aleksbend Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Pany ile grubości tarczy kwalifikuje się do wymiany ? Przód a4 b6 avf na oryginalnych tarczach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Grubość tarczy hamulcowej [mm] 25,0 Minimalna grubość [mm] 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 greg2505 Dziękuję Pany a jakie klocki i tarcze możecie mi polecic do b6 1.9 Avf'a ? nie chodzi, żeby się rozpędzać do 200 km/h i hamować do zera bo nie mam potrzeby w taki sposób korzystać z mojej b6, chciałbym po prostu dobre klocki i tarcze i to chyba tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) greg2505 Dziękuję Pany a jakie klocki i tarcze możecie mi polecic do b6 1.9 Avf'a ? nie chodzi, żeby się rozpędzać do 200 km/h i hamować do zera bo nie mam potrzeby w taki sposób korzystać z mojej b6, chciałbym po prostu dobre klocki i tarcze i to chyba tyle wiele osób poleca ferodo ,napisz do kolegi Wandej ma dobre ceny Edytowane 31 Stycznia 2016 przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Właśnie też tak myślałem, greg, jak ktoś ma też jakieś pozytywne doświadczenia co do tarcz i klocków do normalnej jazdy to chętnie posłucham Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Ferodo, OZ, Textar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Klocki ferodo premier Tarcze Zimmermann gładkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam. Sciagal ktos lotke z klapy z avanta? Ona jest na tasme 2stronna tylko? Czym to zdjac zeby nic nie uszkodzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam. Sciagal ktos lotke z klapy z avanta? Ona jest na tasme 2stronna tylko? Czym to zdjac zeby nic nie uszkodzic?Ory jest przykrecana i klejona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam. Sciagal ktos lotke z klapy z avanta? Ona jest na tasme 2stronna tylko? Czym to zdjac zeby nic nie uszkodzic? na taśmę i dwie śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 ok dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Klocki ferodo premier Tarcze Zimmermann gładkie +1 tarcze ferodo po nagrzaniu lubią sie krzywic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 czyli lepiej brać tarcze oz + klocki ferodo? potrzebuję zapinkę ,uchwyt słonecznika ,kolor szary ,żeby miał sprawne z tyłu wąsy ,bo u mnie jeden się urwał i skrzeczy na wolnych obrotach co doprowadza do szału,może komuś się gdzieś przewala ,może być bez wierzchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 W aso do golfa kupilem to kiedys za ~13zl, to mozesz zapytac ile do a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalek_04 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 witam. najnowsza robota w b6 drl + kierunek drl gaśnie w lampie po włączeniu kierunku i zapala się dopiero po 2-3 sekundach od od ostatniego mignięcia. Wiela taka przyjemność? Masz jakiś film jak to się prezentuje? Fajnie... A miejsce kierunku jak wykorzystasz? Natapane z P8 Obrys US? Panowie doją do mnie w środę także od razu montaż jakiś film będzie na forum. chciałem led z c6 ale to inne kwoty wchodzą w grę. ale na audi myślę ze będzie okazale. tylko czy leda zrobić na stałe czy niech gasnie po poetyzacjach czy mijania czy niech sie cały czas świeci jak radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 niech gaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalek_04 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 niech gaśnie w kierunek wsadzić jakoś Leda i zrobić tam dodatkowo dzienne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 EEeee chyba bez sensu tak, dzienne przecież będziesz miał w tych neonowych paskach świecących na biało, co nie? Więc po co jeszcze dodatkowe dzienne? Jak coś to kierunek poprostu zostaw bez niczego, lub podepnij tak jak był i będzie mrygał razem z ledem wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalek_04 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 EEeee chyba bez sensu tak, dzienne przecież będziesz miał w tych neonowych paskach świecących na biało, co nie? Więc po co jeszcze dodatkowe dzienne? Jak coś to kierunek poprostu zostaw bez niczego, lub podepnij tak jak był i będzie mrygał razem z ledem wtedy. tak będzie tylko nie wiem czy wystarczająco ale narazie zostawie oryginał lampę z paskiem tylko. Zobaczymy jaki będzie efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pany ma ktoś jakieś ciekawe 19tki do opędzlowania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi