niestandardowy Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Pany, tulejowal ktos z Was gniazda pompowtryskiwaczy? Opini zasiegam
turzol Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Pany ma ktoś graty do założenia multifunkcji do A4 B6? Czyli moduł + wiązka + ten trapez? Poducha jest juz zakuopina
patryk10015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Mamy tu jakiegoś speca od silników diesla? juby_p z okolic Płocka mogę polecić
Bieniek Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Pany ma ktoś graty do założenia multifunkcji do A4 B6? Czyli moduł + wiązka + ten trapez? Poducha jest juz zakuopina Mam trapez. DLa Ciebie to?
turzol Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Pany ma ktoś graty do założenia multifunkcji do A4 B6? Czyli moduł + wiązka + ten trapez? Poducha jest juz zakuopina Mam trapez. DLa Ciebie to? Dla znajomego, ale bede mu zakladal
Bieniek Opublikowano 2 Listopada 2015 Opublikowano 2 Listopada 2015 Przypomnij sie jutro to poszukam.
mrogal Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Pany ma ktoś graty do założenia multifunkcji do A4 B6? Czyli moduł + wiązka + ten trapez? Poducha jest juz zakuopina kiera z B6 czy z B7?
turzol Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Pany ma ktoś graty do założenia multifunkcji do A4 B6? Czyli moduł + wiązka + ten trapez? Poducha jest juz zakuopina kiera z B6 czy z B7? B6
Turu Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam, mam pytanie czy wtryski z afn z końcówką BA są mocniejsze od awxa?
Rafal1988Lodz Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 chyba koledze chodzilo bardziej o AVF bo afn ma wtryski
kaju Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 chyba koledze chodzilo bardziej o AVF bo afn ma wtryski jak już to afn ma vp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dariuszqw Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam, od czego pasuje do nas blenda pod podświetlenie tablicy rejestracyjnej żeby była z miejscem pod kamerke i jaka jest normalna cena za to?
slo Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 coś mi świta że od q5/q7 / a6 c6 ale nie jestem pewien w 100%
Fr0styyy. Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Musze się wyżalić. Dzisiaj oddałem auto do mechanika na wymianę amortyzatorów tylnych i tylnych tulei w zawieszeniu + wymiana przednich poduszek amortyzatorów. Po jakimś czasie telefon, że to będzie 18 roboczogodzin i 1250 zł będzie kosztować, bo trzeba całe zawieszenie z tyłu ściągnąć (gówno prawda) i wyprasować stare i wprasować nowe tuleje a ja nie mam tyle czasu więc kazałem wymienić amortyzatory z tyłu i poduszki amortyzatorów z przodu. Odbieram samochód i co słyszę? Przodu nie zrobiliśmy, bo nie mogliśmy odkręcić śrub... To do jasnej cholery trzeba było wyjąć to razem ze zwrotnica I co? Po wymianie z tyłu dalej głuche stuki, z przodu dalej trzepie jakby było pół zawieszenia urwane i trzymało się na trytkach a ja dzisiaj psychicznie to chyba wysiądę z nerwów, tak jestem zły, gdybym wiedział to bym w ogóle nie przyjeżdżał do tej Polski i zrobił to w DE i miał w d*pie głupie tłumaczenia mechaników. Nic tylko strata pieniędzy na paliwo i czasu, specjalnie wziąłem wolne od czwartku do wtorku
Fr0styyy. Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) A gdzie dawałaś do roboty?? Auto Rondo. Tak mi tył wali Edytowane 3 Listopada 2015 przez Fr0styyy.
Rederyk78 Opublikowano 3 Listopada 2015 Opublikowano 3 Listopada 2015 Ja jeżdżę na Rzeźniczą i do Wielgowa.
Rekomendowane odpowiedzi