turzol Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Dzieki! Czy możliwe że wstawili mi źle szybę? U mnie ta szpara jest dużo większa i widać ją stojąc na zewnątrz auta.
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Mam inny pomysł. Po wymianie nagrzewnicy nie osadzili kokpitu na miejscu plus zle wklejona szyba
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Taki hardkor mi się przypomniał... Pracując na lakierni przyjechał bus który miał wklejoną nowa (używaną) szybę na starą pobitą. Bez skrobania starego szkła, obtłuczone młotkiem nawalone kleju na janusza i siedziała. Tyle że wiało.
MichałA4 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 siemian pewnie ma Dzięki za info jak nie wpadnie mi nic w ręce to podpytam Marka, mam jeszcze jedno pytanie do Was z drobnej naprawy przy motorze zrobił mi się całkowity remont czapki, i tu pytanie czy wymieniał ktoś może pokrywę zaworów przy takiej okazji? Mam za..cie, dużo oliwy w dolocie a turbo suchutkie więc odma pewnie nie domaga niestety wymienić się ją da tylko z pokrywą, i teraz nie wiem skąd to wstrząsnąć same używki w sprzedaży a nowych brak, co z tym można zrobić?
turzol Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Mam inny pomysł. Po wymianie nagrzewnicy nie osadzili kokpitu na miejscu plus zle wklejona szyba Z tego co wiem nagrzewnicę wymienia się bez ściągania dechy. A poza tym u mnie nie była wymieniana. siemian pewnie ma Dzięki za info jak nie wpadnie mi nic w ręce to podpytam Marka, mam jeszcze jedno pytanie do Was z drobnej naprawy przy motorze zrobił mi się całkowity remont czapki, i tu pytanie czy wymieniał ktoś może pokrywę zaworów przy takiej okazji? Mam za..cie, dużo oliwy w dolocie a turbo suchutkie więc odma pewnie nie domaga niestety wymienić się ją da tylko z pokrywą, i teraz nie wiem skąd to wstrząsnąć same używki w sprzedaży a nowych brak, co z tym można zrobić? Nową pokrywę (z poprawioną odmą) kupisz w serwisie . Koszt ok 700zł
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Z tego co wiem nagrzewnicę wymienia się bez ściągania dechy. A poza tym u mnie nie była wymieniana. Wybita poduszka, zmiana wnętrza inne fantazje.
MichałA4 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Nową pokrywę (z poprawioną odmą) kupisz w serwisie . Koszt ok 700zł Artur a może masz jakiś sposób na odroznienie wersji poprawionej od wadliwej? Widać różnice gołym okiem wogole w budowie tych pokryw? Używek nie polecasz?
kupczak90 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Ma ktoś mocowania czujników PDC na sprzedaż ?
jedrekx Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 szukam klimy 2DIN do Cabrio - nie wiem czy pasuje z sedana/avanta. jakby ktoś, coś słyszał to dajcie znać
rafi10612 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Panowie podrzuci ktoś numer klamki schowka pod kluczyk? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
LChris Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Mam inny pomysł. Po wymianie nagrzewnicy nie osadzili kokpitu na miejscu plus zle wklejona szyba Z tego co wiem nagrzewnicę wymienia się bez ściągania dechy. A poza tym u mnie nie była wymieniana. siemian pewnie ma Dzięki za info jak nie wpadnie mi nic w ręce to podpytam Marka, mam jeszcze jedno pytanie do Was z drobnej naprawy przy motorze zrobił mi się całkowity remont czapki, i tu pytanie czy wymieniał ktoś może pokrywę zaworów przy takiej okazji? Mam za..cie, dużo oliwy w dolocie a turbo suchutkie więc odma pewnie nie domaga niestety wymienić się ją da tylko z pokrywą, i teraz nie wiem skąd to wstrząsnąć same używki w sprzedaży a nowych brak, co z tym można zrobić? Nową pokrywę (z poprawioną odmą) kupisz w serwisie . Koszt ok 700zł Potrzebuje się z Tobą skontaktować zerknij na komunikator
Blachu Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Nową pokrywę (z poprawioną odmą) kupisz w serwisie . Koszt ok 700złArtur a może masz jakiś sposób na odroznienie wersji poprawionej od wadliwej? Widać różnice gołym okiem wogole w budowie tych pokryw? Używek nie polecasz? Jeśli używki to szukaj z 2.0 tdi bpw (najmłodsze roczniki) - kupiłem taką i zapomniałem o problemach Lub dorzuć x3 pln-ów i bierz nówkę z aso.
turzol Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Nową pokrywę (z poprawioną odmą) kupisz w serwisie . Koszt ok 700zł Artur a może masz jakiś sposób na odroznienie wersji poprawionej od wadliwej? Widać różnice gołym okiem wogole w budowie tych pokryw? Używek nie polecasz? Hej da się po numerze. Nr pokrywy 038 103 469 AD tutaj pomocny temat http://forum.vw-passat.pl/threads/60606-Zmiana-pokrywy-zawor%C3%B3w-1-9-TDI Panowie ma ktoś rozebraną B6 na części? Może być angol, potrzebuje kilka pierdół których normalnie żaden handlarz mi pewnie nie odda bo to drobnostki.
vblpl Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Siemka Czy ktoś się orientuje, czy interfejs multimedialny o numerze 8E0 857 925 E podchodzi bez problemu do RNS-D? Chciałbym odpiąć zmieniarkę i podpiąć interfejs. Ktoś robił taką zamianę? Czy wtyczka od zmieniarki pasuje do tego interfejsu? Dołączam się do pytania kupczak90: Ma ktoś mocowania czujników PDC na sprzedaż ? Albo przynajmniej numery mocowania sterownika w bagażniku pod lewym boczkiem? Pozdrawiam
kaju Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Siemka Czy ktoś się orientuje, czy interfejs multimedialny o numerze 8E0 857 925 E podchodzi bez problemu do RNS-D? Chciałbym odpiąć zmieniarkę i podpiąć interfejs. Ktoś robił taką zamianę? Czy wtyczka od zmieniarki pasuje do tego interfejsu? Dołączam się do pytania kupczak90: Ma ktoś mocowania czujników PDC na sprzedaż ? Albo przynajmniej numery mocowania sterownika w bagażniku pod lewym boczkiem? Pozdrawiam tylko pod rnse. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
vblpl Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Dzięki. Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka
miszka Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Taki hardkor mi się przypomniał... Pracując na lakierni przyjechał bus który miał wklejoną nowa (używaną) szybę na starą pobitą. Bez skrobania starego szkła, obtłuczone młotkiem nawalone kleju na janusza i siedziała. Tyle że wiało. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mistrz
Karol89 Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Panowie belka zderzaka przód do Małysza na pdc i xenon jest jakas inna niż od zderzaka pod xenon?
kaju Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Panowie belka zderzaka przód do Małysza na pdc i xenon jest jakas inna niż od zderzaka pod xenon? ta sama
Rekomendowane odpowiedzi