Opublikowano 19 Września 20188 l Grzesiu ja mam u siebie zamienniki i naprawde jest spoko, na pewno posiedza one dluzej niz naprawiany oryginał, a znalezc teraz ori bez rudej albo w pierwszym lakierze to graniczy z cudem , do tego polakierowac to wyjdzie kolo 7/8 stowek za element. Te zamienniki daja rade, z dopasowaniem tez nie ma problemu jakiegos .
Opublikowano 19 Września 20188 l 1 godzinę temu, MichałA4 napisał: Grzesiu ja mam u siebie zamienniki i naprawde jest spoko, na pewno posiedza one dluzej niz naprawiany oryginał, a znalezc teraz ori bez rudej albo w pierwszym lakierze to graniczy z cudem , do tego polakierowac to wyjdzie kolo 7/8 stowek za element. Te zamienniki daja rade, z dopasowaniem tez nie ma problemu jakiegos . Montowałem zamienniki u znajomego także temat nie jest mi obcy,są ok
Opublikowano 19 Września 20188 l W dniu 17.09.2018 o 21:57, marcin_o23 napisał: Gdyby ktoś szukał mam do sprzedania swoje recaro (s4 b7) skóra/alcantara Foty wrzuć bo u Ciebie w temacie już nie banglają i +/- cena. ; )
Opublikowano 20 Września 20188 l Panowie szukam ogarniętego magika w dolnośląskiem który by mi ogarnął wrzucenie kompletnego BOSE do Avanta.. do kogo sie zwrócić, dla mnie to czarna magia. Edytowane 20 Września 20188 l przez HOLMATRO
Opublikowano 20 Września 20188 l @greg2505 Tylko, że ja wymieniłem na ori Jak coś to po pracy cyknę foto @MichałA4 No mi to sporo czasu zajęło znalezienie ori w kolorze bez rudej, ale się udało LY7W z kilkoma drobnymi odpryskami, bez rudej od wewnętrznej strony itp. dałem za niego 450 złociszy
Opublikowano 20 Września 20188 l 31 minut temu, HOLMATRO napisał: Panowie szukam ogarniętego magika w dolnośląskiem który by mi ogarnął wrzucenie kompletnego BOSE do Avanta.. do kogo sie zwrócić, dla mnie to czarna magia. @kaju
Opublikowano 20 Września 20188 l 1 godzinę temu, luki19862121 napisał: @kaju DZIEKi ! Ktos jeszcze, bliżej ? Do kaja mam 200 km
Opublikowano 20 Września 20188 l @greg2505 poniżej foto, przód nie spasował się tak jak należy, więc w sobotę szybka poprawka
Opublikowano 20 Września 20188 l Jest ok tylko coś przy masce, albo błotniki przy nisko, albo maska za wysoko,Ale jak to ori to spasowanie musi być , myślałem że zamiennik wrzuciłeś i tak z ciekawości zapytałem,co prawda montowałem już zamienniki, ale im więcej porównasz szt tym bardziej wiesz co o nich sądzić , dzięki za foto
Opublikowano 20 Września 20188 l Ogólnie wychodzi na to że zamienniki są ok tylko ta blacha w porównaniu z ori cienka jest
Opublikowano 20 Września 20188 l Witam.. Panowie miałby ktoś numer telefonu do @woszu??? Pilnie potrzebuje... może być na PW. Edit: ogarnięte .. dzięki Edytowane 20 Września 20188 l przez Adam87
Opublikowano 23 Września 20188 l Powitać z rana. Orientuje się ktoś, czy wlepkę z kodami wyposażenia co jest w bagażniku mozna zamówić w aso?
Opublikowano 23 Września 20188 l W dniu 20.09.2018 o 14:06, HOLMATRO napisał: DZIEKi ! Ktos jeszcze, bliżej ? Do kaja mam 200 km Holmatro niektórzy mają po 500 i jeżdżą... ? jedz na wycieczkę do Karola i będziesz zadowolony
Opublikowano 25 Września 20188 l Witajcie, szukam kogoś, kto ogarnia Bixenony z B6.. Lampy słabo świecą i parują jednocześnie.. Pomoże ktoś ? Co najrozsądniej zrobić ? Odbłyśniki były już kiedyś regenerowane..
Opublikowano 25 Września 20188 l 54 minuty temu, dex1991 napisał: Witajcie, szukam kogoś, kto ogarnia Bixenony z B6.. Lampy słabo świecą i parują jednocześnie.. Pomoże ktoś ? Co najrozsądniej zrobić ? Odbłyśniki były już kiedyś regenerowane.. Najróżniejsze będzie włożenie soczewek B8 i uszczelnienie regulacji. Na forum @Gwertyzajmuje się reflektorami.
Opublikowano 26 Września 20188 l Witam mam pytanko bo kompletnie sie nie znam i nie rozróżniam. Tak wygląda grill z s4 b6? Pozdrawiam