Wandej Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wandej do Helu masz rzut beretem dawaj na bimbera i wogóle mnie nie fkurwiaj:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Nie jade sam tylko na przyczepke:wink: ja bimbru nie pije:decayed: po za tym nie wien czy nie dotre już tam zbyt najebany żeby się bawic:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mientka faja jesteś i tyle Ci powiem memory five wladi i wszystko jasne :-)
Wandej Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Mientka faja jesteś i tyle Ci powiem memory five wladi i wszystko jasne :-) I kto to Kurfa mówi? Do domina jechales to nawet nie wstapiles pogadać wiem że mogłeś się zdolowac widząc moja fure ale be, przesady:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jozek726 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kurfa na spontanie jade do gdyni na sylwka:decayed: wsiadam do auta i odpalam browar już pod domem:banan:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ej ja może te tam trafie
Marcino87 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wpadnijcie po nas Sent from my телефон
Wandej Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Kurfa na spontanie jade do gdyni na sylwka:decayed: wsiadam do auta i odpalam browar już pod domem:banan:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ej ja może te tam trafie Jak będziesz daj info:naughty: Będę cały czas online(o ile dam rade:decayed) Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jozek726 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zobaczę jak to będzie jutro:wink: jadę ze znajomymi a w kupie to tak gorzej rządzić żebyśmy się tak konkretnie wcześniej umówili to co innego
Wandej Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zobaczę jak to będzie jutro:wink: jadę ze znajomymi a w kupie to tak gorzej rządzić żebyśmy się tak konkretnie wcześniej umówili to co innego No ja tez dopiero się dzisiaj dowiedziałem i mam podobną sytuację co ty:wink: nie rzadze:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Patryś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ktoś chętny na sylwka w Amsterdamie? To wbijać do mnie
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Co Ty piełdolisz memory five wladi i wszystko jasne :-)
jozek726 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 jak się wyjmuje lampkę podsufitki, tam gdzie pokrętło od szyber dachu ? wystarczy podważyć ?
turzol Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 jak się wyjmuje lampkę podsufitki, tam gdzie pokrętło od szyber dachu ? wystarczy podważyć ? zdejmujesz maskownicę zasłaniającą pokrętło i odkręcasz 2 śrubki na krzyżak
andr3i Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 panowie angliki, dowiadywaliście się po ile remap można zrobić w UK? z downpipem i wycięciem drugiej sondy? Tak MRC w banbury remap 400funa no ale firma pierwsza klasa co do reszty nie mam pojecia ja swoje dp i tip bede bral z pl i tam tez zrobie softa
Fr0styyy. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Koniec świata. Mróz w zimę Chciałbym żeby trochę śniegu spadło i żeby wreszcie przestało być tak ponuro na zewnątrz
Młody Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Koniec świata. Mróz w zimę Chciałbym żeby trochę śniegu spadło i żeby wreszcie przestało być tak ponuro na zewnątrz TTeż bym chciał aby kobity już nago chodziły
Artur82 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 DANIELS - 100lat!! z ---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- a ja się doigrałem i ból pleców wraca :facepalm:
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Za dużo w piz*eczke dałeś memory five wladi i wszystko jasne :-)
Rekomendowane odpowiedzi