turzol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 jak kupie panel 2din to przełoże flaki bez większych ceregieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bongod weź te Twoje mądrości zostaw dla siebie. To aż nie możliwe ze nie chce wejść, musi to tam wejść. Popróbować jeszcze musisz, ja kiedyś też miałem problem ale wlazlo mi idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A wiecie może jakie mają odblokowane kodowanie w 1 din ? Bongod weź te Twoje mądrości zostaw dla siebie. To aż nie możliwe ze nie chce wejść, musi to tam wejść. Popróbować jeszcze musisz, ja kiedyś też miałem problem ale wlazlo mi idealnie Jakie mądrości ?? Bo nie kumam. Przeciez już ustalone że to 1 din . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) miałem już klimatonik 8E0 820 043 AH który był od 18 stopni a nie od 16, był z początku 2004, także po numerze na 100% nie da się określić czy będzie miał 16stopni, bardziej po dacie produkcji jak kupie panel 2din to przełoże flaki bez większych ceregieli? Artur wszystko da się przełożyć bez problemu. Jak byś miał z czymś problem dzwoń Edytowane 2 Grudnia 2014 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Kucze nie chce mi się adapterów zakładać ale coś czytałem że zdarzają się takie co można je przekodować na 16 . Edytowane 2 Grudnia 2014 przez bongod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 jak kupie panel 2din to przełoże flaki bez większych ceregieli? Bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 miałem już klimatonik 8E0 820 043 AH który był od 18 stopni a nie od 16, był z początku 2004, także po numerze na 100% nie da się określić czy będzie miał 16stopni, bardziej po dacie produkcji jak kupie panel 2din to przełoże flaki bez większych ceregieli? Artur wszystko da się przełożyć bez problemu. Jak byś miał z czymś problem dz woń Karol ale ten jest na bank od 16st bo ma wersje hardware H13/ software S23. tego jestem pewien na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 miałem już klimatonik 8E0 820 043 AH który był od 18 stopni a nie od 16, był z początku 2004, także po numerze na 100% nie da się określić czy będzie miał 16stopni, bardziej po dacie produkcji jak kupie panel 2din to przełoże flaki bez większych ceregieli? Artur wszystko da się przełożyć bez problemu. Jak byś miał z czymś problem dz woń Karol ale ten jest na bank od 16st bo ma wersje hardware H13/ software S23. tego jestem pewien na 100% no to git ale front jest tak jak piszą wyżej chłopaki 1DIN, więc podmień sam panel przód na 2DIN i będzie wszystko pasować. Przyciski też można poprzekładać, wszystko ładnie się rozkłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 ok niech stracę, kliknąłem 2DIN z B7 i zrobie z niego 2 klimatrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pany ile to w końcu trzeba mieć tych postów żeby móc założyć temat w dziale sprzedam? W regulaminie jest napisane, że poniżej 50 jest blokada. Mam 50 a nadal nie mogę nic tam wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ogloszenia dzialu sprzedam sa moderowane i wymagają zatwierdzenia przez nas. Masz mozliwosc założenia tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W weekend jak dobrze pójdzie wpadną grzane skóry sport :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W weekend jak dobrze pójdzie wpadną grzane skóry sport :kox: Do tej pory jeździłeś na plackach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 W weekend jak dobrze pójdzie wpadną grzane skóry sport :kox: Do tej pory jeździłeś na plackach? Nie no co Ty. Mój sprzęt był całkiem fajnie wyposażony w serii. Grzane szmaty sport są. Nawet grzane spryski sa:kox:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pomoże ktoś czy da się okleić małe dekielki folia? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/108485-b6-division/?p=4254219 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Może hydrografika da radę folia nie wejdzie raczej w oooo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wandej i nawet działają spryski? Poprostu Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wandej i nawet działają spryski? Poprostu Naciapane z Zetki No działają masz szczęście Motowałeś u siebie fotele sam? Dużo roboty jest żeby tylne oparcie wytargać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Wandej i nawet działają spryski? Poprostu Naciapane z Zetki No działają masz szczęście Motowałeś u siebie fotele sam? Dużo roboty jest żeby tylne oparcie wytargać?Lipy Ci nie sprzedałem ;-) Tak z fotelami sam się wojowalem ;-) dokladalem wszędzie maty z wyjeciem tylnej kanapy jest 1 min roboty i wyjęte jak będziesz chciał to wpadnie i się ogarnie :-P Naciapane z Zetki Edytowane 2 Grudnia 2014 przez dariuszqw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi