Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? :nabijasie: nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem :grin:

ja pierdile Ric, to Ty nawet nie wiesz, że to Jawora zderzak? :nabijasie: nawet przez telefon Ci dzisiaj mówiłem :grin:

lubie-to1.jpg

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ludziska czy wyście oszaleli z tymi zderzakami takie ceny z kosmosu. Ja za s4 zapłaciłem dużo mniej kompletny.

Opublikowano

Negocjujemy się teraz kto co taniej kupił? :D

Opublikowano

Witam wszystkich. :) Ma ktos moze do sprzedania tą plastikową zaślepke na aku i ten plastik w ktorym ona jest zamocowana? Ewentualnie jeszcze w jakiejsc dobrej cenie manetke wycieraczek z fisem do kombi?

Opublikowano

Bry :D

Bierz z aso, allegro nówkę, za niewiele ponad 100 dostaniesz.

Wysłane z mojego GT-I9070

Opublikowano

Ooo w sumie tak, nawet nie widzialem, ale moze ktos ma za grosze czy cos. ;) albo ori podlokietnik moze ktos ma, bo mam jakiegos badyla z kamei-a wsadzonego. :/

Opublikowano

Haha :wink: ale wtopa:D
Opublikowano

Jawor masz dla mnie pompe vacum....

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

są czasami na allegro ale czasami :wink:

Jak klubowicz pisze "czasami" to mam wrażenie, że mówi o okresie +/- pół roku :grin:

Jak Józek tak mowi to 3-4 miesiące. Bo on częściej siedzi na forum i allegro niz z żoną . A jak zona chce na niego popatrzec to bierze jego zdjęcie :D :D

Opublikowano

Jak Józek tak mowi to 3-4 miesiące. Bo on częściej siedzi na forum i allegro niz z żoną . A jak zona chce na niego popatrzec to bierze jego zdjęcie

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Kto ma gdzies srubki sztuk 2 co skreca sie nimi oslone kolumny kierowniczej? Po zmianie manrtki na pelny fis poszly mi gwinty i jezdze juz tak od roku wyglada jakby byl włam do auta stacyjki

Opublikowano

Jak Józek tak mowi to 3-4 miesiące. Bo on częściej siedzi na forum i allegro niz z żoną . A jak zona chce na niego popatrzec to bierze jego zdjęcie

:polew::polew::polew::polew:

:decayed: Nie mam żony, za młody jestem :D ale laska mi marudzi że tyle czasu na forum siedzę :grin:

http://olx.pl/oferta/a4-b6-zderzak-przedni-s-line-pdc-spryski-halogeny-kompletny-CID5-ID7gGst.html#63030c4b13

dzwonić pytać, jechać brać

Opublikowano

Józek jesteś nie zastąpiony ;)

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Ooo w sumie tak, nawet nie widzialem, ale moze ktos ma za grosze czy cos. ;) albo ori podlokietnik moze ktos ma, bo mam jakiegos badyla z kamei-a wsadzonego. :/

mam ori skórzany z uwalonym zapieciem, za 150pln oddam

Opublikowano

ile w ASO kosztuje popielniczka 2 din i ramka drążka zmiany biegów 1nk, tak mniej więcej ?

Opublikowano

ramka 270 bez zniżek a popiołóka nie wiem

Opublikowano

24016c62e2da867eb36acf8d7f5893e8.jpg

który kuźwa bohater? :kox: