Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Frimuś - maluj na ciorny. :naughty:

Kiedys jak pytalem o proszkowe psikniecie relingow to mi chyba powiedzial koles 100zl/szt. Wedlug mnie troche za duzo, no ale... Udalo mi sie i wymienilem sie z gosciem moje chromy za jego czarne, praktycznie w idealnym stanie - on mi przyslal swoje, a pozniej po podmiance ja mu odeslalem moje :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

100 za szt to trochę drogo. Jak zwrócę te i zamówię drugie to też nie wiem w jakim stanie one przyjdą,

Koj@k a lustra i listwy dolne czym masz pryśnięte ? Bo na wiosnę też szykuję niektóre elementy w czerń :) 

Opublikowano
Frimuś - maluj na ciorny. :naughty:

To mi po głowie chodzi [emoji3]

Apropo relingow miał ktoś chromy i zmieniał na czarne w czarnej budzie. Jaki efekt ?

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

turzol rzeźbił, łącznie z ramkami szyb. :kox:

Opublikowano

Panowie nie ma ktos moze gdzies lusterek do b6 , europa nie angol w dobrych pieniadzach ?  moga byc z uszkodzona obudowa. pzdre :hi:

Opublikowano
Dnia 3/1/2017 o 08:14, jedrekx napisał:

jako ciekawostkę powiem, że textary idą na pierwszy montaż w Porsche ;)

Jędrek ida czy szły? 

Opublikowano
Panowie nie ma ktos moze gdzies lusterek do b6 , europa nie angol w dobrych pieniadzach ?  moga byc z uszkodzona obudowa. pzdre :hi:

Coś by się znalazło? Lewa, prawa?
A co chcesz zrobić ze potrzebujesz?
Opublikowano
6 godzin temu, Wandej napisał:

Jędrek ida czy szły? 

z tego co wiem to nadal idą w 911.. tak przynajmniej pisali na forum Porsche, na którym udziela się mój brat

Opublikowano

Mam stelaze i szkła też chyba, jak coś to pisz PW [emoji4]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie, potrzebuje nr  Śruby (korek) Spustu Oleju z Pierścieniem Uszczelniającym do miski w 1.9

Poratujcie:decayed:

Opublikowano

Panowie jakie dystane potrzebuje do felg 18" SLine  żeby zrównać z nadkolem? Nie chcę żeby wystawało, ale było na równo przód i tył, nie wiem jakie te felgi mają ET.

Druga sprawa, nie pokazuje mi błędu spalonej żarówki od biegu wstecznego, ale po wbiciu wstecznego żarówka się nie świeci, czujnik biegu wstecznego w skrzyni padł? Kupować ORI czy zamiennik da radę? Ten czujnik różni się między multitronikiem a tiptronikiem i manualem, czy są takie same?

Opublikowano

...

Edytowane przez C4NC3R

Opublikowano

Mam jakby co komplet z lustrami, grzane i regulowane elektrycznie.
Opublikowano

Panowie mam problem. Na postoju jak kręcę kierownicą wyje mi coś z układu wspomagania, jakby strzela , a kierownica chodzi bardzo ciężko i po pewnym czasie coraz ciężej (muszę się z nią siłować...) . Płyn wymieniony bodajże rok temu (moze troche więcej) i go nie ubywa. Pytanie co to może być magiel czy pompa czy moze coś innego oraz jakie koszty ?

Opublikowano
Panowie mam problem. Na postoju jak kręcę kierownicą wyje mi coś z układu wspomagania, jakby strzela , a kierownica chodzi bardzo ciężko i po pewnym czasie coraz ciężej (muszę się z nią siłować...) . Płyn wymieniony bodajże rok temu (moze troche więcej) i go nie ubywa. Pytanie co to może być magiel czy pompa czy moze coś innego oraz jakie koszty ?

Ja dodasz gazu chodzi lżej czy dalej tak samo ciężko

naciepane z kalkulatora S7

Zawartość dodana 1 minute later

Jeśli tak jest to znaczy że pompa siada:-(

naciepane z kalkulatora S7

Opublikowano

Sprawdzę i dam znać. Jak jadę problemu nie , ale wiadomo to jak się jedzie. Jedyne co to zauważyłem, że kierownicę jak się puści to do pozycji wyjściowej wracaj z dużym problemem i delikatnie skowo.

Opublikowano

Witam. Zamierzam dolozyc sobie antene dachowa . I takie pytanko czy warto montowac takie cos ? 

http://allegro.pl/audi-a4-b6-wzmacniacz-gps-05r-i6597335775.html

http://allegro.pl/wzmacniacz-anteny-gps-audi-a4-b6-b7-8e9035585-i6579323632.html

Opublikowano

Orientujesz się czy w każdej B6 z navi był ten wzmacniacz?

Opublikowano

Panowie wracając do tematu zderzaka sline z atrapami s4, posiada ktoś zdjecia koloru lz5w (jasny niebieski) z takim modem?

Opublikowano
5 minut temu, Radek Trzeciak napisał:

Panowie wracając do tematu zderzaka sline z atrapami s4, posiada ktoś zdjecia koloru lz5w (jasny niebieski) z takim modem?

Tutaj masz w niebieskim ale LZ5C