Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mikaszi jesteś pewien, że chcesz folie? widziałeś jak u siemiana na nadkolach schodzi? jak już chcesz to malnij elementy, które twoim zdaniem są zmęczone i - ja na twoim miejscu- pomyśl o bezbarwnej foli jak już chcesz się w to bawić

żebyś ty wiedziała ile siedzi pomysłów w mojej głowie :kox: , tak tylko gdybam i raczej pomaluje

nawet przez chwilę zacząłem rozglądać się za B8 ale za bardzo lubie moje niebieskie wozidełko i szkoda by było oddać .

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pierdzieli się wam allegro ? tzn strony nie wskakują po kolei, jak wpisze A4 B6 wyskakują mi A6 C6 :facepalm:

mam to :kwasny:samo

audi a4 | eBay

:decayed:

we wrześniu mam urodziny...

HIGH QUALITY GOLD PLATED AUDI S LINE MOTOR CAR CUFFLINKS 4 RINGS A4 A5 A6 A7 A8 | eBay

:banan:

Opublikowano

Jak ja widzę jak ludzie posprzedawali swoje fury, kupili coś nowszego, potem żałują że sprzedali to stwierdzam że nie sprzedam mojego auta :decayed:

Opublikowano
Jak ja widzę jak ludzie posprzedawali swoje fury, kupili coś nowszego, potem żałują że sprzedali to stwierdzam że nie sprzedam mojego auta :decayed:

też tak mówiłem przy B5, teraz na auto lache kłade, rezam, bo rezam, ale nigdy nie wiem co mnie spotka, więc przestałem się przywiązywać :whistling: jak mam za krawatem beczeć jak za B5 przez półtorej godziny, to pier**le taki interes :grin:

Opublikowano

też tak mówiłem przy B5, teraz na auto lache kłade, rezam, bo rezam, ale nigdy nie wiem co mnie spotka, więc przestałem się przywiązywać :whistling: jak mam za krawatem beczeć jak za B5 przez półtorej godziny, to pier**le taki interes :grin:

Brakuje ci panie pasji :wink:

Opublikowano

jak kupić auto po b6 to jedynie jakiegoś RSa :jerk:wtedy bym nie żałował, na b7 pewnie nie będzie mnie stać ale b5 kto wie :decayed:

Opublikowano
mikaszi jesteś pewien, że chcesz folie? widziałeś jak u siemiana na nadkolach schodzi? jak już chcesz to malnij elementy, które twoim zdaniem są zmęczone i - ja na twoim miejscu- pomyśl o bezbarwnej foli jak już chcesz się w to bawić

żebyś ty wiedziała ile siedzi pomysłów w mojej głowie :kox: , tak tylko gdybam i raczej pomaluje

nawet przez chwilę zacząłem rozglądać się za B8 ale za bardzo lubie moje niebieskie wozidełko i szkoda by było oddać .

ja już po malowaniu także ten etap narazie mam za sobą:decayed:

a co do pomysłów nic nie mów:facepalm: chłop mnie z domu wygoni:kox::facepalm:

Opublikowano
jak kupić auto po b6 to jedynie jakiegoś RSa :jerk:wtedy bym nie żałował, na b7 pewnie nie będzie mnie stać ale b5 kto wie :decayed:

Porównywalny prajs:wink: B5 to już nie dlugo kultowe auto będzie:wink:

Opublikowano

Ja moją b5 sprzedałem dopiero jak b6 stało na podjeździe bo tak to ciężko by było .

Opublikowano

Jak ktoś by chciał to mam do sprzedania regulacje świateł i klimatronika 1 DIN za parę złotówek:wink:

Opublikowano

pani, pasji to aż za dużo we mnie - ale czasu brak ostatnio na cokolwiek :facepalm:

Opublikowano

Panowie rozkminiliscie, ktore piora sa najlepsze do ramion Aero :question:

Opublikowano

pani, pasji to aż za dużo we mnie - ale czasu brak ostatnio na cokolwiek :facepalm:

Mam to samo :wink:

Opublikowano

Mam to samo :wink:

stary, doby mi brakuje :kwasny:

Opublikowano

Mnie tez brakuje czasu na rezanko

a dzis pierwsza nocka po urlopie

jak mi sie ku..... Nie chce nic robic

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ----------

Widzialem juz ta b7

jak dla mnie kolor folii bajer ale za ta cene wolalbym juz moc wyrezac

Opublikowano
Valeo.

Mam i dla mnie lipa, po roku nadają się do kosza. Twarde są

Opublikowano

Załóż Boscha to co 3 miesiące będziesz wywalał . ;-)

Opublikowano

Moje valeo 2 lata wytrzymaly z czego rok auto jezdzilo przewazniew weekendy

i teraz zaczynaja skrzypiec na szybie ciut wiec tez czas cos pomyslec:kwasny:

Opublikowano

a wycieraczki Denso?