MaTeo85 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 42 minuty temu, dekiel 13 napisał: Mateusz ja bym dał fele na złoto a listwy w kolor nadwozia. Masz chromy wokół okien więc jak dasz w czarny połysk listwy to bedzie pstrokacizna. Felgi zaś w kolorze nadwozia zginą i ogólnie nie bedzie to klawe , takie wielkie 'sreberko' byłoby. Po za tym przód w dół by się przydało bo lekka koza jest. Zloty ze srebrnymi dodatkami mi nie leży. Chyba pomaluje listwy w kolor budy, dodatkowo prysne je w czarny mat gumą, w razie jak mi się nie spodobają to gumę się zdejmie i bedzie w kolorze nadwozia. A felgi w tym roku chyba tylko gumą prysne (miały iść do porządnej regeneracji, ale chyba przeloże to na kolejny sezon). Dosyć fajnie się prezentuje guma z K2, tylko zastanawiam sie czy czarna czy carbon. Dosyć zbliżone są do siebie ale nie znalazłem w necie fotek oddających ich kolor w realu. Chyba że ktoś poleca coś innego. Co do zawiasu to przód zostaje jak jest, może i koza ale za nisko być nie może. Na tył mam nowe sprężyny do założenia więc tył pójdzie w górę i się wyrówna. Do tego felgi mam 17 i większych nie będzie. Cenie sobie znośny komfort tego zestawu z 1BE. Oczywiście jak ktoś ma inne pomysły na kolory to czekam na posty
Adam87 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Opublikowano 30 Stycznia 2021 9 godzin temu, MaTeo85 napisał: Nie dokładek nie bedzie. Same zderzaki Sline wystarczą jak bedzie za nisko to zona zgubi gdzieś zderzak na mieście jakiś pomysł na ten grafit? Taki grafit jak u mnie na felgach czy to letnich czy zimowych, mianowicie L7ZJ 2
george Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Listwy w jakiś odcień czerni lub grafitu. Felgi są spoko tak jak są.
Piotrek81 Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 Panowie dysza spryskiwacza zderzaka s-line, czyms sie rozni od zwyklej nie s-line. Sa takie same?
george Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 37 minut temu, Piotrek81 napisał: Panowie dysza spryskiwacza zderzaka s-line, czyms sie rozni od zwyklej nie s-line. Sa takie same? W B6 są takie same. Różnica występuje w B7 pomiędzy zwykłym zderzakiem i tym S line.
Piotrek81 Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 6 minut temu, george napisał: W B6 są takie same. Różnica występuje w B7 pomiędzy zwykłym zderzakiem i tym S line. Czyli ten sprzedawca się myli, wolałem zapytać. Dzieki? SPRYSKIWACZ REFLEKTORÓW PRAWY 8E0955102E ORYGINAŁ Rzeszów - Świlcza - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz SPRYSKIWACZ REFLEKTORÓW PRAWY 8E0955102E ORYGINAŁ z...
Piotrek81 Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 1 minutę temu, Piotrek81 napisał: Czyli ten sprzedawca się myli, wolałem zapytać. Dzieki? SPRYSKIWACZ REFLEKTORÓW PRAWY 8E0955102E ORYGINAŁ Rzeszów - Świlcza - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz SPRYSKIWACZ REFLEKTORÓW PRAWY 8E0955102E ORYGINAŁ z... Ok mój wina? To jest b7 aukcja.
george Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 Do B6 całą ori używkę można wyrwać za ~200 zł.
kamil-vag Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) Jak dla mnie nie ma sensu używek, miałem, to ten plastik się już w rękach rozsypuje, kupiłem zamienniki NTY i nie żałuję... A 2 ori leżą w razie co na części... Edytowane 4 Lutego 2021 przez kamil-vag
Piotrek81 Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 11 godzin temu, kamil-vag napisał: Jak dla mnie nie ma sensu używek, miałem, to ten plastik się już w rękach rozsypuje, kupiłem zamienniki NTY i nie żałuję... A 2 ori leżą w razie co na części... Kamil mógł byś wrzucić link z tymi spryskami.
kamil-vag Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 SPRYSKIWACZ REFLEKTORA LEWY AUDI A4 B6 00- WROCŁAW - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz SPRYSKIWACZ REFLEKTORA LEWY AUDI A4 B6 00- z WROCŁAW na Allegro.pl, za 30 zł... SPRYSKIWACZ REFLEKTORA PRAWY AUDI A4 B6 00- WROCŁAW - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz SPRYSKIWACZ REFLEKTORA PRAWY AUDI A4 B6 00- z WROCŁAW na Allegro.pl, za...
