Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, czy felga 8,5 19" ET43 nie będzie jakoś mocno tarła? Gumę chcę wrzucić 235/35 :)

Tarło będzie ale o zwrotnice :decayed: 8mm dystans i będzie git :wink:

Mam złe doświadczenia z dystansami, ale jak trzeba... Felgi które chce są z dwoma ET 43 i 48, więc kupie co trafie jak i tak trzeba dystans pchać.

Chcę coś takiego :)

8638_x800.jpg

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie powie mi ktos jak jest przymocowane tylnie nadkole? Najlepiej czym i gdzie :D

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

to powie mi ktoś coś ? :whistling:

Opublikowano
Panowie powie mi ktos jak jest przymocowane tylnie nadkole? Najlepiej czym i gdzie :D

Filcowe nadkole? Na wkręty torx. Dookoła jak zwykle:wink:

Opublikowano

Na takich torxach się trzymają , bodajże 8szt na stronę

sruba_blachowkret_4_8x16_mm_n90775001_.jpg

Opublikowano

filcowe, filcowe:wink: dziękował, pewnie torxy są a filc poszedł na spacer :doh:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Siemka

Panowie poszukuje tylnego zderzaka od slina albo s4. Sline na 2 kominy musi byc. Jakby ktos cos wiedzial prosze o cynk

Opublikowano
Siemka

Panowie poszukuje tylnego zderzaka od slina albo s4. Sline na 2 kominy musi byc. Jakby ktos cos wiedzial prosze o cynk

Pisałem kiedyś do Ciebie PW. Masz namiary na gościa od którego brałeś listwy S4 fejki?:whistling:

Opublikowano
Siemka

Pisałem kiedyś do Ciebie PW. Masz namiary na gościa od którego brałeś listwy S4 fejki?:whistling:

Endriu kup sline lepiej :decayed:

:siema: Ewrybady

Opublikowano

Mam juz sle na pw

Opublikowano
Siemka

Endriu kup sline lepiej :decayed:

:siema: Ewrybady

A masz?:przebiegly: Tamte 300zł kosztują a lakiernikusa mam zajebistego to może mi to ładnie ogarnie:naughty:

Opublikowano
A masz?:przebiegly: Tamte 300zł kosztują a lakiernikusa mam zajebistego to może mi to ładnie ogarnie:naughty:
możliwe :decayed:
Opublikowano

Ja miałem możliwość kupić za 500zł także to ciężkie zadanie:naughty: W ogóle skąd Ty tą graciarnie wynajdujesz?? I Jak z wyświetlaczem?:whistling:

Opublikowano

Jak będę miał kurs to dopytam ale ok 350-400 wyświetl. Listwy pewnie taniej ale nie czarne.

Opublikowano

To za 350zł to biorę bez gadania:naughty: