Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, MaTeo85 napisał:

Wydaje mi się że chodzi Ci o kolegę @kkam

Dzięki. Napisałem do niego. Człowiek nie ma fejsbuka i nagle traci kontakt z całym światem :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
audi-a4-s4-b6-sedan-19tdi-130-awx-full-s
SPRZEDAJEMY.PL

14 666 zł: Audi A4 B6 1.9tdi AWX 130km 2003r Full opcja dziadu bez finansowego wkładu Picze, piczki, pierdziawki i biczki kto szuka wypasionej...

Fajna full opcja polecam :D

Opublikowano
47 minut temu, CZIKITA napisał:

Fajna full opcja polecam :D

Rzeczywiście... korbotronik z tyłu, brak ksenonów, radio 1 DIN, brak wewnętrznego S-line. Widzę jedynie pakiet sport w postaci srebrnych dekorów, inny mieszek skrzyni biegów i podgrzewane fotele z rozsuwanym podudziem oraz dołożoną kierownicę z MF od B7.  Nie neguję stanu technicznego, ale FULL OPCJa to nadużycie... 

Opublikowano
2 godziny temu, george napisał:

Rzeczywiście... korbotronik z tyłu, brak ksenonów, radio 1 DIN, brak wewnętrznego S-line. Widzę jedynie pakiet sport w postaci srebrnych dekorów, inny mieszek skrzyni biegów i podgrzewane fotele z rozsuwanym podudziem oraz dołożoną kierownicę z MF od B7.  Nie neguję stanu technicznego, ale FULL OPCJa to nadużycie... 

tak samo czesto mozna przeczytac 'doinwestowana', gdzie ludzie pisza tak o normalnych rzeczach eksploatacyjnych - nie to nie jest doinwestowanie.

Opublikowano
2 godziny temu, DivaynEays napisał:

tak samo czesto mozna przeczytac 'doinwestowana', gdzie ludzie pisza tak o normalnych rzeczach eksploatacyjnych - nie to nie jest doinwestowanie.

Wówczas mowa o aucie regularnie naprawianym/serwisowanym lub po prostu utrzymanym w należytej kondycji technicznych. 

Poprzez inwestycję należy rozumieć modyfikację.  

Opublikowano

No i razi w oczy ten spas maski/lampy/błotnika z prawej strony...

Może być dobra baza pod mody, cena OK do takiego zakupu... nie jest specjalnie wygórowana...

Opublikowano

Są dwie dokładki z przodu. Jest Sline. B)

Opublikowano

:decayed:

FB_IMG_1575009899568.jpg

Opublikowano

Wpadło 200 000 km i nie sprzedam...

23311edc55119499med.jpg

Opublikowano

Siema może wiecie o jakiejś sprawdzonej sztuce a4 b6 lub b7 avant 1.8T do sprzedania ? Znajomy szuka czegoś godnego polecenia :D najlepiej okolice Mazowieckiego :)

Opublikowano
44 minuty temu, reikeb napisał:

Siema może wiecie o jakiejś sprawdzonej sztuce a4 b6 lub b7 avant 1.8T do sprzedania ? Znajomy szuka czegoś godnego polecenia :D najlepiej okolice Mazowieckiego :)

znajomy ma b6 1.8t w avancie. Ogolnie bieda edyszyn i schodzi klar z niektorych elementow, poza tym sprawna. Chcial bodajze 12 tys

Opublikowano

Panowie moja obudowa filtra powietrza pękła przy kontakcie z sarną no i zamówiłem drugą pasuje siedzi wszystko ale z boku jest jakaś dziura a w mojej obudowie nir ma takiej dziury da się ciś zrobić z tym dodam że nigfzie nie ma takiej obudowy co mam ja. 

20191205_142521.jpg

Opublikowano
11 minut temu, marky2552 napisał:

Panowie moja obudowa filtra powietrza pękła przy kontakcie z sarną no i zamówiłem drugą pasuje siedzi wszystko ale z boku jest jakaś dziura a w mojej obudowie nir ma takiej dziury da się ciś zrobić z tym dodam że nigfzie nie ma takiej obudowy co mam ja. 

20191205_142521.jpg

Do tej dziury wchodzi dolot z nadkola,dziwne że u Ciebie nie ma,a pod filtrem w tym miejscu masz otwór w nadkolu, może ktoś zmieniał wcześniej puszkę 

Opublikowano

Nie ma otworu żadnego w budzie auta a moja obudowa wygląda tak :

20191205_141704.jpg

Opublikowano
5 minut temu, marky2552 napisał:

Nie ma otworu żadnego w budzie auta a moja obudowa wygląda tak :

20191205_141704.jpg

Może w pierwszych rocznikach nie było,powiem Ci że nie spotkałem obudowy bez tego otworu

Opublikowano

Jak ściągałem kiedyś błotnik do wymiany to jakaś rura jest ale w budzie od strony silnika dziury brak 

Screenshot_20191205-152928_Gallery.jpg

Opublikowano

Dyszle/gnojowozy mają chyba z otworami. 

Jakby co to mam obudowę od BEX'a, bez dziury, ale numer bym musiał sprawdzić. 

Opublikowano

Ja mam 1.9AWX a numer obudowy to :

038 133 835 B

Opublikowano

Myślałem, że masz 1,8t

Sprawdzę numer z ciekawości. 

Ja w AVF'ie mam w dziurą.