Piotrek81 Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: SPRYSKIWACZ REFLEKTORA LEWY AUDI A4 B6 00- WROCŁAW - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz SPRYSKIWACZ REFLEKTORA LEWY AUDI A4 B6 00- z WROCŁAW na Allegro.pl, za 30 zł... SPRYSKIWACZ REFLEKTORA PRAWY AUDI A4 B6 00- WROCŁAW - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz SPRYSKIWACZ REFLEKTORA PRAWY AUDI A4 B6 00- z WROCŁAW na Allegro.pl, za... Dzieki.
MichałA4 Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Panowie kupiłem w dobrych pieniadzach przednią szybe grzaną do B6 , szyba oczywiście z demontażu i teraz pytanko czy ta listewka na jej dole występuje oddzielnie i mozna ją kupić bo moja po wycinaniu jest troche pocharatana i należało by ją wymienić. Edytowane 6 Lutego 2021 przez MichałA4
Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 Listwa podobno występuje w komplecie z szybą, ale możesz założyć szybę bez tej listwy - ja tak właśnie mam u siebie
marky2552 Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 powiedzcie mi koledzy jak to jest że termostat do AWX o numerze 044121113 w aso na motorpol i benepol kosztuje ponad 170 zł a na allegro taki sam np superparts oryginał podobno sprzedaje za niecałe 40 zł https://allegro.pl/oferta/volkswagen-oryginal-044121113-termostat-7866263364 oczywiście nie mówię tu tylko o superparts ale jest wiele aukcji tych "oryginałów" na allegro za podobną cenę ok 40 zł czytając niektóre opinie to tak średnio to oryginał jaki byście polecili termostat oczywiście ponad 180 zł za termostat to dla mnie jakiś absurd i nie mam zamiaru tyle wydawać. bo mój nagrzewa silnik do 87 stopni ale jak jadę z górki albo na niższych obrotach to temperatura silnika spada
MichałA4 Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 Jak zdążyłem się przyjrzeć to widać że ona jest przyklejona poprostu, może uda się znaleźć coś podobnego żeby ją zastąpić. A powiesz mi jeszcze czy na gorze tej szyby jest tez jakas uszczelka?
kamil-vag Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 26 minut temu, marky2552 napisał: jaki byście polecili termostat Zawsze Behr lub Mahle montuje i nigdy żadnych problemów... 1
Dev Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: Zawsze Behr lub Mahle montuje i nigdy żadnych problemów... to jest to samo
KoJ@K Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 2 godziny temu, marky2552 napisał: powiedzcie mi koledzy jak to jest że termostat do AWX o numerze 044121113 w aso na motorpol i benepol kosztuje ponad 170 zł a na allegro taki sam np superparts oryginał podobno sprzedaje za niecałe 40 zł https://allegro.pl/oferta/volkswagen-oryginal-044121113-termostat-7866263364 oczywiście nie mówię tu tylko o superparts ale jest wiele aukcji tych "oryginałów" na allegro za podobną cenę ok 40 zł czytając niektóre opinie to tak średnio to oryginał jaki byście polecili termostat oczywiście ponad 180 zł za termostat to dla mnie jakiś absurd i nie mam zamiaru tyle wydawać. bo mój nagrzewa silnik do 87 stopni ale jak jadę z górki albo na niższych obrotach to temperatura silnika spada Jeśli termostat Ci trzyma 87, a temperatura na wskaźniku spada to sprawdź czujnik temperatury.
kamil-vag Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 7 minut temu, Dev napisał: to jest to samo Wiem mistrzu ?
Rekomendowane odpowiedzi