szczuraz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie w b6 soczewa w zwykłej lampie przestawia się z anglika na europę jak w b5 czy trzeba wymieniać przesłony ?
secio84 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie w b6 soczewa w zwykłej lampie przestawia się z anglika na europę jak w b5 czy trzeba wymieniać przesłony ?W zwykłej lampie się przestawia z tego co kojarzę.naciepane z GT-I9195 Pany mamy może ramki devision pod tablicę ??? naciepane z GT-I9195
Rafal1988Lodz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 nie w każdej lampie przestawisz przeslone ostatni wypust b6 2003-2004 raczej nie maja takiej opcji jak cos to szukaj lampy 2001-2002 tam powinien być dzyndzel żeby ja przestawić.
grzes283 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 mordeczki pytanie. Jaki jest koszt montażu kiery z B8, oczywiscie z potrzebnymi elementami, kiera + poducha + moduł + zwijak i taśma ? Obecnie mam grzaną z B6 z MF i tempomatem....
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Pany mamy może ramki devision pod tablicę ??? nie, na razie na ten temat nie gadaliśmy. mamy za to ramki A4-klub.pl, którego jesteśmy częścią kombinujemy ciągle z wlepami, bo część firm nie chce się w ogóle tego podjąć :/
Sedrak Dan Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 mordeczki pytanie. Jaki jest koszt montażu kiery z B8, oczywiscie z potrzebnymi elementami, kiera + poducha + moduł + zwijak i taśma ? Obecnie mam grzaną z B6 z MF i tempomatem.... Jak się będziesz pozbywał swojej daj znać grzanie kiery przyda mi się z chęcią, a akurat chciałem swoją obszyć to może się wstrzymam
MichałA4 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Pany mamy może ramki devision pod tablicę ??? nie, na razie na ten temat nie gadaliśmy. mamy za to ramki A4-klub.pl, którego jesteśmy częścią kombinujemy ciągle z wlepami, bo część firm nie chce się w ogóle tego podjąć :/ Można było by do nich zagadnąć : http://www.sklep.selected.pl/szukaj.html/szukaj=b6/opis=tak/nrkat=tak/kodprod=tak ogarniają wszystko profi, śmiało mogę polecić
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 dzięki wysłałem maila do nich już w poniedziałek i cisza
MichałA4 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 dzięki wysłałem maila do nich już w poniedziałek i cisza Ehhhh .... Nie wierz w maile trzeba dzwonić
forman Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 , regulacja drzwi kierowcy a mianowicie chce je podciągnąć trochę blięej tyłu, ktoś przerabiał, ew ma jakieś foty czym kręcić ? bo szukałem to wygasły tematy z zdjęciami
marcin9680 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 , regulacja drzwi kierowcy a mianowicie chce je podciągnąć trochę blięej tyłu, ktoś przerabiał, ew ma jakieś foty czym kręcić ? bo szukałem to wygasły tematy z zdjęciami Tez sie chetnie dowiem jak te pier****** drzwi wyregulowac , od strony klamki podniesc je wyzej. Co jest nie tak z tymi drziami w Audi , ze wiecznie opadaja jak nie od pasazera to od strony kierowcy ? Kuzwa juz mnie szlak z tym trafia , jak je podniose do gory to 3-4 miesiace i znow opadna , ciezko sie domykaja , pizga i chuczy przez uszczelke.
pajda Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 mordeczki pytanie. Jaki jest koszt montażu kiery z B8, oczywiscie z potrzebnymi elementami, kiera + poducha + moduł + zwijak i taśma ? Obecnie mam grzaną z B6 z MF i tempomatem.... Moduł 200Tasma 70 Kiera od 400 w gore Poduszka od 400 w gore Zależy jak trafisz. Trzeba liczyć min 1000
tomekhxc Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Pany mamy może ramki devision pod tablicę ??? Można by zrobić coś fajnego , pytanie ilu by było chętnych ?
kkrawat Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Nie ma ktoś sprężyn -35mm na tył do quattro najlepiej z amorkami ? Chce wywalić to popieprzone 1bv i założyć coś niższego ale mniej betoniastego
tomekhxc Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Nie ma ktoś sprężyn -35mm na tył do quattro najlepiej z amorkami ? Chce wywalić to popieprzone 1bv i założyć coś niższego ale mniej betoniastego mam takie na tył , jak chcesz dawaj na pw
MARCIN607 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 (edytowane) Pany nie wala się komu kpl ori wyjmaków do Rns? mordeczki pytanie. Jaki jest koszt montażu kiery z B8, oczywiscie z potrzebnymi elementami, kiera + poducha + moduł + zwijak i taśma ? Obecnie mam grzaną z B6 z MF i tempomatem.... Moduł 200Tasma 70 Kiera od 400 w gore Poduszka od 400 w gore Zależy jak trafisz. Trzeba liczyć min 1000 jak coś moduł q i taśmę mam. Edytowane 1 Czerwca 2016 przez MARCIN607
grzes283 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 mordeczki pytanie. Jaki jest koszt montażu kiery z B8, oczywiscie z potrzebnymi elementami, kiera + poducha + moduł + zwijak i taśma ? Obecnie mam grzaną z B6 z MF i tempomatem.... Moduł 200Tasma 70 Kiera od 400 w gore Poduszka od 400 w gore Zależy jak trafisz. Trzeba liczyć min 1000 Tak obstawialem....dzieki
greg2505 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 , regulacja drzwi kierowcy a mianowicie chce je podciągnąć trochę blięej tyłu, ktoś przerabiał, ew ma jakieś foty czym kręcić ? bo szukałem to wygasły tematy z zdjęciami Tez sie chetnie dowiem jak te pier****** drzwi wyregulowac , od strony klamki podniesc je wyzej. Co jest nie tak z tymi drziami w Audi , ze wiecznie opadaja jak nie od pasazera to od strony kierowcy ? Kuzwa juz mnie szlak z tym trafia , jak je podniose do gory to 3-4 miesiace i znow opadna , ciezko sie domykaja , pizga i chuczy przez uszczelke. możecie wyregulować zawiasami odkręcając je od słupka A,tyle że na dolnym zawiasie jedną śrubę trzeba od środka odkręcić
secio84 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Pany mamy może ramki devision pod tablicę ??? Można by zrobić coś fajnego , pytanie ilu by było chętnych ?Ja bym był bardzo chętny zwykle czarne z chromowanym napisem b6 devision w wersji 3d ładnie by wyglądało naciepane z GT-I9195
RicS3 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Siemanko, jak tam odnośnie sprawy z gwertym? Ktoś coś wie?
Rekomendowane odpowiedzi