Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie, celem upewnienia. Zawieszenia różnią się długością/ twardością sprężyn i amorkami?

Natapane z P8

różnią sie , we wlepce masz napisane jaki masz rodzaj zawieszenia

przykład :http://a4-klub.pl/index.php?/topic/155521-nastawienia-zawieszenia-a4-b6-2001-2004-sedan-avant/page-1

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wysylal ktos podwojny wydech w calosci? Jakiego kuriera wybrac? Koszta mniej wiecej?

Wysyłać nie ale kupiłem i otrzymałem w calosci

d18b08f5611d4d106910609181dd78b9.jpg

Wysłać wszystko idzie, ale ja już raz zapłaciłem karę 170zł w DPD za przepierdzielony gabaryt za wydech podwójny wysłany w całości, chociaż był zaznaczony jako gabaryt.
2.7 m na 1.4 m . Koszt ponad 200 zł czy nawet 300 zł.

Lepiej przeciąć na 3 części i zrobić 1.7 m długość, 80 cm szerokość i 40 cm wysokość. Waga to ok 25 kg. Koszt dhl 50 zł

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

:hi:

Mam takie pytanie.. Po zdjęciu schowka pasażera, zauważyłem taką wtyczkę. Od czego może być?

ae9ddd67a547ba13a815b4955c62a543.jpg

A w prawym tylnym boczku mam taką:

9ddb9a19735aa3b38b0577d82700be0a.jpg

Od czego mogą być?

Opublikowano

Wysylal ktos podwojny wydech w calosci? Jakiego kuriera wybrac? Koszta mniej wiecej?

Wysyłać nie ale kupiłem i otrzymałem w calosci

d18b08f5611d4d106910609181dd78b9.jpg

Wysłać wszystko idzie, ale ja już raz zapłaciłem karę 170zł w DPD za przepierdzielony gabaryt za wydech podwójny wysłany w całości, chociaż był zaznaczony jako gabaryt.
2.7 m na 1.4 m . Koszt ponad 200 zł czy nawet 300 zł.

Lepiej przeciąć na 3 części i zrobić 1.7 m długość, 80 cm szerokość i 40 cm wysokość. Waga to ok 25 kg. Koszt dhl 50 zł

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Dzieki

Opublikowano

Mam takie pytanie.. Po zdjęciu schowka pasażera, zauważyłem taką wtyczkę. Od czego może być?

ae9ddd67a547ba13a815b4955c62a543.jpg

A w prawym tylnym boczku mam taką:

9ddb9a19735aa3b38b0577d82700be0a.jpg

Od czego mogą być?

Wtyczka ze schowka jest od zmieniarka.

Wtyczka w bagażniku jest od gniazdka zapalniczki 12V

Mega rarytaśne dekory

http://allegro.pl/audi-rs4-exclusive-recaro-navi-serwis-szwajcaria-i6030546868.html

Opublikowano

EEE tam nawet skladanych lusterek nie ma :P

Opublikowano

Opublikowano

dobra Panowie, zaczynamy z "nowym" Divisionem.

na pierwszej stronie macie regulamin zgłaszania się do tej grupy oraz adres mailowy, na który należy wysłać zgłoszenie.

proszę, aby ten temat był ściśle związany z modami naszych B6tek. od spraw technicznych mamy dział techniczny. p

proszę również o trzymanie jako-takiego poziomu... czyli żeby nie było obrzucania się błotem i innych wyzwisk. Obecny skład komisji B6 Division wygląda następująco (w kolejności alfabetycznej):

1. Bieniek

2. Kaju

3. jedrekx

4. pajda

5. tomekhxc

w razie jakichkolwiek pytań ja, a także reszta komisji B6 Division służymy pomocą.

niedługo ruszymy z wlepami i innymi gadżetami dla członków grupy :)

Opublikowano (edytowane)

No i fajnie ze rusza temat tym ze wymagania są spore choćby odnośnie fotek przed modami bo nie posiadam takich wiec nie jestem w stanie zgłosić auta

naciepane z GT-I9195

wiec mogło by trochę się to zmienić wrzucić zdjęcia jak wygląda auto teraz i opis modyfikacji powinien wystarczyć. Bo nie każdy z nas przy każdej modyfikacji robił zdjęcia a mimo to są ludzie którzy chcieli by należeć do grupy

naciepane z GT-I9195

Edytowane przez secio84
Opublikowano

wydaje mi się, że akurat Twoje auto się nadaje ;) chodzi oczywiście o to żeby nie były to zwykłe, klasyczne B6tki/golasy..

Opublikowano

wydaje mi się, że akurat Twoje auto się nadaje ;) chodzi oczywiście o to żeby nie były to zwykłe, klasyczne B6tki/golasy..

No tak może i się nadaje ale nie spełniam wymagań a na forum w szczególności tu siedzę na telefonie wiec ciężko przez telefon ogarnąć niektóre rzeczy.

To taka moja sugestia oczywiście nie wszyscy muszą się z nią zgadzać :-)

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Jak pisze na pierwszej stronie zmiany maja byc widoczne we wnętrzu jak i z zewnątrz , wiadomo jak ktoś przyśle zgłoszenie z zwykłym malyszem to automatycznie odpada , każdy kto uważa ze jego b6 sie wyróżnia z pośród innych moze wysłać zgłoszenie a my juz prześwietlimy temat ;)

Opublikowano

każdy kto uważa ze jego b6 sie wyróżnia z pośród innych moze wysłać zgłoszenie a my juz prześwietlimy temat ;)

:good:

Opublikowano

Trochę mnie zasmucacie. W tym temacie często można było błyskawicznie uzyskać pomoc... To istotne, gdy się stanie w polu...

Ale modzenie też jest fajne, i sporo informacji znajduje się w tym temacie.

Opublikowano

Trochę mnie zasmucacie. W tym temacie często można było błyskawicznie uzyskać pomoc... To istotne, gdy się stanie w polu...

od początku idea Divisionu dotyczyła modyfikacji.. dział techniczny, to dział techniczny.

Opublikowano

Oczywiście, rozumiem ideę Dyvision'u i akceptuję ten stan.

A może założyć temat równoległy do pomocy w sytuacjach alarmowych?

Natapane z P8

Opublikowano

od początku idea Divisionu dotyczyła modyfikacji.. dział techniczny, to dział techniczny.

Ale tu zawsze najszybciej szło dostać odpowiedz na dany problem, oczywiście poza spamem,d*pami i muzyką :grin:

Opublikowano

jeżeli będzie się pierniczyć o wszystkim i o niczym to robi się bałagan, to raz. a dwa.... po co komu wtedy działy techniczne? no i tu się nie naliczają posty... a w technicznym tak ;) tak więc Panowie, z problemami zapraszam do technicznego.. ;)

Opublikowano

Czy blenda rejestracji a6 c6 podejdzie do b6?