Opublikowano 8 Lipca 20215 l Po prostu sobie leży. Przypiąłem go trytkami żeby nie latał wszędzie i się nie uszkodził.
Opublikowano 13 Lipca 20215 l Witam Czy ktoś z Was orientuje się czy są jakieś działające kody rabatowe Link4 na więcej niż 10%? Pozdr
Opublikowano 13 Lipca 20215 l W dniu 21.06.2021 o 13:10, R4xx napisał: nowe, markowe części To jest temat przy flaszce bo za dużo by pisać. kurde wrzucę wam potem foty tego samego łożyska tego samego producenta kupione w jednym momencie.... Widać że Firmy dzisiaj to już są tylko pakowacze bo wykonania dwa zupełnie inne.
Opublikowano 13 Lipca 20215 l Powiem Ci jak to jest, info z pierwszej ręki. Nie opłaca się naprawić uszkodzonej maszyny jak ta jeszcze 'działa'. Naprawiają dopiero jak stanie i to też ta naprawa jest robiona tak, aby jak najmniejszym kosztem ją uruchomić. Co wyprodukuje zepsutego, trudno, najwyżej wróci w reklamacji, ważniejsze jest aby na już hajs dostać i nim obracać.
Opublikowano 16 Lipca 20215 l Witam mam pytanko. Felgi 18tki 8j et 35 na oponach 245/40 wejdzie ten zestaw do a4 b6 zawias 1be? Z góry uprzedzam, że wiem że lepszym połączeniem było by 225/235. Ale ma może ktoś założone 245/40 w swojej b6 i mógłby podzielić się opinią.
Opublikowano 16 Lipca 20215 l Zerknij do mojego wątku Ja mam 18 i opona 235 na 40 i z tyłu delikatnie obciera na wybojach jak komplet a nie mam jeszcze opuszczonego jest 4 cm niżej jak na fabrycznym
Opublikowano 16 Lipca 20215 l Witam Ja w swoim z oznaczeniem zawiasu 1BE na R18 225/40 przy "hopkach" na autostradzie potrafi przytrzeć tył Na mieście tylko głębsze koleiny ale to przy większych prędkościach. Pozdrawiam
Opublikowano 16 Lipca 20215 l U mnie przy 1be miałem przez chwilę 245/40/18 i nic nie tarło ,ale et43,przy et35 też raczej nie powinno
Opublikowano 16 Lipca 20215 l Dzięki Panowie, kupione i założone 245/40 et 35 nic nie ociera pozostało tylko wyczyścić i wypolerować
Opublikowano 17 Lipca 20215 l Prędzej siedziały 17tki 225/50 et 48 i dystans 15mm i nawet na pusto przy 180km/h na uskokach na drodze delikatnie tarło. Teraz wracałem z 4 kolami w bagażniku i nic nie przytarło.
Opublikowano 18 Lipca 20215 l W dniu 17.07.2021 o 07:18, morelo napisał: Pokaż zdjecie za dnia z boku. Bagaż i komplet i nic nie obciera? W bagażniku cztery 17tki, z tyłu 2 dzieci i nic nie obciera.
Opublikowano 27 Lipca 20215 l Kupował ktoś flansze z zaślepkami egr z allegro lub z innego miejsca i moze cos polecic? Silnik AVF z 2003r
Opublikowano 28 Lipca 20215 l 11 godzin temu, OficeR napisał: Kupował ktoś flansze z zaślepkami egr z allegro lub z innego miejsca i moze cos polecic? Silnik AVF z 2003r Szukaj aukcji firmy Tafmet z Opola
Opublikowano 28 Lipca 20215 l Panowie zapytam też tutaj. Czy ktoś z Was się orientuje którędy idzie przewód zasilający do pompki dozującej paliwo ogrzewania postojowego? Chodzi konkretnie którym przejściem z wnętrza auta pod podwozie wychodzą kable do tej pompki? w Avancie, chodź w sedanie pewnie będzie to samo. Najlepiej jakieś foto gdyby ktoś miał. Edit: Sam znalazłem Edytowane 29 Lipca 20215 l przez MaTeo85
Opublikowano 31 Lipca 20215 l Panowie, pytanko. Chcę sobie zrobić niewielkie zaprawki w miejscach, które są niewidoczne (wewnętrzna strona drzwi, pod listwami, głębokie ranty błotników). Co możecie polecić na oszlifowane z rudej powierzchnie? Chcę to zrobić porządnie, żeby rudą szmatę zwalczyć, zanim wylezie gdzieś, gdzie będzie ją widać. Czytanie, że rudej nie da się w żaden sposób zwalczyć, przyprawia mnie o mdłości. Znacie jakieś preparaty/technologię? Edytowane 31 Lipca 20215 l przez R4xx
Opublikowano 1 Sierpnia 20215 l 9 godzin temu, R4xx napisał: Panowie, pytanko. Chcę sobie zrobić niewielkie zaprawki w miejscach, które są niewidoczne (wewnętrzna strona drzwi, pod listwami, głębokie ranty błotników). Co możecie polecić na oszlifowane z rudej powierzchnie? Chcę to zrobić porządnie, żeby rudą szmatę zwalczyć, zanim wylezie gdzieś, gdzie będzie ją widać. Czytanie, że rudej nie da się w żaden sposób zwalczyć, przyprawia mnie o mdłości. Znacie jakieś preparaty/technologię? allegro.pl ALLEGRO.PL Taką tarczę sobie Kup ,b.dobrze usuwa rdzę,farbę itp ,a nie ściera metalu,z chemii chyba najlepiej rstop z App, na to podkład epoksydowy,akrylowy,baza,klar, ale najważniejsze to idealnie usunąć rudą, inaczej szybko wróci i chemia nie pomoże Niestety to prawda jak już się pokaże ruda to w większości przypadków lepiej szukać elementów bez korozji i wymienić je,wszystko zależy jak bardzo jest zaawansowana, pod niewielkim burchlem nieraz jest już dziura
Opublikowano 1 Sierpnia 20215 l 37 minut temu, greg2505 napisał: allegro.pl ALLEGRO.PL Taką tarczę sobie Kup ,b.dobrze usuwa rdzę,farbę itp ,a nie ściera metalu,z chemii chyba najlepiej rstop z App, na to podkład epoksydowy,akrylowy,baza,klar, ale najważniejsze to idealnie usunąć rudą, inaczej szybko wróci i chemia nie pomoże Niestety to prawda jak już się pokaże ruda to w większości przypadków lepiej szukać elementów bez korozji i wymienić je,wszystko zależy jak bardzo jest zaawansowana, pod niewielkim burchlem nieraz jest już dziura Tu chodzi o naprawdę drobne rzeczy. Rdza w większości jest powierzchowna z uwagi na ubytek lakieru w danym miejscu (np. narożnik drzwi, trzpień listew progowych - od przytarcia). Wolę za wczasu zająć się tymi pierdołami, żeby nie obudzić się z ręką w nocniku. Dziękuję Ci za podpowiedź Edytowane 1 Sierpnia 20215 l przez R4xx
Opublikowano 1 Sierpnia 20215 l To jak drobne rdzawki do tak jak Ci napisałem ,tylko nie rób tego sprayem 1k ,bo zaraz wyjdzie, tylko farby 2k czyli z utwardzaczem, epoksyd jest dobry novol protect 360 ,do odtłuszczania -zmywacz silikonu Edytowane 1 Sierpnia 20215 l przez greg2505
Opublikowano 9 Sierpnia 20214 l Do fachoFców Czy różnica między tymi cewkami do 1.8T to tylko kolor czy warto dorzucić? Edytowane 9 Sierpnia 20214 l przez R4xx