JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem
secio84 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Ludziska czy wyście oszaleli z tymi zderzakami takie ceny z kosmosu. Ja za s4 zapłaciłem dużo mniej kompletny.
JawoR36 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Negocjujemy się teraz kto co taniej kupił?
KoJ@K Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Witam wszystkich. Ma ktos moze do sprzedania tą plastikową zaślepke na aku i ten plastik w ktorym ona jest zamocowana? Ewentualnie jeszcze w jakiejsc dobrej cenie manetke wycieraczek z fisem do kombi?
feniks Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Bry Bierz z aso, allegro nówkę, za niewiele ponad 100 dostaniesz. Wysłane z mojego GT-I9070
KoJ@K Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Ooo w sumie tak, nawet nie widzialem, ale moze ktos ma za grosze czy cos. albo ori podlokietnik moze ktos ma, bo mam jakiegos badyla z kamei-a wsadzonego. :/
RicS3 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem Haha ale wtopa:D
wladi Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Jawor masz dla mnie pompe vacum.... memory five wladi i wszystko jasne :-)
Bielun22 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 są czasami na allegro ale czasami Jak klubowicz pisze "czasami" to mam wrażenie, że mówi o okresie +/- pół roku Jak Józek tak mowi to 3-4 miesiące. Bo on częściej siedzi na forum i allegro niz z żoną . A jak zona chce na niego popatrzec to bierze jego zdjęcie :D
nitroo Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Jak Józek tak mowi to 3-4 miesiące. Bo on częściej siedzi na forum i allegro niz z żoną . A jak zona chce na niego popatrzec to bierze jego zdjęcie
serfin Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Kto ma gdzies srubki sztuk 2 co skreca sie nimi oslone kolumny kierowniczej? Po zmianie manrtki na pelny fis poszly mi gwinty i jezdze juz tak od roku wyglada jakby byl włam do auta stacyjki
jozek726 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Jak Józek tak mowi to 3-4 miesiące. Bo on częściej siedzi na forum i allegro niz z żoną . A jak zona chce na niego popatrzec to bierze jego zdjęcie Nie mam żony, za młody jestem ale laska mi marudzi że tyle czasu na forum siedzę http://olx.pl/oferta/a4-b6-zderzak-przedni-s-line-pdc-spryski-halogeny-kompletny-CID5-ID7gGst.html#63030c4b13 dzwonić pytać, jechać brać
wladi Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Józek jesteś nie zastąpiony memory five wladi i wszystko jasne :-)
turzol Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Ooo w sumie tak, nawet nie widzialem, ale moze ktos ma za grosze czy cos. albo ori podlokietnik moze ktos ma, bo mam jakiegos badyla z kamei-a wsadzonego. :/ mam ori skórzany z uwalonym zapieciem, za 150pln oddam
jozek726 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 ile w ASO kosztuje popielniczka 2 din i ramka drążka zmiany biegów 1nk, tak mniej więcej ?
Bielun22 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 ramka 270 bez zniżek a popiołóka nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi