3r4 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opublikowano 10 Grudnia 2019 najprościej napisać do jednej z 3 osób "sklepów" powyżej PW, na fb czy insta i na pewno wycenią. A te lampki w drzwiach to chyba do wymiany, to z samej nazwy jest to "projektorem" ma chyba w sobie jakąś soczewkę, chociaż nie wiem w jaki sposób rzuca obraz
kazzi Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 W dniu 10.12.2019 o 18:55, Langista napisał: Panowie, macie jakieś aukcje lub sami macie na sprzedaż pakiet oświetlenia wnętrza LED? Chciałbym wymienić swoje bo te żółte światło mało co oświetla.. Również polecam Andrzeja z https://www.facebook.com/promotorlightdevices/ Właśnie czekam na dostawę ostatnich żarówek i cale auto będzie w żarówkach od Promotora Bardzo fajna jakość do ceny.
Langista Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Panowie, zupełnie przypadkowo zauważyłem dzisiaj, że zbiera mi się woda przy subwooferze z tyłu, pytanie, czy to może być wina tej chodzącej ramki ozdobnej? Jak tak to jak zatamować przeciek? VID_20191216_164949.mp4
greg2505 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Lej wodę po szybie i obserwuj,ale musiałby klej szyby puścić żeby ciekło ,u mnie też lekko chodzi ten chrom
MaTeo85 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Chyba bardziej prawdopodobne że uszczelnieniem relingu dachowego coś podcieka.
Langista Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 18 godzin temu, MaTeo85 napisał: Chyba bardziej prawdopodobne że uszczelnieniem relingu dachowego coś podcieka. Gdyby to był reling, nie byłby też słupek bagażnika mokry?
pila24 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 U mnie na roletę kapie a wszystko z góry suche,czary. Myślę że u mnie 3ci stop na uszczelce puszcza
MaTeo85 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 39 minut temu, Langista napisał: Gdyby to był reling, nie byłby też słupek bagażnika mokry? Woda czasami zachowuje się nietypowo... Dla pewności zostaje wybebeszyć cały bok, lać wodą i szukać.
Langista Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Dziwne to.. byłem teraz na myjni i jak było mokro tak jest nadal. Zlałem porządnie auto, więc jakby jakaś nieszczelność duża była to by tam pływało, a nawet chemią nie było czuć, czyli nic nie przeciekło podczas mycia a specjalnie dłużej trzymałem przy ramce, relingach i 3-cim stopie.. woda leci ewidentnie z prawego boku, bo wylatuje spod plastiku tego co zaraz nad gąbką jest. Jutro jak będę miał czas to rozbiore cały boczek i zobaczę czy górny słupek mokry. Najgorzej jak to z okna, bo nie bardzo widzi mi się tam uszczelkę wymieniać.. Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Langista
mech15 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 U mnie była pęknięta rurka od spryskiwacza tylnej szyby, która jest w tej gumowej odsłonie przy zawiasie. Gdy spryskiwalem to właśnie tak się lało. 1
KoJ@K Opublikowano 17 Grudnia 2019 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Dokładnie, też bym się dokładniej przyjrzał wężykowi od spryskiwacza tylnego. Chyba, że nie używacie tego sprysku, a woda leci...
greg2505 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Miałem urwany ten wężyk i płyn zbierał się na dole klapy ,nic do środka nie ciekło, po za tym mocno płynem by śmierdziało, ale wiadomo sprawdzić nie zaszkodzi
Langista Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 W sumie dobry trop, ale nie pasuje jedno, nie śmierdzi płynem.. jednak to też sprawdzę bo wydaje się najbardziej prawdopodobne, dzięki ?
3r4 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Greg napisał, że zbierało mu się w klapie, ale wężyk może przecież puszczać w różnych miejscach :P Jakby pękł ten wężyk to czułbyś płyn, poza tym mokrą miałbyś też podsufitkę chyba. Raczej musisz szukać przyczyny albo w antenie albo szyba jak pisałeś. Raczej magicznie ta woda w górę nie leci
mech15 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Nie śmierdziało płynem, podsufitka nie była mokra, płyn spływał słupkiem na suba.
Langista Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Jednak wąż puścił nad słupkiem i trochę przepuszczało. W między czasie nowy problem się narodził, a mianowicie padł sterownik zamka w klapie. Da radę to rozebrać i naprawić, czy od razu iść po nowe? Zamiennik na allegro od 70 nowy można wyrwać ale czy będzie działał poprawnie? W ASO jak uda się znaleźć cena pewnie ok 300 zł..
pila24 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 1 godzinę temu, Langista napisał: Jednak wąż puścił nad słupkiem i trochę przepuszczało. W między czasie nowy problem się narodził, a mianowicie padł sterownik zamka w klapie. Da radę to rozebrać i naprawić, czy od razu iść po nowe? Zamiennik na allegro od 70 nowy można wyrwać ale czy będzie działał poprawnie? W ASO jak uda się znaleźć cena pewnie ok 300 zł.. Sterownik czy siłownik? Mam taki ori z 2011
marky2552 Opublikowano 22 Grudnia 2019 Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Jest ktoś w stanie sprawdzić jaki numer mają te śruby które wchodzą do mocowania błotnika te 2 większe zaznaczone na czerwono wiem że mają taki nr : N 90767602 a te na zielono nie mogę znaleźć Edytowane 22 Grudnia 2019 przez marky2552
Maciek02 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Panowie potrzebuję kupić wahacze do 1bV te dolne przednie banany, komplet. Gdzie kupić z pewnej reki? może sprzedaje ktoś coś dobrego na forum. Potrzebne na już.
Rekomendowane odpowiedzi