Marcino87 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 No nie źle tego jeszcze nie widziałem musisz zmienić instalacje i pociągnąć aż do radia bo aktywnego systemy też pewnie nie masz
aleksbend Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 z tym że do tego miejsca gdzie widać piny gołym okiem podpina się cały boczek gdzie jest elektryczna szyba no i oświetlenie... a te kolejne miejsce jednak nie ma żadnych pinów zeby wpiąc tam jakąkolwiek kostke...
Marcino87 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ja Cie pitole, zaskakuje mnie to audi... No Twoje najlepsze
aleksbend Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 nie uśmiecha mi się ciągnać całej wiązki ;/ myślałem ze to kwestia wiązki i wpięcia się w odpowiednie piny w konieczności
Młody_drog Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ja Cie pitole, zaskakuje mnie to audi... No Twoje najlepsze Tego nie powiedziałem, ale szok, że w aucie za taką kasę nie było w standardzie głośników z tyłu czy szyb elektrycznych... Szyby przecież też sam rezałem
aleksbend Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 widocznie za byle pierdoły się buliło jeszcze musiałbym porównać jak to inni mają podłączone te głosniki jak wiązka idzie od głośnika itp
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 nie uśmiecha mi się ciągnać całej wiązki ;/ myślałem ze to kwestia wiązki i wpięcia się w odpowiednie piny w konieczności Trzeba sprawdzić ile pinów idzie do słupka B, może akurat jest instalacja pod audio
aleksbend Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 ten słupek B to rozumiem, że jest to ten słupek co idzie przy nim rolka od pasów ? i ta kostka tam powinna być ?
Marcino87 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 ten słupek B to rozumiem, że jest to ten słupek co idzie przy nim rolka od pasów ? i ta kostka tam powinna być ? odepnij kostkę idącą z drzwi i sprawdź czy w słupku jest tyle samo pinów czy więcej
aleksbend Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 ok jak coś to się odezwę i bedziemy mysleć
H4mm3R Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 ten słupek B to rozumiem, że jest to ten słupek co idzie przy nim rolka od pasów ? i ta kostka tam powinna być ? odepnij kostkę idącą z drzwi i sprawdź czy w słupku jest tyle samo pinów czy więcej Jak dobrze pamiętam to powinno być 5 pinów jak jest z tyłu elektryka.
Wandej Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ja Cie pitole, zaskakuje mnie to audi... No Twoje najlepsze Tego nie powiedziałem, ale szok, że w aucie za taką kasę nie było w standardzie głośników z tyłu czy szyb elektrycznych... Szyby przecież też sam rezałem Kurfa zamek w.schowku nawet.był za dopłatą przecież Wczoraj się podpisałem zyganiem na kropowkach:bag: Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Haha Wandej jesteś the beściak:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Wandej Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Haha Wandej jesteś the beściak:thumbup:memory five-wladi i wszystko jasne:) Litr i 2 razy 0.7 we 3:D A mówią ze glowa nie może boleć w górach:banghead: Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ja ostatnio wypiłem litra w 3....................dwóch nie przyszło:D:D:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Flyer Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Nie ma ktos relingow B6 / B7 za niewielka kase? moga byc nawet podrapane
wladi Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Nie ma ktos relingow B6 / B7 za niewielka kase? moga byc nawet podrapane Michał ja będę miał w chromie ale czekam na czarne no i muszę je najpierw zamontować memory five-wladi i wszystko jasne:)
Marcino87 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Nie ma ktos relingow B6 / B7 za niewielka kase? moga byc nawet podrapane Michał wiem kto miał były straszne jak mówisz do malowania tylko się nadawały. dam znać jak się zorientuję
Flyer Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Nie ma ktos relingow B6 / B7 za niewielka kase? moga byc nawet podrapane Michał wiem kto miał były straszne jak mówisz do malowania tylko się nadawały. dam znać jak się zorientuję mozemy zawsze zrobic deal... kupic nowe na allegro, a ja zabieram stare do malowania
Marcino87 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Nie ma ktos relingow B6 / B7 za niewielka kase? moga byc nawet podrapane Michał wiem kto miał były straszne jak mówisz do malowania tylko się nadawały. dam znać jak się zorientuję mozemy zawsze zrobic deal... kupic nowe na allegro, a ja zabieram stare do malowania dzwoniłem do kumpla i ich wy***ał
Rekomendowane odpowiedzi