Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od 10lat tylko używki kupuję, nie widzę sensu przepłacać.

Biorę Conti/pirelli/dunlop max 3letnie z co najmniej 6,5mm i co dwa sezony śmietnik. Płacę ~700 za 17/235/45 i ~500 za zimę 16/205/55. Przy mojej jeździe żadne nówki 4 sezonów by nie wytrzymały, by choć trochę mi się to opłaciło. Ale trzeba mieć sprawdzonego wulkanizatora.

Z innej beczki: wyskoczył mi komunikat o spalonej żarówce cofania, prawej. Kupiłem, założyłem i ujj wciąż świeci komunikat, wyjąłem podgiąłem blaszki, wciąż świeci. Już na necie szukam - moduł uwalony. Wyjąłem jeszcze raz żarówkę i dalej błąd, powoli nerwicy dostałem. Następnego biorę się za to znów i się okazało, że za pierwszym razem, tą samą żarówkę spaloną założyłem(nowa w koszu wylądowała) a za ostatnim razem nawet nie włożyłem żadnej :glupek2:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma co kupoważ uzywanych opon, tak samo jak uzywanych aut.

[emoji1] [emoji1] [emoji1]

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano (edytowane)

może masz uszkodzony czujnik w skrzyni od wstecznego,wymień też w drugiej lampie żarówkę

Edytowane przez greg2505
Opublikowano

przecież napisał ze wsadził drugi raz stara spalona żarówkę :wink:

Opublikowano

Wszystko gra (wpierw spaloną wkładałem a później puste miejsce zostawiłem).

Opublikowano

ok ,źle doczytałem :decayed:

Opublikowano

Pany a a6 c6 w 2.0tdi 170 km bedzie jechac czy to totalna porażka?

Opublikowano

Panowie, szukam tunelu 2 DIN do Cabrio (b6/b7) w kolorze czarnym (soul) pod podłokietnik. jakby komuś się walał przez przypadek.. albo gdybyście wiedzieli, że ktoś ma zbędny.. będę wdzięczny za info.

z sedana/avanta niestety nie pasuje.. :/

Pany a a6 c6 w 2.0tdi 170 km bedzie jechac czy to totalna porażka?

toczy się, ale szału nie ma ;)

Opublikowano

panowie szukam silniczka obiegu zamkniętego v113 od b7 ,ktoś coś

Opublikowano

Pany ori 1BV na kole 18 z et 35 i dystancie 17mm na tylnej osi jest rowno z blotnikiem,natomiast przod bez dystansu jakies 2-3mm brakuje(do zrownania rantu felgi z blotnikiem) z tad moje pytanie ile sie to wsio schowa jak dam springi -30mm

bo zastanawiam sie czy nie brac -20 na tyl a z przodem hmmm tu jest problem bo dystanse z kolnierzem od 13 mm sie zaczynaja.

Opublikowano

Jeśli felga z pierścieniem centrujacym to i mniej zrobisz w dystomie.

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Pany ori 1BV na kole 18 z et 35 i dystancie 17mm na tylnej osi jest rowno z blotnikiem,natomiast przod bez dystansu jakies 2-3mm brakuje(do zrownania rantu felgi z blotnikiem) z tad moje pytanie ile sie to wsio schowa jak dam springi -30mm

bo zastanawiam sie czy nie brac -20 na tyl a z przodem hmmm tu jest problem bo dystanse z kolnierzem od 13 mm sie zaczynaja.

Najpierw załóż springi a potem zamów dystanse ;) z centrowaniem 10mm też dostaniesz, a jak będziesz chciał mniejszy to ale ze zmiennym centrowaniem lub bez centrowania ale max 5mm

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze raz zadzwonie do dystomu,moze sie zle zrozumielismy.

Jak gadalem z gosciem to dystans z kolnierzem(a na tym mi zalezy zaczynaja sie od 13 mm hmmmmm

Edytowane przez Frimuś
Opublikowano

11 kupisz firmowe. Wiem bo miałem. Ale jeśli masz pierścień centrujacy to zamiast niego możesz wsadzić kołnierz z dystansem jakim chcesz praktycznie.

Opublikowano
Jak gadalem z gosciem to dystans z kolnierzem(a na tym mi zalezy zaczynaja sie od 13 mm hmmmmm

Bo tak jest jeśli felga ma to samo centrowanie co piasta. Jak felga ma większy otwór to zrobisz nawet 5mm ze zmianą centrowania do otworu w feldze.

Najpierw załóż springi a potem zamów dystanse ;)

Dobrze gada. Najpierw obniżać, a później pomierzyć dystanse bo Ci się odległości pozmieniają.

Opublikowano (edytowane)

Ja miałem chyba takie jak dobrze pamiętam http://m44.pl/eibach-s90-9-11-002.html mniejszych chyba nie ma z kołnierzem tzn jeśli ori felga.

Edytowane przez bongod
Opublikowano

11 kupisz firmowe. Wiem bo miałem. Ale jeśli masz pierścień centrujacy to zamiast niego możesz wsadzić kołnierz z dystansem jakim chcesz praktycznie.

O tym caly czas mowa ,dlamnie dystans tylko i wylacznie z kolnierzem(zamiast pierscienia)

Zadzwonie raz jeszcze zapytam,jesli nie to poszukam markowego. Wiesz pierw musze wiedziec na ile.sobie moge pozwolić jak zejdzie -30

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Bo tak jest jeśli felga ma to samo centrowanie co piasta. Jak felga ma większy otwór to zrobisz nawet 5mm ze zmianą centrowania do otworu w feldze.

Najpierw załóż springi a potem zamów dystanse ;)

Dobrze gada. Najpierw obniżać, a później pomierzyć dystanse bo Ci się odległości pozmieniają.
Zrobie tak jak piszecie !

Ja miałem chyba takie jak dobrze pamiętam http://m44.pl/eibach-s90-9-11-002.html mniejszych chyba nie ma z kołnierzem tzn jeśli ori felga.

Dzięki bede miał na uwadze.

Ludzie do b6 tez spasuje

http://allegro.pl/zaslepka-wlacznika-a3-s3-04-07-oryginal-audi-nowa-i6103023218.html

Opublikowano

Ludzie do b6 tez spasuje
trzeba ci taką ?
Opublikowano

Ludzie do b6 tez spasuje

trzeba ci taką ?

TAK

Opublikowano

Firmuś jaki masz otwór centrujacy na feldze?

Jeśli większy niż piasta to dystahs dostaniesz w każdym rozmiarze,ja mam 5mm z kołnierzem