POWER-KRIS Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) O http://www.a6klub.pl/a6-c5-25tdi-rozrusznik-czyszczenie-regeneracja-vt67685.htm http://joemonster.org/art/33592/Afera_spalinowa_Volkswagena_ekoterroryzm_ktory_wykancza_motoryzacje Edytowane 25 Września 2015 przez POWER-KRIS
Rafal1988Lodz Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 z tego co wiem nie jest zalecane ale odpalisz na pych
Kolkov Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Panowie pilny temat. Podrzućcie proszę numer czujnika pedału sprzęgła. Pacjent to AVF rocznik 2004. Z góry dzięki Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
Kolkov Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Sęk ju wery macz. Niech Ci Bozia wynagrodzi Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
kaju Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Pany kto tutaj dealował wiązkami kompletnymi?kłaniam się nisko po same pi - kolana co poCZeba? Pany kto tutaj dealował wiązkami kompletnymi?kłaniam się nisko po same pi - kolana co poCZeba?
melon31 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Ori ? podejdą do B6 ? http://allegro.pl/felgi-audi-a4-b6-b7-s-line-17x7-5j-et45-5x112-i5683941305.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro
pajda Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Tak Ja mam 17" avus do sprzedania ale są do odnowy.
Rafal1988Lodz Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 melon ja mam takie do sprzedania ori ale w srednim stanie porysowane sa z oponami na tyle rozne opony ale ladne przod good year wielosezonowki
WhyMe? Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Ostatnio pytałem o numer zaślepki EGR. Zamówiłem z ASO dzisiaj chcę ją założyć i nie pasuje. Jakim cudem?
POWER-KRIS Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Kurcze pewnie moja wina bo są z A i bez. Jedna idzie na kolektor druga na egr. Pewnie masz tą na kolektor. W razie czego z chęcią odkupie. Tak pacze to zdjęcia obu wtedy dałem.
WhyMe? Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Kurcze pewnie moja wina bo są z A i bez. Jedna idzie na kolektor druga na egr. Pewnie masz tą na kolektor. W razie czego z chęcią odkupie. Tak pacze to zdjęcia obu wtedy dałem. Zadzwoniłem do ASO i sprawa wygląda tak że uszczelkę dostałem z końcówką A a samą zaślepkę bez końcówki A. Mam odesłać tą i dostanę nowa, szkody tylko bo auto uziemione
RicS3 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Nie ma to jak przed spaniem odpalać diesla na popych, ta nasza A4 to niezła locha od razu chyba kupię nowy rozrusznik żeby uniknąć takich problemów na przyszłość [emoji14]
Wandej Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Kurcze pewnie moja wina bo są z A i bez. Jedna idzie na kolektor druga na egr. Pewnie masz tą na kolektor. W razie czego z chęcią odkupie. Tak pacze to zdjęcia obu wtedy dałem. Zadzwoniłem do ASO i sprawa wygląda tak że uszczelkę dostałem z końcówką A a samą zaślepkę bez końcówki A. Mam odesłać tą i dostanę nowa, szkody tylko bo auto uziemione Poczułeś się jakbyś znowu miał 2.5tdi?
xsebo1 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Omijajcie szerokim łukiem w Pabianicach serwis przekładnia.com. Przekładnia ma nadal lekki luz, wycieki, pompa wyje i uszkodzili końcówkę drążka. Poleci ktoś profesjonalny zakład gdzie wszystko zrobią?
Wandej Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Omijajcie szerokim łukiem w Pabianicach serwis przekładnia.com. Przekładnia ma nadal lekki luz, wycieki, pompa wyje i uszkodzili końcówkę drążka. Poleci ktoś profesjonalny zakład gdzie wszystko zrobią? Warszawa Wesoła. Regen-Auto
soul87 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 Namiar? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 To pewnie po szczotkach lub po elektrowlaczniku. Przed naprawa sprawdź zebatki na przekładni planetarnej bo może brakować ząbków a wtedy lepiej nowy rozrusznik kupić. Z zamienników polecam HP o ile jeszcze można go dostać.Tani i nie do zabicia. A co to dokładnie za firma? bo nic nie mogę znaleźć. Ewentualnie czy możecie polecić jakiś inny zamiennik bo okazuje się, że u mnie zamontowany jest rozrusznik valeo...podobno był montowany w końcówce już serii w modelowym 2005 roku. A niestety do niego nie ma części zamiennych. A do wymiany mam bendiks i przewód plusowy od rozrusznika do akumulatora bo jest upalony przy samym rozruszniku.
POWER-KRIS Opublikowano 26 Września 2015 Opublikowano 26 Września 2015 HP to Hans Pries czyli Topran ale zamienniki rozrusznikow mieli super. Musisz dać numer rozrusznika to pomyślimy czy mechanior prawdę mówi.
Rekomendowane odpowiedzi