kaju Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 a luz jest? oczywiście, że mogą to powodować
RicS3 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 a luz jest? oczywiście, że mogą to powodowaćNie wiem, nie wiedziałem, że można to sprawdzić. Posprawdzałem szczelność dolotu i jest ok. Więc tylko turbina może dawać taki objaw. Spadku mocy nie zauważyłem tylko to takie wycie jak ambulans albo czajnik na gazie.
soul87 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 To objawy braku wyważenia przez uszczerbienia właśnie
mlodziak22 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Chciałbym pospawac gtb z kolektorem, macie kogoś sprawdzonego w pomorskim? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 To objawy braku wyważenia przez uszczerbienia właśnieA czy takie rzeczy robią w sprężarce jako usługę czy tylko w ramach regeneracji przy wymianie elementów? Bo moja sprężarka jest jeszcze ori.
kaju Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 To objawy braku wyważenia przez uszczerbienia właśnieA czy takie rzeczy robią w sprężarce jako usługę czy tylko w ramach regeneracji przy wymianie elementów? Bo moja sprężarka jest jeszcze ori. Wirnik jeśli jest uszczerbiony jest po prostu mówiąc wprost do wyrzucenia. Wyważenie jest w ramach regeneracji - ta operacja MUSI się odbyć. polecam Ci kolegę adifek - zajmuje się tym na codzień, nie jeden zakład turbiniarski rozwijał i ma wiedzę niesamowitą i zaplecze techniczne do tego.
RicS3 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 To objawy braku wyważenia przez uszczerbienia właśnieA czy takie rzeczy robią w sprężarce jako usługę czy tylko w ramach regeneracji przy wymianie elementów? Bo moja sprężarka jest jeszcze ori. Wirnik jeśli jest uszczerbiony jest po prostu mówiąc wprost do wyrzucenia. Wyważenie jest w ramach regeneracji - ta operacja MUSI się odbyć. polecam Ci kolegę adifek - zajmuje się tym na codzień, nie jeden zakład turbiniarski rozwijał i ma wiedzę niesamowitą i zaplecze techniczne do tego. Dzięki, odezwę się do niego na PW.
KoJ@K Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Czyli jest "okazja" do zalozenia czegos wiekszego.
RicS3 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Czyli jest "okazja" do zalozenia czegos wiekszego. Zobaczy się jakie to kwoty i co by większego weszło p&p
KoJ@K Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Brd i caha, ale nie wiem czy p&p, no albo gtb17 i narazie bez fmica jezdzic, a kiedys tam dolozyc. tylko to juz cenowo chyba ~ kolo 1600zl by trzeba miec.
marcin9680 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Pany pilnie potrzebuje Waszej pomocy , wlasnidm godlanczam wiazke pod Servotronic I mam pewien problem , mianowicie musze podlaczyc kabelek pod sygnal predkosci w zielonej kostce na slupku A , pin 17 a co jezeli taki pin wogole nie jest obsadzony we wtyczce ? Gdzie teraz trzeba szukac tego sygnalu predkosci ? Auto to A4 B6 2001r. 1.9TDi. Pany pilnie potrzebuje Waszej pomocy , wlasnidm godlanczam wiazke pod Servotronic I mam pewien problem , mianowicie musze podlaczyc kabelek pod sygnal predkosci w zielonej kostce na slupku A , pin 17 a co jezeli taki pin wogole nie jest obsadzony we wtyczce ? Gdzie teraz trzeba szukac tego sygnalu predkosci ? Auto to A4 B6 2001r. 1.9TDi.
mlodziak22 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 kto spawa w pomorskim turbiny z kolektorem??
kaju Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Pany pilnie potrzebuje Waszej pomocy , wlasnidm godlanczam wiazke pod Servotronic I mam pewien problem , mianowicie musze podlaczyc kabelek pod sygnal predkosci w zielonej kostce na slupku A , pin 17 a co jezeli taki pin wogole nie jest obsadzony we wtyczce ? Gdzie teraz trzeba szukac tego sygnalu predkosci ? Auto to A4 B6 2001r. 1.9TDi. Pany pilnie potrzebuje Waszej pomocy , wlasnidm godlanczam wiazke pod Servotronic I mam pewien problem , mianowicie musze podlaczyc kabelek pod sygnal predkosci w zielonej kostce na slupku A , pin 17 a co jezeli taki pin wogole nie jest obsadzony we wtyczce ? Gdzie teraz trzeba szukac tego sygnalu predkosci ? Auto to A4 B6 2001r. 1.9TDi. jest w liczniku zielona wtyczka pin 21. nie ma za co
marcin9680 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Dzieki serdeczne Kaju za podpowiedz , bratu wczesniej udalo sie wygrzebac na necie co I jak I juz wsio podlaczone I dziala pieknie. Nie zdawalem sobie sprawy , ze az tak leciutko bedzie kiera chodzila po podlaczeniu Servotronica. Jeszcze raz dzieki I pozdrawiam.
alvaro Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 kto spawa w pomorskim turbiny z kolektorem?? Jak nie zapomnę zapytam jutro kuzyna ile bierze. Robił dwie sztuki c5 z 1.9tdi i turbo od 2.7 i 3.0 tdi od poczatku do końca włącznie z softem. OT. Jaki kod ma zew a jaki wew S-line w b6. Ewentualnie jakiś odnośnik do topicu o pakietach...
alvaro Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 W tą i z powrotem obrócisz za max 30 zł jest ode mnie tj. Stogi koło Malborka
mlodziak22 Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 to super. obecnie mam skrecone z kolektorem ,ale jest nieszczelnosć mala i chce pospawac:)
C4NC3R Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 E4J - wewnętrzny sline, a zewnętrzny? Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi