pajda Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pany ma ktoś jakieś ciekawe 19tki do opędzlowania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty i 19 " nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pany ma ktoś jakieś ciekawe 19tki do opędzlowania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Speedline 19x9 et 33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exmi Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Chłopaki może ma ktoś z was na zbyciu taki uchwyt na napoje montowany w podłokietnik w wersji europejskiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Obszywał ktoś z Was ostatnio coś w kolorze swing? U kogo to zrobić? Muszę gale obszyć a Reggi nie odpisuje :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Obszywał ktoś z Was ostatnio coś w kolorze swing? U kogo to zrobić? Muszę gale obszyć a Reggi nie odpisuje :-/ http://a4-klub.pl/index.php?/user/92457-kozunia13/ polecam z całej epy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzięki Kaju napisałem do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Witam Panowie Robiłem nastawy silniczków klimatronika i pojawił się taki oto błąd: http://zapodaj.net/cb8d4fed5bd42.jpg.html Silniczek G113 do wymiany? Edytowane 2 Lutego 2016 przez Zieluu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jeśli po nastawach wrócił błąd, to albo błędnie przeprowadzone nastawy, albo całkiem uwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jeśli po nastawach wrócił błąd, to albo błędnie przeprowadzone nastawy, albo całkiem uwalony Przed nastawami, sprawdziłem błędy i - brak, więc opaliłem nastawy, wszystko poszło zgodnie z planem, wchodzę sprawdzić już po czy nie ma błędów i wtedy się właśnie ten pokazał Od dłuższego czasu słyszę głównie po wyłączeniu zapłonu przez nawet i 15-20 min takie dziwne dźwięki zza schowka stąd za te nastawy się zabrałem Który to ten G113? Nie mogę znaleźć go w rozpisce, jedynie V113, ale - czy to ten sam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A ma ktoś ładne alu 16 cali na handel? Natapane z P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pany ma ktoś jakieś ciekawe 19tki do opędzlowania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty i 19 " nie wierzę No trzeba cos konkretnego kupic na ostatni sezon B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 ostatni sezon B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieluu Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 tak Dzięki Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukjar7 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pany, u mnie kleknał podnosnik szyby lewy przód, klientom montowałem zazwyczaj używki, bo zamienniki to pekały bardzo szybko, a co powiecie na new valeo z IC na przykład ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pany, u mnie kleknał podnosnik szyby lewy przód, klientom montowałem zazwyczaj używki, bo zamienniki to pekały bardzo szybko, a co powiecie na new valeo z IC na przykład ? Valeo to oryginał Po ile mają w IC? i czy w ogóle mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Pany ma ktoś jakieś ciekawe 19tki do opędzlowania? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty i 19 " nie wierzę No trzeba cos konkretnego kupic na ostatni sezon B6 Jak to? Będzie sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Panowie jest gdzieś jakaś foto porada odnośnie rozbierania foteli sportów/dokładania grzania, lub coś podobnego? Mógłby ktoś w skrócie opisac co i jak krok po kroku robic, od czego zacząc itd? turzol kiedyś mówił, ale to tak przez telefon nie dało się za wiele zapamiętac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi