patryk10015 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 z palnikami też robiłem kombinację i zawsze na prawej lampie jest problem na lewej jak założę jest zawsze wszystko ok ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ---------- i jak narazie zawsze to się działo np po jeździe jak zrobiłem przerwę i spowrotem wsiadłem za jakiś czas do auta jak z rana zawsze odpalam jest wszystko ok nie wiem czy to istotna informacja ale wolałem napisać
Wandet15 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Jeżeli Ci nie chce odpalać HIDu od strony kierowcy to możesz mieć zakłócenia. Też tak czasem miałem aż się później spoliło Nie masz błędów ESP/ABS?
daniels Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 bo panowie i panie Hidy muszą być jak najdalej od pompy ABSu bo się nie włączają albo walą błędami Brakes /ESP i winny być "uziemione" czyli dokręcone do metalu
greg2505 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 pany może ma ktoś na zbyciu silniczek prawej klapy klimy
darooo Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 7 za komplet z kratkami? Jak tsk to bierz. Poprawisz go sobie i bedzie git. Tak jak na foto, czyli są 3 kratki (martwi mnie ta prawa patrząc na zdjęcie), że tak słabo spasowana, że aż wkrętem przykręcona, nie wiadomo co tam urwane... bo sam zderzak chyba aż tak "kształtu" nie mógł zgubić? Czyli kratki, 4 czujniki PDC, no i rezany zderzak bez belki i halo za 7 stów w domu by był. Belka i halo podchodzą od serii? Wypowie się ktoś jeszcze :notworthy: bo chętnie sprawił bym sobie taki przód Reszta foto: http://a4-klub.pl/b6-division-175/b6-division-146445/index1219.html#post3761059
patryk10015 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 ten co nie odpala jest po stronie pasażera akurat błędu abs/esp nie ma ani na wyswietlaczu kompa ani na vagu przetwornice znajduja sie w dolnej wnece lampy więc nie są uziemnione ale jeśli uziemnienie miałoby wpływ to i po stronie kierowcy by nie odpalał za każdym razem a zawsze odpala
A4_Dominik_WAW Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Czy ktoś byłby tak dobry i rozkodował mi Vin jednego auta - głównie chodzi mi o wyposażenie.
tomcrack27 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 7 za komplet z kratkami? Jak tsk to bierz. Poprawisz go sobie i bedzie git. Tak jak na foto, czyli są 3 kratki (martwi mnie ta prawa patrząc na zdjęcie), że tak słabo spasowana, że aż wkrętem przykręcona, nie wiadomo co tam urwane... bo sam zderzak chyba aż tak "kształtu" nie mógł zgubić? Czyli kratki, 4 czujniki PDC, no i rezany zderzak bez belki i halo za 7 stów w domu by był. Belka i halo podchodzą od serii? http://s6.postimg.org/mt7ifcjrh/IMG_20130903_112233.jpg Wypowie się ktoś jeszcze :notworthy: bo chętnie sprawił bym sobie taki przód Reszta foto: http://a4-klub.pl/b6-division-175/b6-division-146445/index1219.html#post3761059 belka i halo od seri podchodza:wink:
darooo Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Czy ktoś byłby tak dobry i rozkodował mi Vin jednego auta - głównie chodzi mi o wyposażenie. Najlepiej przepisać kody wyposażenia z naklejki którą masz w książce serwisowej na pierwszej stronie albo jak podniesiesz kanapę: Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska
A4_Dominik_WAW Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Czy ktoś byłby tak dobry i rozkodował mi Vin jednego auta - głównie chodzi mi o wyposażenie. Najlepiej przepisać kody wyposażenia z naklejki którą masz w książce serwisowej na pierwszej stronie albo jak podniesiesz kanapę: Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska Tak masz racje tylko ja narazie posiadam sam Vin a auto stoi 1000 km ode mnie
darooo Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Chyba, że Ja za nim kupiłem poprosiłem o rozkodowanie na forum bezwypadkowe i w ciągu chwili dostałem PDF z kodami, może spróbuj tam...
Blachu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Powitać z rana Czas umyć i nawoskować auto
greg2505 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Czy ktoś byłby tak dobry i rozkodował mi Vin jednego auta - głównie chodzi mi o wyposażenie. Najlepiej przepisać kody wyposażenia z naklejki którą masz w książce serwisowej na pierwszej stronie albo jak podniesiesz kanapę: Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska Tak masz racje tylko ja narazie posiadam sam Vin a auto stoi 1000 km ode mnie zadzwoń do gościa niech ci zrobi zdjęcie wlepy i prześle na e-maila
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Booster w akcji na zlocie w Bieszkowicach:kox:
Gość Edyta Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Booster w akcji na zlocie w Bieszkowicach:kox:
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 No powiem Ci Artur że robi robote, najlepsza beka była że my stalismy zaraz przy wjeździe a chodzili kolesie z kamerą po drugiej stronie i podniecali się autami z grupy VW. Jak Booster zaczął upalać to się wszyscy zlecieli i od razu zaczęli przy nas kręcić:grin:
Rekomendowane odpowiedzi