Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie jest cos takiego, jak emat ze zdjeciami aut uzytkownikow?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pierwszy post

Opublikowano

Dzwoniłem dziś do Aso w sprawie zestawu naprawczego i przez telefon sprzedający powiedział ze nie pasuje do mojego VIN ten zestaw naprawczy. Podał mi numer 8EO 711613 D . Patrzyłem na Google i to jest cały mechanizm. Może tak być czy taki sprzedający ogarnięty?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Panowie pomoze ktos ?

Dzwoniłem dziś znowu do ASO. Dowiedziałem sie ze zestaw naprawczy jest tylko do skrzyni 6 biegowej. Przy 5 biegowej nie ma czegoś takiego. Chciałbym coś zrobić z ciężkim wrzucaniem dwójki. Przerabial ktoś to przy skrzyni 5 biegowej?

Opublikowano

Dzwoniłem dziś do Aso w sprawie zestawu naprawczego i przez telefon sprzedający powiedział ze nie pasuje do mojego VIN ten zestaw naprawczy. Podał mi numer 8EO 711613 D . Patrzyłem na Google i to jest cały mechanizm. Może tak być czy taki sprzedający ogarnięty?

Panowie pomoze ktos ?

Dzwoniłem dziś znowu do ASO. Dowiedziałem sie ze zestaw naprawczy jest tylko do skrzyni 6 biegowej. Przy 5 biegowej nie ma czegoś takiego. Chciałbym coś zrobić z ciężkim wrzucaniem dwójki. Przerabial ktoś to przy skrzyni 5 biegowej?

Widziałeś ten temat?

a4-klub.pl/index.php?/topic/253213-wymiana-wybieraka/

Ja wymieniałem zestaw naprawczy na 8E0798151B wszystko pasuje tylko, że ja mam avf. U mnie dalej jest problem z 2, ale to już winny jest wybierak.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Masz AVF i skrzynie zapewne 6 . A ja mam AWX i skrzynie 5. I moje pytanie było do osób które mają skrzynie 5 i próbowali coś takiego u siebie zrobić?

Opublikowano

Panowie pomoze ktos ?

Widziałeś ten temat?

a4-klub.pl/index.php?/topic/253213-wymiana-wybieraka/

Ja wymieniałem zestaw naprawczy na 8E0798151B wszystko pasuje tylko, że ja mam avf. U mnie dalej jest problem z 2, ale to już winny jest wybierak.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Panowie jak już wszyscy to i ja się dorzucę. U mnie też jest problem tylko, że z 3 biegiem. Czasami wchodzi z takim jakby zgrzytem ale nie na skrzyni tylko właśnie wyżej. Jakbym przepychał lewarek przez plastikową zębatkę. Pacjent to 1.9tdi avf 6 biegów.

Myślicie, że można spróbować z tym zestawem naprawczym? Ile to w ogóle kosztuje?

Opublikowano

Na poprzednich stronach masz cenę...

Opublikowano (edytowane)

Właśnie ustawiałem zbieżność po wymianie końcówek drążków.

Facet jak wsiadł ustawić kierownice to zagadał do mnie :

- Panie, a co w tym aucie tak czysto jest ? Bo przyjeżdzają tu różni ludzie i przyzwyczaiłem się że prawie każdy ma chlew w aucie. Ostatnio panna miała taaaaakie paznokcie za to jak wsiadłem do jej auta to nos trzeba było zatkać. Tu się wtrącił jego pomocnik i mówi, że jak szef krzyknie szybko i siedzi w środku to już wiem o co chodzi :D

A ja do niego tak: widzi pan napis Audi A4 Klub Polska ?

To do czegoś zobowiązuje :D

Edytowane przez julo23
Opublikowano

Pany jak to jest wymianą 3-ciego światła stop klapy tył w Avant przy zamontowanej ori lotce? Dostęp jest kiepski do oprawy z tego co widzę.

Opublikowano

Właśnie ustawiałem zbieżność po wymianie końcówek drążków.

Facet jak wsiadł ustawić kierownice to zagadał do mnie :

- Panie, a co w tym aucie tak czysto jest ? Bo przyjeżdzają tu różni ludzie i przyzwyczaiłem się że prawie każdy ma chlew w aucie. Ostatnio panna miała taaaaakie paznokcie za to jak wsiadłem do jej auta to nos trzeba było zatkać. Tu się wtrącił jego pomocnik i mówi, że jak szef krzyknie szybko i siedzi w środku to już wiem o co chodzi :D

A ja do niego tak: widzi pan napis Audi A4 Klub Polska ?

To do czegoś zobowiązuje :D

Ja z kolei usłyszałem że 19stki, niski profil i gwint to nie najlepszy pomysł do auta na codzień :grin: . Dobrze że nie wiedział ile kuni pod maską siedzi :decayed:

Opublikowano (edytowane)

Witam :hi:

Panowie potrzebuje 3 szt spinek metalowych,mocujących dekor koło drązka zmiany biegów takich jak na foto.

Ma ktos moze cos takiego na sprzedaz?

002.jpg

Edytowane przez franciszek
Opublikowano

Witam :hi:

Panowie potrzebuje 3 szt spinek metalowych,mocujących dekor koło drązka zmiany biegów takich jak na foto.

Ma ktos moze cos takiego na sprzedaz?

002.jpg

Powinienen miec. Jutro sprawdze.
Opublikowano

Mateo dzięki :hi:

Daj znac jutro jak znajdziesz chwile :thumbup1:

Opublikowano

Jak coś to ja chyba też je mam ale sprawdze Ci Francik dopiero w czwartek jak wróce ze szkolenia.

Opublikowano

Pany jak to jest wymianą 3-ciego światła stop klapy tył w Avant przy zamontowanej ori lotce? Dostęp jest kiepski do oprawy z tego co widzę.

Schodzi normalnie :wink:

• Zdejmujesz poszycie dolne klapy.
  • Zdejmujesz poszycie górne klapy.
  • Pod tym ostatnim zobaczysz okrągłe otwory. Musisz tam wsunąć płaski śrubokręti przesunąć w prawo plastikową listwę aż spadnie.
  • Opuszczasz klapę, wyjmujesz światło odpinając kabel i czarną listwę, którą w punkcie wyżej przesunąłeś.
Opublikowano

Schodzi normalnie :wink:

• Zdejmujesz poszycie dolne klapy.
  • Zdejmujesz poszycie górne klapy.
  • Pod tym ostatnim zobaczysz okrągłe otwory. Musisz tam wsunąć płaski śrubokręti przesunąć w prawo plastikową listwę aż spadnie.
  • Opuszczasz klapę, wyjmujesz światło odpinając kabel i czarną listwę, którą w punkcie wyżej przesunąłeś.

Dziękówa :) Zamawiam światełko w takim razie :)

Opublikowano

Pany nie ma ktoś mat grzewczych do foteli przód Sporty/Sline B7 ?

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

:hi:

Ty tu nie machaj kapeluszem tylko sie chwal :kox:

Opublikowano

przecie jest watek :P