kaju Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 tak, z tego co porównywałem to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Roku dla Was! Życzę podejmowania samych ałusznych decyzji i optymizmu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Sacze drina skromnie bo na 9:00 do roboty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Panowie, bo później się nie dopcham......wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok dla Was i Waszych dupowozów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zajebistej zabawy i chlania do samego rana Panie i Panowie!! Dziękuję, dobranoc:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 no to do roboty siuuuup a Wy tam trzeźwiejta [emoji14] Spełnienia Marzeń w Nowym Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Najlepszego w nowym roku Pany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Dokładnie jak wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Witam! Pany wszystkiego najlepszego w Nowym Roku , jak najmniej usterek w Naszych wozidelkach i jak najwiecej krecenia bezpiecznych kilometrow. Jakby ktos byl zaiteresowany to mam na sprzedaz komplet sprzegla od AWXa po przebiegu okolo 30 tys.km. + ori rozrusznik od AWXa Naprawde w super stanie, jest na sprzedaz gdyz jestem po swapie skrzyni na HCF. Jak cos to pisac na pw , moge podeslac zdjecia. Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla wszystkich Audi maniakow ;-) Edytowane 1 Stycznia 2015 przez marcin9680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 z Nowym Rokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam! Pany wszystkiego najlepszego w Nowym Roku , jak najmniej usterek w Naszych wozidelkach i jak najwiecej krecenia bezpiecznych kilometrow. Jakby ktos byl zaiteresowany to mam na sprzedaz komplet sprzegla od AWXa po przebiegu okolo 30 tys.km. + ori rozrusznik od AWXa Naprawde w super stanie, jest na sprzedaz gdyz jestem po swapie skrzyni na HCF. Jak cos to pisac na pw , moge podeslac zdjecia. Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla wszystkich Audi maniakow ;-) Dopiero Nowy Rok się zaczął a ten już handluje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) DO Najlepszego Panowie Edytowane 1 Stycznia 2015 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam! Pany wszystkiego najlepszego w Nowym Roku , jak najmniej usterek w Naszych wozidelkach i jak najwiecej krecenia bezpiecznych kilometrow. Jakby ktos byl zaiteresowany to mam na sprzedaz komplet sprzegla od AWXa po przebiegu okolo 30 tys.km. + ori rozrusznik od AWXa Naprawde w super stanie, jest na sprzedaz gdyz jestem po swapie skrzyni na HCF. Jak cos to pisac na pw , moge podeslac zdjecia. Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla wszystkich Audi maniakow ;-) Dopiero Nowy Rok się zaczął a ten już handluje:D tak odrazu na goraco to najlepiej W sobote wracam do UK i jak sie znajdzie ktos chetny to jutro pakuje i wysylam a jak nie to zabieram i puszcze to na Ebayu , dlatego tak odrazu w Nowy Rok pytam bo dopiero wczoraj odebralem autko po swapie skrzyni biegow. Skrzynia od AWXa tez by byla na sprzedaz ale nie mam gdzie tego trzymac tak wiec wioze to jutro na zlom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Siema wszystkim w tym nowym roku kurfa dopiero wstałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A ja bez szału w tym roku sylwester. Chlanie jak każdego weekendu i tyle:wink: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A ja bez szału w tym roku sylwester. Chlanie jak każdego weekendu i tyle:wink: Tapnięte z SGS5 ja nie celebruje, dla mnie to normalna sobota i poszedłem spać o 22 poleciało tam do Ciebie, jutro powinieneś mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=YcOScRz6QYs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A ja bez szału w tym roku sylwester. Chlanie jak każdego weekendu i tyle:wink: Tapnięte z SGS5 ja nie celebruje, dla mnie to normalna sobota i poszedłem spać o 22 poleciało tam do Ciebie, jutro powinieneś mieć Trzeba było postrzelac z folii babelkowej:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 http://otomoto.pl/audi-cabriolet-3-2-fsi-256ps-quattro-s-line-full-opcja-C35498969.html Nadwozie + silnik + napęd + wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 http://otomoto.pl/audi-cabriolet-3-2-fsi-256ps-quattro-s-line-full-opcja-C35498969.html Nadwozie + silnik + napęd + wyposażenie przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeskurwiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi