Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Maciek02 napisał:

Panowie potrzebuję kupić wahacze do 1bV te dolne przednie banany, komplet. Gdzie kupić z pewnej reki? może sprzedaje ktoś coś dobrego na forum. Potrzebne na już.

TOM77,Dzik,Wandej masz w dziale 

https://a4-klub.pl/forum/155-fora-sponsorowane-sprzedaż/

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
9 godzin temu, Maciek02 napisał:

Panowie potrzebuję kupić wahacze do 1bV te dolne przednie banany, komplet. Gdzie kupić z pewnej reki? może sprzedaje ktoś coś dobrego na forum. Potrzebne na już.

U Dzika  kompletny zestaw firmy RTS to koszt 1 k PLN, ostatnio pytałem o zestaw do 1BV BEX Q Avant.

Opublikowano

Panowie obszywa ktoś na forum kierownice?

Opublikowano
Godzinę temu, kamil-vag napisał:

@greg2505 jak chcesz to mogę Ci dać namiary na gościa co mi wysyłkowo obszywal, byłem naprawdę zadowolony. 

Spoko jak byłeś zadowolony to możesz dać namiar,kierę mam luzem i nie pali się ,także na spokojnie mogę wysłać 

Opublikowano

Grzesiu ja obszywałem tu:

http://www.bmcustoms.pl/galeria.html

Mam kiere od tt i wyszło na prawde dobrze , jak chcesz to moge podesłać Ci kilka fotek .

Opublikowano

Ok dzięki chłopaki za info 

Opublikowano

IMG_20191229_114309.jpg

IMG_20191229_114315.jpg

IMG_20191229_114321.jpg

IMG_20191229_114337.jpg

IMG_20191229_114344.jpg

IMG_20191229_114358.jpg

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano
W dniu 27.12.2019 o 21:46, MichałA4 napisał:

Grzesiu ja obszywałem tu:

http://www.bmcustoms.pl/galeria.html

Mam kiere od tt i wyszło na prawde dobrze , jak chcesz to moge podesłać Ci kilka fotek .

Ładnie wyszło.Jaki koszt obszycia ? Skóra naturalna?

Opublikowano

250+wysyłka , co do skóry ciężko mi powiedzieć :) mialo być jak ori , ale jest kilka różnic, jest inny szew niż w oryginale i gladka skora nie jest taka gładka ma taką chropowata fakture.

Mi to nie przeszkadza, dobrze leży w rekach i nic sie z nią nie dzieje.

Opublikowano

Wyszło elegancko

Opublikowano
4 godziny temu, MichałA4 napisał:

250+wysyłka , co do skóry ciężko mi powiedzieć :) mialo być jak ori , ale jest kilka różnic, jest inny szew niż w oryginale i gladka skora nie jest taka gładka ma taką chropowata fakture.

Mi to nie przeszkadza, dobrze leży w rekach i nic sie z nią nie dzieje.

A jaka jest ta chropowatość? Klei się do niej dużo syfu? Zostaje na dłoniach przy mocniejszym uchwycie? Sam jestem.ciekaw, bo nigdy nie miałem styczności z nowo obszytą kierownicą, zawsze zasiadałem za.kierownica, która była już wytarta i gładka ?

Opublikowano
10 godzin temu, Langista napisał:

A jaka jest ta chropowatość? Klei się do niej dużo syfu? Zostaje na dłoniach przy mocniejszym uchwycie? Sam jestem.ciekaw, bo nigdy nie miałem styczności z nowo obszytą kierownicą, zawsze zasiadałem za.kierownica, która była już wytarta i gładka ?

Nowo obszyta będzie bardziej matowa i powinna lepiej trzymać się w dłoniach. Po jakimś czasie używania powinna zbliżyć się do fabrycznej faktury. Co do klejenia się... mam ori trójramienną z pikowaną skórą i w trakcie upałów czasem klei się, a wytarta nie jest. ;)

Opublikowano

Gładka skóra tak jak widać na zdjeciach ma tak jakby pory i one są wyczuwalne po uchwyceniu, nie wiem czy jest to kwestia wyślizgania,ona  poprostu ma taką fakturę i raczej z czasem nie zrobi się to idealnie gładkie jak w ori skórze. Wg mnie to dwie różne faktury.

Nie zauważyłem też zeby coś się z nią dzialo przy mocniejszym uchwycie, nie rysuje sie tak łatwo od obraczki itp jak ori, jest matowa, i w gorace dni lepiej się ją trzyma niż ori.

Z tego co pamietam to przy zamówieniu bylo dużo do wyboru skór/przeszyc/wzorów ja za bardzo nie znałem się na tym i chciałem zeby zrobili na wzór oryginalu.

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano
Godzinę temu, MichałA4 napisał:

Nie zauważyłem też zeby coś się z nią dzialo przy mocniejszym uchwycie, nie rysuje sie tak łatwo od obraczki itp jak ori, jest matowa, i w gorace dni lepiej się ją trzyma niż ori.

Czyli na plus. Całość fajnie wyszła. ;)

Opublikowano

Właśnie dlatego podrzucilem linka i foty, dla mnie na prawde zrobili to bardzo dobrze. Teraz trzeba tylko uważać żeby łapy czyste byly jak się za nią łapie :) bo szkoda pobudzić.

Opublikowano

Michał ja bym tylko nitkę czerwoną dodał jak ori s-line,po za tym szczegółem jest super,ja mam od b7 i zastanawiam się czy jej nie spłaszczyć dołem ,ale zobaczę jakie koszta wyjdą 

Opublikowano

Toje moje za grosze zrobione jakiś czas temu. 

Screenshot_20191230-205129_Chrome.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, greg2505 napisał:

Michał ja bym tylko nitkę czerwoną dodał jak ori s-line,po za tym szczegółem jest super,ja mam od b7 i zastanawiam się czy jej nie spłaszczyć dołem ,ale zobaczę jakie koszta wyjdą 

Proponowali mi takie rzeczy właśnie , ale że do końca nie wiedziałem co i jak wyjdzie to postanowiłem zostawić tak jak było, potem jak kiera wróciła do mnie to miałem właśnie taką myśl że mogłem jednak dać tą czerwoną nić, ew pół na pół z białą ;)

Opublikowano
Godzinę temu, MichałA4 napisał:

Proponowali mi takie rzeczy właśnie , ale że do końca nie wiedziałem co i jak wyjdzie to postanowiłem zostawić tak jak było, potem jak kiera wróciła do mnie to miałem właśnie taką myśl że mogłem jednak dać tą czerwoną nić, ew pół na pół z białą ;)

Biały fajnie zgrywa się ze wstawkami na kierownicy i dekorami, ale to tylko moje spostrzeżenie. :)