MARCIN607 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ale to było już lata temu dobrze że jeszcze pamiętasz jak b6 wygląda :decayed:
Młody Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 qrfa ludzie siedzicie tu mądrujecie a guwno się znacie to jest s4 b6 w kombi A Ty się gówno znasz na ortografii.
ambm1985 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 qrfa ludzie siedzicie tu mądrujecie a guwno się znacie to jest s4 b6 w kombi kolego moze sie troche pochamujesz z obrazaniem innych co:wink: oni mnie obrażją i marke OOOO bo sie nie znają kulturalnie tez idzie wyjasnic pewne sprawy nastepnym razem wrzucaj zdj albo lepiej kilka i numer to bedzie wszystko wiadomo peace peace wiadomo,ale koledzy dali po jajkach ze znajomością tematu
Młody Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ale to było już lata temu dobrze że jeszcze pamiętasz jak b6 wygląda :decayed: Ty Stefan
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jakby tego było mało na alledrogo:facepalm:
ambm1985 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 qrfa ludzie siedzicie tu mądrujecie a guwno się znacie to jest s4 b6 w kombi A Ty się gówno znasz na ortografii. sorki kolego z ortografii ok ale ty masz nabite 4,333 postów spamu i GÓWNO czaisz temat OOOO
Wandej Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jakby tego było mało na alledrogo:facepalm: no turzol nie gadaj że za 300zł są na allegro zderzaki od esy:wink:
Gość Edyta Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 qrfa ludzie siedzicie tu mądrujecie a guwno się znacie to jest s4 b6 w kombi kolego moze sie troche pochamujesz z obrazaniem innych co:wink: oni mnie obrażją i marke OOOO bo sie nie znają kulturalnie tez idzie wyjasnic pewne sprawy nastepnym razem wrzucaj zdj albo lepiej kilka i numer to bedzie wszystko wiadomo peace peace wiadomo,ale koledzy dali po jajkach ze znajomością tematu no wiesz ja nie podzielam twojego zdania jak cos potrzeba to mozna na nich liczyc e ot nie o to chodzi w tym watku
MARCIN607 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jakby tego było mało na alledrogo:facepalm: no turzol nie gadaj że za 300zł są na allegro zderzaki od esy:wink: czasem nawet taniej ale tak bez szukania to rarytas
turzol Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jakby tego było mało na alledrogo:facepalm: no turzol nie gadaj że za 300zł są na allegro zderzaki od esy:wink: są i tańsze tylko trzeba myslec głową a nie jajami. Sam tutaj z nudów wrzucałem kilka szt <300 i uwierz mi ze nie starałem sie specjalnie w poszukiwaniach
Kshyhu87 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jak są do sedana to turzol zapodaj linka B-)
ambm1985 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dobranoc,pisać na pw po weeku jeszcze będzie jedna sztuka nie wiem czy kombi czy sedan,bo tu nie ma z kim pisać za bardzo
Młody Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A pytanie czy ma listwę bo ona w ASO droga 442.48
Wandej Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dobranoc,pisać na pw po weeku jeszcze będzie jedna sztuka nie wiem czy kombi czy sedan,bo tu nie ma z kim pisać za bardzo To na sedana pierwszy jestem? turzol szukałem swego czasu ale nie wiem czy żle czy posucha była. Wpisywałem i a4 i s4 i 8e i b6 i bida:thumbdown:
PIXI Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 qrfa ludzie siedzicie tu mądrujecie a guwno się znacie to jest s4 b6 w kombi A Ty się gówno znasz na ortografii. sorki kolego z ortografii ok ale ty masz nabite 4,333 postów spamu i GÓWNO czaisz temat OOOO Kolego z takim podejściem do tematu ,to jestem ciekawy jak będziesz miał problem - czy ktoś Ci pomoże
Kshyhu87 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dobranoc,pisać na pw po weeku jeszcze będzie jedna sztuka nie wiem czy kombi czy sedan,bo tu nie ma z kim pisać za bardzo To na sedana pierwszy jestem? Nie
P-U-M-A Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wszystko w rękach kolegi hahahahaha
MARCIN607 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 jakby tego było mało na alledrogo:facepalm: no turzol nie gadaj że za 300zł są na allegro zderzaki od esy:wink: są i tańsze tylko trzeba myslec głową a nie jajami. Sam tutaj z nudów wrzucałem kilka szt <300 i uwierz mi ze nie starałem sie specjalnie w poszukiwaniach jakby co to avanta szukam :whistling:
Rekomendowane odpowiedzi