Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to jakie? xD

Firma :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szuka ktoś żarników D1S ??

ja nie.

Opublikowano

Witam ma ktoś z was może magiel na sprzedaż ?

Mam, ile dasz?

:hi:

Jakie polecacie dystanse do felg? :)

aluminiowe i z pierścieniem centrującym.

Opublikowano

Wala się może komuś po garażu dekielek z przedniej lampy od kierunkowskazu? Szukam owej części

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jakie przetwornice kupić do B6 lampa to xenon ? Nie mam o tym zbytnio pojęcia, ktoś podrzuci czymś ciekawym ? potrzebuje 2 sztuki , najlepiej nowe ;)

Opublikowano (edytowane)

jakie przetwornice kupić do B6 lampa to xenon ? Nie mam o tym zbytnio pojęcia, ktoś podrzuci czymś ciekawym ? potrzebuje 2 sztuki , najlepiej nowe ;)

więcej szczegółów jakie masz żarniki ,na ile pinów przetwornica,z góry na lampie powinna być naklejka z rodzajem żarówek

Edytowane przez greg2505
Opublikowano

Zieluu Dystom na fb znajdziesz ;)

Maciek02 ja mam, weź jutro się przypomnij ;)

Opublikowano

więcej szczegółów jakie masz żarniki ,na ile pinów przetwornica,z góry na lampie powinna być naklejka z rodzajem żarówek

tzn mam gołe lampy i chce skompletować żarniki i przetwornice i nie wiem co kupić , żarniki wziął bym od hammera ale przetwornice jaki ?

bo do xenonu w b6 wchodzą d2s tak ?

Opublikowano

Panowie ma ktoś wtyczkę do przetwornicy Xenon w B6 ? Mam nowe lampy, w których ktoś odciął wtyczki od przetwornic. :facepalm:

Opublikowano

i wtedy wlatują do tego żarniki d1s ? Sorry że takie głupoty pytam ale nie miałem z tym wcześniej do czynienia i nie wiem :facepalm:

Opublikowano

i wtedy wlatują do tego żarniki d1s ? Sorry że takie głupoty pytam ale nie miałem z tym wcześniej do czynienia i nie wiem :facepalm:

tak

Panowie ma ktoś wtyczkę do przetwornicy Xenon w B6 ? Mam nowe lampy, w których ktoś odciął wtyczki od przetwornic. :facepalm:

ilu pinowe masz przetwornice

Opublikowano

kupczak90, dnia 17 Lut 2016 - 23:54, napisał:
Panowie ma ktoś wtyczkę do przetwornicy Xenon w B6 ? Mam nowe lampy, w których ktoś odciął wtyczki od przetwornic.
ilu pinowe masz przetwornice

Mam przetowrnice ori do lamp H7 d1S xenon, nie wiem ile tam jest pinów, lamp nie mam przy sobie żeby sprawdzić.

Opublikowano

4pin lub 12pin ,obydwie obsługują d1s i obydwie montowane fabrycznie,bardziej bym stawiał na 12pin ,ale lepiej sprawdzić

Opublikowano

Zieluu Dystom na fb znajdziesz

Dzięki wielkie :hi:

Opublikowano

Zieluu Dystom na fb znajdziesz

Dzięki wielkie :hi:

przecież masz w Rzesz sklep z dystansami , do wyboru do koloru ;)

Opublikowano

Pany gdyby ktoś miał elektronike kluczyka scyzoryka B7 lub scharatany klucz ze sprawną elektroniką to proszę o cynk.

Opublikowano

tzn mam gołe lampy i chce skompletować żarniki i przetwornice i nie wiem co kupić , żarniki wziął bym od hammera ale przetwornice jaki ?

bo do xenonu w b6 wchodzą d2s tak ?

Do tego musisz kable kupic jeszcze. Lub przerobic na inne przetwornice mniej podatne na uszkodzenia od tych Valeo

Opublikowano

od 4 lat mam valeo 4pin i jak narazie nic się z nimi nie dzieje,wcześniej miałem 12pin ,które siedziały od nowości prawie 10lat i też nie było z nimi problemu, sprzedane z lampami przy zmianie na bix,także nie są takie złe,a przynajmniej nie trzeba kombinować z zamontowaniem w lampie,ale oczywiście każdy zrobi jak będzie uważał