Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 dostałeś mordo reszte sieki? Ta jest:hi:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Kto w końcu sprzedaje kalendarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jarko. Ty nieprzytomny jeszcze po Sylwku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 On nigdy nie był przytomny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 On nigdy nie był przytomny Kaju słonko moje drogie :* sam brałeś udział w dyskusji na ten temat na klubowym dlatego zapytałem bo w końcu nie wiem jak to się skończyło A tak poza tym sylwka miałem udanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Hejka. Orientuje sie ktoś jakie wymiary ma gril w masce? chciałem zamówic folie do oklejenia grilla a nie chce mi sie lecieć do garażu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 On nigdy nie był przytomny Kaju słonko moje drogie :* sam brałeś udział w dyskusji na ten temat na klubowym dlatego zapytałem bo w końcu nie wiem jak to się skończyło A tak poza tym sylwka miałem udanego ja standardowo godzina 22 i po gościu dla mnie to normalna sobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 pany chce ktoś blaszki zacisków 320/345mm? Fake identyko prawie jak ori? 200zł/kpl Właśnie do mnie chłopaki z sylwestra na ylu dzownili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 pany chce ktoś blaszki zacisków 320/345mm? Fake identyko prawie jak ori? 200zł/kpl Właśnie do mnie chłopaki z sylwestra na ylu dzownili dobrze, że mam telefon wyłączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 wandej pokaz te blaszki na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 pany chce ktoś blaszki zacisków 320/345mm? Fake identyko prawie jak ori? 200zł/kpl Właśnie do mnie chłopaki z sylwestra na ylu dzownili A ja do nich i mówili że nie wiedzą kiedy skończą bo zaczeli klina klinem i się zabawa od nowa zaczęła :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 wandej pokaz te blaszki na PW Jeszcze ich nie mam ale jutro pewnie odbiorę. Tylko boję się naklejać emblemat S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a to naklejane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a to naklejane ? Tak ale specjalna folia że żeby zeszła musiałbyś opalarką na nią skierować ori to też jakiś nadruk czy folia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a kolor blaszki srebrny tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a to naklejane ? Tak ale specjalna folia że żeby zeszła musiałbyś opalarką na nią skierować ori to też jakiś nadruk czy folia albo olejem zlanym z ALT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a to naklejane ? Tak ale specjalna folia że żeby zeszła musiałbyś opalarką na nią skierować ori to też jakiś nadruk czy folia albo olejem zlanym z ALT Fak ju Tamci też pier..lili o oleju Wałkiem od 2.5tdi jakbyś tłukł to prędzej wałek pęknie niż ta folia No srebrne ale kolor tego to mi zrobią jak ori czyli taki szary/mysi U mnie będą seledynowe zaciski + czarne blaszki z napisem durex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 czarne blaszki z napisem durex niech strace, stawiam Ci za to litra na BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pany a wiemy już kiedy będzie bt i kiedy jakieś zapisy będą naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 czarne blaszki z napisem durexniech strace, stawiam Ci za to litra na BT Czyli biorę tylko 2l ze sobą Już mnie morda swędzi jak pomyślę o BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi