Robzy Opublikowano 14 Września 2023 Opublikowano 14 Września 2023 Mam materiał ASA do dyspozycji jeśli byście chcieli, wytrzymały i dosyć plastyczny, sa z niego wykonane np kratki zderzaka
xTeooo Opublikowano 15 Września 2023 Opublikowano 15 Września 2023 Gdyby ktoś był w posiadaniu urzadzenia do wytwarzania własnego filamentu, jestem w stanie ogarnąć praktycznie każdy materiał plastyczny wykorzystywany w branży automotive > od POMu po PA6
Gibons Opublikowano 19 Września 2023 Opublikowano 19 Września 2023 Cześć szukam b6 quattro. Może ktoś rozważa sprzedaż?
dayd_4 Opublikowano 19 Września 2023 Opublikowano 19 Września 2023 Godzinę temu, Gibons napisał(a): Cześć szukam b6 quattro. Może ktoś rozważa sprzedaż? Hej. Odezwij się do mnie na priv, w połowie października.
kaman Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 Siemanko! Pany przeszukałem internet ale nic to nie dało… Ostatnio jadąc zauważyłem przy zegarku po prawej stronie (tu od strony minutnika) trzy strzałki skierowane ku górze. Chciałem zrobić zdjęcie bo po chwili musiałem się zatrzymać, ale niestety zniknęły… Ktoś kojarzy co to może być? Od razu zaznaczam, że wiem jak wygląda ikonka zegarka radiowego i to nie było to. Poza tym miejsce się nie zgadza i ja takowego na wyposażeniu nigdy nie miałem
P.Wiśnia Opublikowano 27 Września 2023 Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) @kaman Masz webasto? Albo chociaż panel przycisków w tunelu do obsługi menu licznika? A - Webasto(ogrzewanie postojowe) B - Wentylacja postojowa. C - Zegar ustawiany za pomocą fal radiowych. Edytowane 27 Września 2023 przez P.Wiśnia
kaman Opublikowano 28 Września 2023 Opublikowano 28 Września 2023 Nie mam ani jednego ani drugiego. Może licznik zwariował i przez pomyłkę ikona się wyświetliła - dokładnie taka jak na zdjęciu od Ciebie (pozycja „A”).
Langista Opublikowano 13 Października 2023 Opublikowano 13 Października 2023 Macie w okolicach Katowic/Tarnowskich Gór/Częstochowy/Dobrodzienia serwis, który dobrze ustawia geometrię? U mnie są 4 i każdy to strata pieniędzy. Zawsze auto ściąga i kiera krzywo ustawiona.
R4xx Opublikowano 14 Października 2023 Opublikowano 14 Października 2023 W dniu 13.10.2023 o 18:00, Langista napisał(a): Macie w okolicach Katowic/Tarnowskich Gór/Częstochowy/Dobrodzienia serwis, który dobrze ustawia geometrię? U mnie są 4 i każdy to strata pieniędzy. Zawsze auto ściąga i kiera krzywo ustawiona. Pod Opolem znam wybitnego w tej dziedzinie człowieka, ale to troszkę poza wymienione zasięgi.
turzol Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 W dniu 13.10.2023 o 18:00, Langista napisał(a): Macie w okolicach Katowic/Tarnowskich Gór/Częstochowy/Dobrodzienia serwis, który dobrze ustawia geometrię? U mnie są 4 i każdy to strata pieniędzy. Zawsze auto ściąga i kiera krzywo ustawiona. Czesław Duda Spółdzielczości, Katowice Facet ustawia często geo w samochodach rajdowych, nie obce mu auta na srogiej glebie. Ogólnie fachura i robi to od kilkudziesięciu lat.
Langista Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 (edytowane) 3 godziny temu, turzol napisał(a): Czesław Duda Spółdzielczości, Katowice Facet ustawia często geo w samochodach rajdowych, nie obce mu auta na srogiej glebie. Ogólnie fachura i robi to od kilkudziesięciu lat. Dzięki za sugestię, fajnie by było jeszcze mieć po drodze bo to 80 km drogi 😅 A ten serwis ktoś kojarzy? Geometria kół 3D Tarnowskie Góry Edytowane 15 Października 2023 przez Langista
pelonek1 Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 25 minut temu, Langista napisał(a): fajnie by było jeszcze mieć po drodze bo to 80 km drogi Co to 80 km jak ma być porządnie zrobione?
A4b6quattro Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 W dniu 13.10.2023 o 18:00, Langista napisał(a): Macie w okolicach Katowic/Tarnowskich Gór/Częstochowy/Dobrodzienia serwis, który dobrze ustawia geometrię? U mnie są 4 i każdy to strata pieniędzy. Zawsze auto ściąga i kiera krzywo ustawiona. Jak tam u Ciebie ustawiają, że kiera przestawiona, i auto ściąga jakieś papudraki.
george Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 8 minut temu, A4b6quattro napisał(a): Jak tam u Ciebie ustawiają, że kiera przestawiona, i auto ściąga jakieś papudraki. Nie brakuje takich.
A4b6quattro Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 Ja ostatnio jak ustawiałem, w3d to ustawił mi perfekcyjnie. Jedzie jak po sznurku 150 zł przód i tył, ponieważ miałem kompletny tył wymieniony ,to i odrazu przód tez ustawiłem.
george Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 4 godziny temu, A4b6quattro napisał(a): Ja ostatnio jak ustawiałem, w3d to ustawił mi perfekcyjnie. Jedzie jak po sznurku 150 zł przód i tył, ponieważ miałem kompletny tył wymieniony ,to i odrazu przód tez ustawiłem. Gdzie ustawiałeś?
A4b6quattro Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 @georgeGdynia Krzywoustego 4 1
Langista Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 5 godzin temu, A4b6quattro napisał(a): Jak tam u Ciebie ustawiają, że kiera przestawiona, i auto ściąga jakieś papudraki. A no takich tylko specjalistów mam, 300 zł i 3 godziny taka przyjemność 🥲 6 godzin temu, pelonek1 napisał(a): Co to 80 km jak ma być porządnie zrobione? Niby nie dużo ale wolał bym troszeczkę bliżej 😅
A4b6quattro Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 Trzy godziny, to co on tam robi, chyba że liczy to z przerwą śniadaniową Ja czekałem z czterdziści min. i ogarnął dwie osie. Fakt że na tyle ,śruby miałem nowe.
Rekomendowane odpowiedzi