Opublikowano 3 Stycznia 20188 l schemat do podłączenia przycisków klapy i wlewu paliwa Dokładnie tak jak kolega tutaj wstawił to jest schemat podłączenia klapy bagażnika oraz klapy wlewu paliwa. Klapkę wlewu paliwa znajduje się w schemacie z b7 bo w b6 jest tylko w schemacie pokazane przycisk bagażnika przy tym montażu klapa bagażnika działa od razu nie trzeba nic kodować natomiast klapka wlewu paliwa wydaje mi się ze tylko będzie działać jak zmienimy w Mk kodowanie odnośnie zamykania centralnego zamka bo u mnie ona nie działa jak mam ustawione standardowe zamykanie auta może wystarczy zmienić na to żeby auto się zamykało po przekroczeniu 15 km /h najlepiej jak wypowie się ktoś kto miał czas żeby się z tym bawić [emoji16][emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l w standardowym wyposażeniu (A8S) montowany jest silniczek klapki wlewu paliwa o numerze 8E0 862 153A, natomiast w wersji dla USA (A8U) montowany był 8E0 810 773E więc może tutaj jest jakaś różnica. dodane: Trzeba jeszcze dodać adaptację w MK kanał 061: Channel 061: Variant Reduction +1 = Rear Mechanical Window Regulators (PR-4R5) installed +2 = Footwell Lights (PR-QQ1) installed +4 = Fuel Tank Lid/Flap Release Button (PR-4K2/4K8) installed info z ross-tech'a Edytowane 4 Stycznia 20188 l przez MaTeo85
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Można jeszcze sprawdzić w taki sposób zaprogramować centralny zamek tak aby po pierwszym naciśnięciu kluczyka otworzył tylko drzwi kierowcy i wtedy sprawdzić czy przy pomocy przycisku otworzy się wlew paliwa jak nie to kwestia albo tego zamka co kolega pisze albo Mk . Może Mk Europa nie obsługuje tego a USA . Tez można sprawdzić co w schematach jest ujęte czy do zamka z USA idzie jakiś dodatkowy kabelek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 3 Stycznia 20188 l Mamy kogos na forum kto sprzedaje/wykonuje tip i dp do naszych b6 ? Edytowane 3 Stycznia 20188 l przez black_edition
Opublikowano 4 Stycznia 20188 l Chłopaki potrzebowałbym nr. wężyka wyrównawczego plynu chłodxacego tego za pompą vacum. Z góry dziękiWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 Stycznia 20188 l Tylko dedykowane dla danego miejsca uszczelki. Z perspektywy czasu polecam te z ASO.
Opublikowano 6 Stycznia 20188 l W dniu 4.01.2018 o 23:50, Maciek02 napisał: Chłopaki potrzebowałbym nr. wężyka wyrównawczego plynu chłodxacego tego za pompą vacum. Z góry dzięki Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka https://7zap.com/en/ Baw się dobrze
Opublikowano 8 Stycznia 20188 l Panowie kupiłem oem alu lustra zew. S4 fotochromatyczne, narazie nie ma czasu wstawić w tym tygodniu, ale czy na stole jakoś znajde czy udało się wyszarpać wersję z auto składaniem? Dodatkowa ilość pinów, numer lusterka?
Opublikowano 8 Stycznia 20188 l Panowie założone nowe świece, nowa cewka, a dalej wyskakuje mi błąd na 4 cylindrze wypadania zapłonu co to może być? I jak mogę sprawdzić? Tapatalka
Opublikowano 8 Stycznia 20188 l Panowie założone nowe świece, nowa cewka, a dalej wyskakuje mi błąd na 4 cylindrze wypadania zapłonu [emoji20] co to może być? I jak mogę sprawdzić? Tapatalka Miałem po remoncie taki objaw. Na ssaniu podwyższone obroty, czasem zafalowały. Wyszła nieszczelność Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Stycznia 20188 l Panowie czy skrzynia "6" z A4 B7 2.0TDI podejdzie do A4 B6 1.9TDI ? Edytowane 10 Stycznia 20188 l przez Rabbi
Opublikowano 10 Stycznia 20188 l Podejdzie mam taką u siebie od 2.0tdi brd oznaczenie hck Edytowane 10 Stycznia 20188 l przez greg2505
Opublikowano 10 Stycznia 20188 l 31 minut temu, greg2505 napisał: Podejdzie mam taką u siebie od 2.0tdi brd oznaczenie hck Grzegorz a pamiętasz czy sprzęgło może stare zostać,czy trzeba od 2.0TDI? Edytowane 10 Stycznia 20188 l przez Rabbi
Opublikowano 10 Stycznia 20188 l Przymierzam się do zakupu letnich opon w rozmiarze 17'' 215 x 50 do B6 avant 1.9 TDI ośka. Jaki indeks nośności będzie właściwy bo widzę, że zdania na forum są podzielone..? Edytowane 10 Stycznia 20188 l przez Onyks
Opublikowano 10 Stycznia 20188 l Przymierzam się do zakupu letnich opon w rozmiarze 17'' 215 x 50 do B6 avant 1.9 TDI ośka. Jaki indeks nośności będzie właściwy bo widzę, że zdania na forum są podzielone..? Taki rozmiar jest dobry na zimę [emoji6]