dariuszqw Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Nie bądź skanera daj przynajmniej 60A.Właśnie taki mam roczny za flaszkę wódki więc żal nie wziąść... :-P chyba powinien dać radę odpalić tego olejowca.. Naciapane z Zetki Edytowane 9 Lutego 2015 przez dariuszqw
secio84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 u mnie w 1.9 AWX siedzi 80Ah 640A, wczoraj wieczorem przy -6 przy odpaleniu wywaliło błąd hamulców , spróbuję doładować i zobaczymy co będzieTo znaczy ze aku ma słaby rozruch juz i przy tym rozruchu mały prąd dzięki któremu wywala błąd hamulce. Ale potem zaraz gaśnie i jest okinaciepane z GT-I9195 myślisz, że doładowanie powinno pomóc? czy już się rozglądać za nowym? :jerk[emoji14]ali za pierwszym, ostatnie dwie zimy wszystko było ok czyli jakieś 3 lata nie było tam w ogóle zaglądane...Na jakiś czas podladowanie pomoże ale później będzie to samo naciepane z GT-I9195 Ja juz tez tak jeżdżę z pół roku jak cos naciepane z GT-I9195
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie bądź skanera daj przynajmniej 60A.Właśnie taki mam roczny za flaszkę wódki więc żal nie wziąść... :-P chyba powinien dać radę odpalić tego olejowca.. Naciapane z Zetki Nie rób fuszery:decayed: Gwinty za grube piniendze kupujo a na aku nie ma:decayed:Tapnięte z SGS5
serfin Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 a ja nie moge upolować w swoim mieście Centra Futura 60A do swojej 1.8T żenua wciskają tylko Bosha i jakies no name :/ (dzisiaj rano wchodze do garazu temp 0.0 gdzie na zewnatrz lekki mroz probuje odpalic furke a tu d*pa aku znow kaput musialbym doladowywac srednio raz na tydzien by autkiem jezdzic spokojnie pffff
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Kurfa Daniel nie żartuje ze nie maja w okolicy centrum futury:facepalm: Nie wyślę Ci kurierem bo wiem z czym to się wiąże a nie uznają reklamacji na aku Tapnięte z SGS5
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Długo go masz? Bosch tylko s5. S4 się wykonczy po maks 2 latach Tapnięte z SGS5
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Mocne na prawdę skurczybyki sa:kox: Tapnięte z SGS5
dzik Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 jedno i to samo. Połowa na jednych płytkach fruwa
tomekhxc Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 ja wziołem varte blue dynamic i ciekawe ile wytrzyma, wczesniej mialem kagera i skubaniec 6 lat wytrzymal i jeszcze kreci tylko zimą ma ciezko
Wandej Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 ja wziołem varte blue dynamic i ciekawe ile wytrzyma, wczesniej mialem kagera i skubaniec 6 lat wytrzymal i jeszcze kreci tylko zimą ma ciezkoBo fota kiedyś miała bardzo dobrego producenta aku na którego naklejki kleili kagera. Każdy chwalił te aku.Tapnięte z SGS5
greg2505 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Długo go masz? Bosch tylko s5. S4 się wykonczy po maks 2 latach Tapnięte z SGS5 3 rok leci ,narazie kręci jak nowy
Siwy Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam Panowie jak mam nie podswietlana szufladke na kubek i wizytownik to wystarczy zmienic na podswietlane czy trzeba dodatowo podciagnac instalacje?
secio84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Taka sytuacja ktoś coś pomoże naciepane z GT-I9195
nitroo Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam Panowie jak mam nie podswietlana szufladke na kubek i wizytownik to wystarczy zmienic na podswietlane czy trzeba dodatowo podciagnac instalacje? A pomyśl teraz, czym te listwy będą podświetlane? Musisz się podpiąć, np pod popielniczkę, albo ESP.
serfin Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Wandej ja nawet nie kupilbym Aku wysyłkowo tylko odbior w sklepie i oddaje starego rupiecia ale uwziąłem się na Centre Future i Basta żadne inne mnie nie przekonują, poki co jeżdże starą B5 1.9tdi i o zgrozo na nowo muszę uczyć się hamować haha takie marne tam hamulce chociaz wszystkie tarcze i klocki nowe
secio84 Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Pany nie chce kto dystansow mam do sprzedania 13mm naciepane z GT-I9195
kaju Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Długo go masz? Bosch tylko s5. S4 się wykonczy po maks 2 latach Tapnięte z SGS5 ja mialem s5 i ma go teraz Kaju. I chyba nie narzeka Sent from my Iphone 6 Marcin jeśli mam być szczery to po tygodniu miałem tą samą sytuację w garażu co u Ciebie na dworze, co widziałeś... Lecz nie kryję tego, że jak mu raz jebłem pół godziny pod 30-toletnim ruskim prostownikiem to do dziś dnia pali elegancko my go jeszcze nie rozliczyli ale czekam na Ciebie z odpowiednim tematem braciszku, także tego Wysłane z mojego SM-T535
Wandej Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Wandej ja nawet nie kupilbym Aku wysyłkowo tylko odbior w sklepie i oddaje starego rupiecia [emoji14] ale uwziąłem się na Centre Future i Basta żadne inne mnie nie przekonują, poki co jeżdże starą B5 1.9tdi i o zgrozo na nowo muszę uczyć się hamować haha takie marne tam hamulce chociaz wszystkie tarcze i klocki nowe Moje macki tak daleko nie sięgają niestety:decayed:Tapnięte z SGS5
Rekomendowane odpowiedzi