patryk10015 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry łotry dlatego jade sam To weź wazeline, bo podobno masz być w pokoju z wladim i wandajem Że Wladi to kryptogiej to wiedziałem ale ja zboczncem nie jestem:decayed:Tapnięte z SGS5 Ty tylko będziesz smarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry łotry dlatego jade sam To weź wazeline, bo podobno masz być w pokoju z wladim i wandajem no tak bo wandej jedzie z laską ale potem zostawia ja u mnie w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry łotry dlatego jade sam To weź wazeline, bo podobno masz być w pokoju z wladim i wandajem Że Wladi to kryptogiej to wiedziałem ale ja zboczncem nie jestem:decayed:Tapnięte z SGS5 Ty tylko będziesz smarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ściema.... Nie ma ktoś dolnej ramki s-line w czarnym macie? podeślij ramke okleje ci w czarnym macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 jak sie dobieracie pokojami ? jak jedziesz pierwszy raz i z kobitą, to musisz ją oddać na noc komuś z góry łotry dlatego jade sam To weź wazeline, bo podobno masz być w pokoju z wladim i wandajem no tak bo wandej jedzie z laską ale potem zostawia ja u mnie w pokoju Twoja kobieta mówiła mi coś innego ostatnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 I wtedy się obudziłeś [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 bylem przed chwila w aso po instrukcja obsługi do a8 D3 i jak szybko wszedłem tak wyszedłem , ksiazka kosztuje 370 zl + instrukcja MMI dodatkowo 255 zl nie można kupić oddzielnie ... ksiazke kupiłem na allegro za 65 zl + mmi 60zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 bylem przed chwila w aso po instrukcja obsługi do a8 D3 i jak szybko wszedłem tak wyszedłem , ksiazka kosztuje 370 zl + instrukcja MMI dodatkowo 255 zl nie można kupić oddzielnie ... ksiazke kupiłem na allegro za 65 zl + mmi 60zl O kutwa [emoji15] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Pany, ma ktoś dostęp do ASO? chodzi o VINy...? Jakby ktoś zdecydował się pomoć to plisss na pw. THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Stanley rozgryza VIN y. Smaruj do niego :-D Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 ktos chetny na wiazki z B6 samopoziom, grzane dupki przod no i jest jeszcze BOSE komplet z glosnikami sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Orientuje się ktoś ile może kosztować wysylka za pobraniem 4 felg 17" z oponami? Jedna felga z oponą z 20kg waży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja na aledrogo zaplacilem za 4x 16 do Vito 99zl - tyle ze wplata na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Orientuje się ktoś ile może kosztować wysylka za pobraniem 4 felg 17" z oponami? Jedna felga z oponą z 20kg waży. 100-120zł za kpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Orientuje się ktoś ile może kosztować wysylka za pobraniem 4 felg 17" z oponami? Jedna felga z oponą z 20kg waży. 100-120zł za kpl można spakować 2 paczki po 2 koła i wychodzi 60-70 zł sendi.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Orientuje się ktoś ile może kosztować wysylka za pobraniem 4 felg 17" z oponami? Jedna felga z oponą z 20kg waży. 100-120zł za kpl można spakować 2 paczki po 2 koła i wychodzi 60-70 zł sendi.pl Same felgi owszem, wtedy jest waga do 30kg i inna cena ale z oponami to już dwie szt. więcej jak 30kg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jedna sztuka z oponą tych felg waży 20kg. Więc 2 sztuki przekraczają 30kg jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) RicS3, wejdź sobie np na kurierem.pl i wpisz oscylacyjne wymiary paczki i wybierz najtańszą firmę. Musisz pokombinować, np rozbić na 2 paczki itp Aha, zobacz sobie różnicę w cenie między opakowaniem kartonowym, a streczem. Pytanko ode mnie, powoli zaczynam myśleć o turbo, bo chyba puszcza olej. Regenerować k03-029 czy wkładać większą? Za jakiś czas wpadną wtryski BEX i chip, nic więcej nie przewiduje i nie wiem czy to będzie miało sens. Edytowane 24 Lutego 2015 przez Radeksc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jak chcesz wysłać jak najtaniej to zrób cztery paczki i wyjdzie jakieś 60 zł. Sprawdzone kiedyś na sendit.pl. Jedna paczka felgi z opona wychodzi około 15 zl. Zrób cztery i po problemie ;-) Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi