miszka Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 mikaszi jesteś pewien, że chcesz folie? widziałeś jak u siemiana na nadkolach schodzi? jak już chcesz to malnij elementy, które twoim zdaniem są zmęczone i - ja na twoim miejscu- pomyśl o bezbarwnej foli jak już chcesz się w to bawić żebyś ty wiedziała ile siedzi pomysłów w mojej głowie , tak tylko gdybam i raczej pomaluje nawet przez chwilę zacząłem rozglądać się za B8 ale za bardzo lubie moje niebieskie wozidełko i szkoda by było oddać .
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Pierdzieli się wam allegro ? tzn strony nie wskakują po kolei, jak wpisze A4 B6 wyskakują mi A6 C6 mam to :kwasny:samo audi a4 | eBay we wrześniu mam urodziny... HIGH QUALITY GOLD PLATED AUDI S LINE MOTOR CAR CUFFLINKS 4 RINGS A4 A5 A6 A7 A8 | eBay
jozek726 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak ja widzę jak ludzie posprzedawali swoje fury, kupili coś nowszego, potem żałują że sprzedali to stwierdzam że nie sprzedam mojego auta
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak ja widzę jak ludzie posprzedawali swoje fury, kupili coś nowszego, potem żałują że sprzedali to stwierdzam że nie sprzedam mojego auta też tak mówiłem przy B5, teraz na auto lache kłade, rezam, bo rezam, ale nigdy nie wiem co mnie spotka, więc przestałem się przywiązywać jak mam za krawatem beczeć jak za B5 przez półtorej godziny, to pier**le taki interes
miszka Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak ja widzę jak ludzie posprzedawali swoje fury, kupili coś nowszego, potem żałują że sprzedali to stwierdzam że nie sprzedam mojego auta też tak mówiłem przy B5, teraz na auto lache kłade, rezam, bo rezam, ale nigdy nie wiem co mnie spotka, więc przestałem się przywiązywać jak mam za krawatem beczeć jak za B5 przez półtorej godziny, to pier**le taki interes Brakuje ci panie pasji
jozek726 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jak kupić auto po b6 to jedynie jakiegoś RSa :jerk:wtedy bym nie żałował, na b7 pewnie nie będzie mnie stać ale b5 kto wie
Gość Edyta Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 mikaszi jesteś pewien, że chcesz folie? widziałeś jak u siemiana na nadkolach schodzi? jak już chcesz to malnij elementy, które twoim zdaniem są zmęczone i - ja na twoim miejscu- pomyśl o bezbarwnej foli jak już chcesz się w to bawić żebyś ty wiedziała ile siedzi pomysłów w mojej głowie , tak tylko gdybam i raczej pomaluje nawet przez chwilę zacząłem rozglądać się za B8 ale za bardzo lubie moje niebieskie wozidełko i szkoda by było oddać . ja już po malowaniu także ten etap narazie mam za sobą a co do pomysłów nic nie mów:facepalm: chłop mnie z domu wygoni:kox:
Wandej Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 jak kupić auto po b6 to jedynie jakiegoś RSa :jerk:wtedy bym nie żałował, na b7 pewnie nie będzie mnie stać ale b5 kto wie Porównywalny prajs:wink: B5 to już nie dlugo kultowe auto będzie:wink:
miszka Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Ja moją b5 sprzedałem dopiero jak b6 stało na podjeździe bo tak to ciężko by było .
dariuszqw Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak ktoś by chciał to mam do sprzedania regulacje świateł i klimatronika 1 DIN za parę złotówek:wink:
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak ja widzę jak ludzie posprzedawali swoje fury, kupili coś nowszego, potem żałują że sprzedali to stwierdzam że nie sprzedam mojego auta też tak mówiłem przy B5, teraz na auto lache kłade, rezam, bo rezam, ale nigdy nie wiem co mnie spotka, więc przestałem się przywiązywać jak mam za krawatem beczeć jak za B5 przez półtorej godziny, to pier**le taki interes Brakuje ci panie pasji pani, pasji to aż za dużo we mnie - ale czasu brak ostatnio na cokolwiek
Siwy Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Panowie rozkminiliscie, ktore piora sa najlepsze do ramion Aero
miszka Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak ja widzę jak ludzie posprzedawali swoje fury, kupili coś nowszego, potem żałują że sprzedali to stwierdzam że nie sprzedam mojego auta też tak mówiłem przy B5, teraz na auto lache kłade, rezam, bo rezam, ale nigdy nie wiem co mnie spotka, więc przestałem się przywiązywać jak mam za krawatem beczeć jak za B5 przez półtorej godziny, to pier**le taki interes Brakuje ci panie pasji pani, pasji to aż za dużo we mnie - ale czasu brak ostatnio na cokolwiek Mam to samo
kaju Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Jak ja widzę jak ludzie posprzedawali swoje fury, kupili coś nowszego, potem żałują że sprzedali to stwierdzam że nie sprzedam mojego auta też tak mówiłem przy B5, teraz na auto lache kłade, rezam, bo rezam, ale nigdy nie wiem co mnie spotka, więc przestałem się przywiązywać jak mam za krawatem beczeć jak za B5 przez półtorej godziny, to pier**le taki interes Brakuje ci panie pasji pani, pasji to aż za dużo we mnie - ale czasu brak ostatnio na cokolwiek Mam to samo stary, doby mi brakuje
andr3i Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Mnie tez brakuje czasu na rezanko a dzis pierwsza nocka po urlopie jak mi sie ku..... Nie chce nic robic ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- siemusia co panowie myślicie o takim obklejeniu folia , dobrze zrobione i fajny kolorek http://i.ebayimg.com/t/2007-AUDI-RS4-SUPERCHARGED-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/5L8AAMXQNo5TZrxS/$_58.JPG http://i.ebayimg.com/t/2007-AUDI-RS4-SUPERCHARGED-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/PDMAAOxyYANTZrxZ/$_58.JPG http://i.ebayimg.com/t/2007-AUDI-RS4-SUPERCHARGED-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/lDwAAOxyc2pTZrxf/$_58.JPG Widzialem juz ta b7 jak dla mnie kolor folii bajer ale za ta cene wolalbym juz moc wyrezac
jerzu Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Valeo. Mam i dla mnie lipa, po roku nadają się do kosza. Twarde są
POWER-KRIS Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Załóż Boscha to co 3 miesiące będziesz wywalał . ;-)
andr3i Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Moje valeo 2 lata wytrzymaly z czego rok auto jezdzilo przewazniew weekendy i teraz zaczynaja skrzypiec na szybie ciut wiec tez czas cos pomyslec:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi