Fr0styyy. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 MCE F do połowy wyrezane, zabrakło mi czasu no i ciemno się już zrobiło Do ogarnięcia tylne światła stop, wiązka pod czujnik światła, wsteczne światła, tylne postojówki i przepiąć piny w MCE Bez Domina pewnie nic bym nie zrobił a to takie proste
miszka Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 MCE F do połowy wyrezane, zabrakło mi czasu no i ciemno się już zrobiło Do ogarnięcia tylne światła stop, wiązka pod czujnik światła, wsteczne światła, tylne postojówki i przepiąć piny w MCE Bez Domina pewnie nic bym nie zrobił a to takie proste no to przy sobocie po robocie zasłużyłeś żeby strzelić sobie pare browarków :beer:
Fr0styyy. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Co łeb bez ciebie by mi się nie udało pewnie miki Tyyyy już się ściemniać zaczęło a ja tam leże i chcę odpalić lampkę, wkładam rękę a tam blacha i kable z sufitu wiszą :grin:
miki Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Looool gdyby nie ja to byś nie wyjął Tapnięte z SGS III
wladi Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Nooo co się śmiejecie Kamil daje radę:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Looool gdyby nie ja to byś nie wyjął Tapnięte z SGS III Tak naprawdę to gdyby nie Ty to pewnie już bym to skończył Nooo co się śmiejecie Kamil daje radę:decayed: Z drobną pomocą Domina ale mi się wydaje, że lepiej wytłumaczone powinno być w tym tutku o MCE to nie byłoby niejasności
miki Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Looool gdyby nie ja to byś nie wyjął Tapnięte z SGS III Tak naprawdę to gdyby nie Ty to pewnie już bym to skończył Ssij Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Looool gdyby nie ja to byś nie wyjął Tapnięte z SGS III Tak naprawdę to gdyby nie Ty to pewnie już bym to skończył Ssij Tapnięte z SGS III :polew: Następnym razem flache stawiasz za to, że pozwoliłem Ci moją kiere dotknąć
miszka Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Z drobną pomocą Domina ale mi się wydaje, że lepiej wytłumaczone powinno być w tym tutku o MCE to nie byłoby niejasności no to jak już skończysz to możesz wszystko ładnie opisać
miki Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Ty lepiej pomyśl ile cię skroję za przymiarkę bixów :decayed: Tapnięte z SGS III ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- Z drobną pomocą Domina ale mi się wydaje, że lepiej wytłumaczone powinno być w tym tutku o MCE to nie byłoby niejasności no to jak już skończysz to możesz wszystko ładnie opisać Lepiej nie, jak to zostało powiedziane w znanym filmie - po tym co zobaczyłem nie ubiłbym z tobą nawet muchy w kiblu... :polew::wink : Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Z drobną pomocą Domina ale mi się wydaje, że lepiej wytłumaczone powinno być w tym tutku o MCE to nie byłoby niejasności no to jak już skończysz to możesz wszystko ładnie opisać Nawet fotki dodam Ty lepiej pomyśl ile cię skroję za przymiarkę bixów :decayed:Tapnięte z SGS III ---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- Z drobną pomocą Domina ale mi się wydaje, że lepiej wytłumaczone powinno być w tym tutku o MCE to nie byłoby niejasności no to jak już skończysz to możesz wszystko ładnie opisać Lepiej nie, jak to zostało powiedziane w znanym filmie - po tym co zobaczyłem nie ubiłbym z tobą nawet muchy w kiblu... :polew::wink : Tapnięte z SGS III Nie marudź
Fr0styyy. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Jaa? Nic nadzwyczajnego Troszkę pierdzielnik się zrobił, no ale kto by się tym przejmował
miki Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Skończyły mu się darmowe minuty i nie mógł zadzwonić do domina wiec wpadł w panikę Tapnięte z SGS III
wladi Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Skończyły mu się darmowe minuty i nie mógł zadzwonić do domina wiec wpadł w panikę Tapnięte z SGS III :polew::polew:
Fr0styyy. Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Skończyły mu się darmowe minuty i nie mógł zadzwonić do domina wiec wpadł w panikę To był krytyczny moment Po tym jak pojechałeś przez moment poczułem smród spalenizny i
Rekomendowane odpowiedzi