MAGIC87 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 No ja nie mam S-line itd... Ale dokladki w kolor mam. mechanicznie Ogolnie division powinien byc dla ludzi którzy cos wyrezali
musti Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Do tego "być nie być" w DB6 to chyba jakaś komisja by się przydała... :mysli Bartek dokładnie komisja potrzebna , wtedy unikniemy jakich kolwiek nie porozumień
Wandej Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ale po co komisje? przecież widać kto rezał auto? pierwsi są już w pierwszym poście- reszta publicznie zgłasza chęć wstąpienia w szereg i już- większość decyduje. no oko widaćkto ile pracy w auto włożył- tak jak np ja :polew: :polew: ale poważnie np greg obowiązkowo FLY i ADAMOO [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 19:44_________________________________________________brać http://moto.allegro.pl/spojler-w-zderzak-audi-s4-s-line-02-05-i1905596176.html No to bedzie s-line przod Pitolicie bo niektórzy mogą miec ostro wyrezane auto przez siebie i miec np 17` alusy jak ja Kto zrobił 5 znaczących modów powinien miec mozliwosc bycia w tym gronie
Bart-S Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ale po co komisje? przecież widać kto rezał auto? pierwsi są już w pierwszym poście- reszta publicznie zgłasza chęć wstąpienia w szereg i już- większość decyduje. no oko widaćkto ile pracy w auto włożył- tak jak np ja :polew: :polew: ale poważnie np greg obowiązkowo FLY i ADAMOO [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 19:44_________________________________________________brać http://moto.allegro.pl/spojler-w-zderzak-audi-s4-s-line-02-05-i1905596176.html No to bedzie s-line przod Pitolicie bo niektórzy mogą miec ostro wyrezane auto przez siebie i miec np 17` alusy jak ja Kto zrobił 5 znaczących modów powinien miec mozliwosc bycia w tym gronie Zdania są podzielone więc warto wspólnie to ustalić.
Wandej Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Czyli zebrac trzeba pomysly kryteriów do kupy i ankiete stworzyć Demokracja niech przemówi
Bart-S Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Czyli zebrac trzeba pomysly kryteriów do kupy i ankiete stworzyć Demokracja niech przemówi Jak najbardziej
laki83 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja mam ostatnio wyrezane ledy ambiente z tyłu..i tego nie ma zaden z was to kwalifikuje sie do divisiona??
David Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 OK - zatem: - bodykit inny niż seria - obniżone zawieszenie - letnia felga minimum 18" ja sie pod tym podpisuje,uwazam ze auto ktore nalezy do b6 division powinno sie wyrozniac wygladem zew na tle wszystkich zwyklych a4 nie wiem niech ktos zrobi jakas ankiete
Bart-S Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ankieta już jest - jeśli jeszcze jakąś opcję chcecie dodać, dajcie znać...
Wandej Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Ankieta już jest - jeśli jeszcze jakąś opcję chcecie dodać, dajcie znać... Chyba wystarczy
MAGIC87 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 tylko zeby tych 5 modów nie opierało sie na postojówkach LED. ramkach klubowych, wycieciu kata i welurowych dywanikach
Bart-S Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 tylko zeby tych 5 modów nie opierało sie na postojówkach LED. ramkach klubowych, wycieciu kata i welurowych dywanikach Możemy dopisać, że chodzi o elementy fabrycznego wyposażenia dodatkowego...
Stolkien Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 To ja sie Kurde Bede musiał Wypisac z Dyvisionu... SIet FAK
julo23 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Stolkien, to kogo przeleciałeś że Cie tak z golasem wzieli ?
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 To ja sie Kurde Bede musiał Wypisac z Dyvisionu... SIet FAK Wystarczy ze masz program zrobiony i jestes w B6D
MAGIC87 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 To ja sie Kurde Bede musiał Wypisac z Dyvisionu... SIet FAK smileyWystarczy ze masz program zrobiony i jestes w B6D decayed to teraz sie posypia do Nosba kandydaci
MARCIN607 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 To ja sie Kurde Bede musiał Wypisac z Dyvisionu... SIet FAK Wystarczy ze masz program zrobiony i jestes w B6D to się łapię ale niech Karol odpowie [br]Dopisany: 31 Październik 2011, 07:41_________________________________________________ Do komisji jeszcze wzialbym Remika w Dzial Stylizacji A wlasnie cos sluch o nim zaginał Młody-D go dojechał w końcu
julo23 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Program to pół forum ma. A wystarczy 170 kucy ? hehe Jakby ktoś widział ładne fotele w dobrej cenie, w półskórze s-line to dajcie znać. Mogą być z boczkami albo bez. Szukam jeszcze boczka od kierowcy ze sterowaniem na 4 szyby.
MARCIN607 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Program to pół forum ma. A wystarczy 170 kucy ? hehe Jakby ktoś widział ładne fotele w dobrej cenie, w półskórze s-line to dajcie znać. Mogą być z boczkami albo bez. Szukam jeszcze boczka od kierowcy ze sterowaniem na 4 szyby. bierz boczki od Bartka
Rekomendowane odpowiedzi