darek995 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Szwagrowi zachciało się krawata i sobie upatrzył takie coś : http://otomoto.pl/audi-a4-b6-quattro-3-0-v6-lpg-C36171945.html Coś taki mi się wydaje słaby s-line. Cena nie wygórowana za q z v6 i to w gazie i tak się muszę doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Zawias sline . Ktoś sobie podokladał parę rzeczy to na plus . Przebieg niski . Gaz założył i zaraz sprzedaje? Nie napisane jaki gaz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 a u mnie taka sytuacja: I jeszcze bixy wpadną z soczewka od b8 Lato zapowiada się pięknie Naciapane z Zetki Bogaty;)Odrazu bogaty :-P w totka się udało [emoji14]olew:Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pany,jakie sruby do felg idą do naszych aut,chodzi mi o gwint,długość,itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Gdzie sprawdzić ile kosztuje nowy gwint BILSTEIN B14 PSS ? Kurfa nawet gwint musi mieć niebieskie elementy[emoji14]olew:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Gdzie sprawdzić ile kosztuje nowy gwint BILSTEIN B14 PSS ? Kurfa nawet gwint musi mieć niebieskie elementy[emoji14]olew:Tapnięte z SGS5 bez pyskówek akurat jest taki na sprzedaż tylko cena trochę wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nowy 4k b14 pss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 gdzie to sprawdziłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Tez na to ogłoszenie patrzyłem rano i 2h szukałem różnych informacji w necie sklep znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 kurde trochę dużo kasy jak za używkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Choć i po 6k tez widziałem nie wiem skąd taka różnica Nie ma regulacji twardości wiec warto poczekać w podobnej kasie bd b16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 to czekamy na coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dokładnie sam poluje na b16 albo kw v2 lub v3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 tylko Ty masz ośkę a ja Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja tez juz mam prawie q i 2.7 biturbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 a to wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Heh i mam felgi inne 19 dlatego też gwint bd potrzebny Doradz na felgi 8.5 x 19 et32 dać oponę? 225/35/19 czy 235/35/19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 ja za dużo Ci nie doradzę bo zbytnio się na tym nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Zawias sline . Ktoś sobie podokladał parę rzeczy to na plus . Przebieg niski . Gaz założył i zaraz sprzedaje? Nie napisane jaki gaz . Zadzwonię do gościa za szwagra ciekawe co powie. No właśnie przebieg i ten gaz daje do myślenia.. tak na odległość to można z fusów wróżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisssx Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czyli bd musiał przymierzyć różne i wybrać coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi