H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 że była wymieniana Panowie, muszę odnowić ranty felg alu, jakim sposobem to zrobić najlepiej, co polecacie? Na tokarkę i ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 że była wymieniana Panowie, muszę odnowić ranty felg alu, jakim sposobem to zrobić najlepiej, co polecacie? To dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 miał ktoś objawy skrzypienia czegoś w kolumnie kierownicy przy skręcaniu w lewo czy prawo? zawieszenie jest ok w tam tym tygodniu smarowałem przejście kolumny kierowniczej w komorę silnika tam jest taka obwódka, i smarowałem też przejście kolumny kierowniczej przez blokadę kierowniczą zeder i też to nie pomogło są jakieś gdzieś jeszcze miejsca które warto przesmarować? Skrzypi i na postoju i podczas jazdy przy skręcaniu w lewo i prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 miał ktoś objawy skrzypienia czegoś w kolumnie kierownicy przy skręcaniu w lewo czy prawo? zawieszenie jest ok w tam tym tygodniu smarowałem przejście kolumny kierowniczej w komorę silnika tam jest taka obwódka, i smarowałem też przejście kolumny kierowniczej przez blokadę kierowniczą zeder i też to nie pomogło są jakieś gdzieś jeszcze miejsca które warto przesmarować? Skrzypi i na postoju i podczas jazdy przy skręcaniu w lewo i prawo?Co nic nie mówiłeś dziś jak byłeś u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 bo narazie trzeba dojść gdzie to skrzypi bo raczej znowu taśma się nie poluzowała i nie obciera o obudowe kolumny? a poza tym nie miałem smarowidła w aucie nawet żeby temat ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 To raczej nie skrzypiało wtedy tylko szumiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 zreszto jak chcesz to mogę podlecieć tak za 40min i rozkręcimy to jeszcze raz i lukniemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 bo narazie trzeba dojść gdzie to skrzypiteściowa. jak nie masz czym przesmarować - przypjerdol między kły - na tydzień rraaaaajjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Siema. Panowie co może oznaczać taka naklejka na przepływce? To znaczy że jest to regeneracja Bosch. Mam taki śmiga już ze 4 lata chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Siema. Panowie co może oznaczać taka naklejka na przepływce?To znaczy że jest to regeneracja Bosch. Mam taki śmiga już ze 4 lata chyba Fajnie bo wieksza szansa że sprawna a idzie dla ziomka za wtryski saabowskie 370tki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wandej paczka poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jozek poka co dziś Ci mikołaj przyniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Siema PAny. jak ściągnąć lustro z lusterka bocznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Sciagnąc. Poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Sciagnąc. Poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jozek poka co dziś Ci mikołaj przyniósł Mikołaj się postarał, prezent mega jutro się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 poka poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jozek poka co dziś Ci mikołaj przyniósł Mikołaj się postarał, prezent mega jutro się pochwalę Nowy swierszczyk do sralni przepraszam WC :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Mordy chce ktoś blachy do zacisków? pare kpl dostępnych mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wzialbym zeby ci nie lezaly ale zaciskow takich nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi