo to zarejestruję się na sendit.pl
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l na poczcie do 160cm mozesz wysylac pocztexem. kurierem raz wyslalem to mi 100zl policzyli :| a chromy z sedana jaka maja dlugosc? trojkat jest oddzielny ale ta dluga listwa co idzie przed 2 drzwi. Pojdzie to poczta ?
Opublikowano 9 Czerwca 201511 l Nigdy nie wysyłam paczki niestandardowej z swojej umowy ani żadnej firmy pośredniczącej. Co z tego że zapłacisz za wysyłke 20zł jak za jakiś czas wystawią FV korygująca za "niestandardową" przesyłke. Idziesz na poczte dajesz zderzak płacisz w okienku i masz święty spokój .
Opublikowano 10 Czerwca 201511 l ps. Mi Poczta nawet nie chciała przyjąć zderzaka, za długa paczka. Także to zależy od placówki/ludzi Edytowane 10 Czerwca 201511 l przez biggman
Opublikowano 10 Czerwca 201511 l takie gabaryty najlepiej wysyłać kurierem poprzez serwisy web typu właśnie sendit.pl bez wychodzenia z domu, szybko i wygodnie .
Opublikowano 10 Czerwca 201511 l takie gabaryty najlepiej wysyłać kurierem poprzez serwisy web typu właśnie sendit.pl bez wychodzenia z domu, szybko i wygodnie . kiedy wpadasz?
Opublikowano 10 Czerwca 201511 l Panowie kupiłem turbo ,ale martwi mnie olej na wirniku od strony wydechu , normalne?
Opublikowano 10 Czerwca 201511 l witam panowie podpowie ktos jakie dystanse do b6 zeby było równo z błotnikiem felga 17 et60 8j szeroka
Opublikowano 10 Czerwca 201511 l Panowie kupiłem turbo ,ale martwi mnie olej na wirniku od strony wydechu , normalne? Tam nie powinno być oleju... moja historia była taka ze turbo wróciło z regeneracji i mechanik zauwazył dwie krople oleju od strony wirnika... po montazu turbo pusciło olej 1.5 litra oleju w 5 min poszło w wydech ...turbo od razu zdemontowane,firma przysłała kuriera a na drugi dzien turbo było zamontowane koło południa na nowo i do tej pory rwie włosy.... ale moze u Ciebie bedzie git... jak nie włozysz nie bedziesz wiedział.