Karolwnik Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W zwyklej lampie halogenowej w a4 b6 da rade wyjac ten odblysbik? Bo mi nie chce to wyjsc
xsebo1 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Tak, znajdziesz na yt filmik Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Rabbi Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Pany orientuje się ktoś czy to normalne że webasto sterowane z pilota przy temperaturze +12*C załącza zamiast grzania wentylację?
feniks Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Tak, normalne, poniżej 5C się załączy. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
David Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 ma ktos dostep do etki? potrzebuje nr rozrusznika jaki siedzi w mojej a4 b6 awx
damian92x Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Mam na sprzedaż ramiona aero do a4 b6 z piórami valeo jakby ktoś szukał to PW
jedrekx Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 W schowku to moduł.... Chyba, Co? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk to miałem na myśli
bjoern Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Panowie, mam dzienne na h7 i mam problem. Niby lampy według stacji diagnostycznej ustawione okej ale jak są włączone dzienne to na ścianie widać, że jedna lampa świeci wyżej. Jak to ugryźć?Mam tak samo. Od strony kierowcy swieci mi wyżej. Jak włączę bixy i zapale światła długie to widać, ze po lewej stronie swieci znacznie wyżej. Wyciągałem i wkładałem żarówkę i ciagle to samo, a na 100% żarówka w gnieździe siedzi dobrze. Może tak musi być? [emoji848]Wysłane z jabłka ja też tak mam ale znam rozwiązanie w mojej zwykłej lampie odbłyśnik od długich jest montowany z takimi gumowymi podkładkami z dołu i można wkręcić za lekko lub za mocno i zmienia się wtedy wysokość samych długich
RicS3 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Panowie, mam dzienne na h7 i mam problem. Niby lampy według stacji diagnostycznej ustawione okej ale jak są włączone dzienne to na ścianie widać, że jedna lampa świeci wyżej. Jak to ugryźć?Mam tak samo. Od strony kierowcy swieci mi wyżej. Jak włączę bixy i zapale światła długie to widać, ze po lewej stronie swieci znacznie wyżej. Wyciągałem i wkładałem żarówkę i ciagle to samo, a na 100% żarówka w gnieździe siedzi dobrze. Może tak musi być? [emoji848]Wysłane z jabłka ja też tak mam ale znam rozwiązanie w mojej zwykłej lampie odbłyśnik od długich jest montowany z takimi gumowymi podkładkami z dołu i można wkręcić za lekko lub za mocno i zmienia się wtedy wysokość samych długichA masz jakieś foto żeby to zobrazować? Ja mam zwykłe lampy właśnie, przerobione na bix-y.
Frimuś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Panowie gdzie znajdę sterownik xenon ów z samopoziomowaniem ???????? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Panowie gdzie znajdę sterownik xenon ów z samopoziomowaniem ???????? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka sterownik od samopoziomowania jest za schowkiem
Frimuś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ale powiedz jak to wygląda tj.taka kostka 5x5cm z jedną wtyczka ???? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Ale powiedz jak to wygląda tj.taka kostka 5x5cm z jedną wtyczka ???? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Mój wyglądał jak kostka i miał takie chyba niebieskie wejście na jedną wtyczkę.
kaju Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Panowie, mam dzienne na h7 i mam problem. Niby lampy według stacji diagnostycznej ustawione okej ale jak są włączone dzienne to na ścianie widać, że jedna lampa świeci wyżej. Jak to ugryźć?Mam tak samo. Od strony kierowcy swieci mi wyżej. Jak włączę bixy i zapale światła długie to widać, ze po lewej stronie swieci znacznie wyżej. Wyciągałem i wkładałem żarówkę i ciagle to samo, a na 100% żarówka w gnieździe siedzi dobrze. Może tak musi być? [emoji848]Wysłane z jabłka soczewke macie źle osadzoną względem lustra od h7 i to tyle z mojej strony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RicS3 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Panowie, mam dzienne na h7 i mam problem. Niby lampy według stacji diagnostycznej ustawione okej ale jak są włączone dzienne to na ścianie widać, że jedna lampa świeci wyżej. Jak to ugryźć?Mam tak samo. Od strony kierowcy swieci mi wyżej. Jak włączę bixy i zapale światła długie to widać, ze po lewej stronie swieci znacznie wyżej. Wyciągałem i wkładałem żarówkę i ciagle to samo, a na 100% żarówka w gnieździe siedzi dobrze. Może tak musi być? [emoji848]Wysłane z jabłka soczewke macie źle osadzoną względem lustra od h7 i to tyle z mojej strony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co może być przyczyną złego osadzenia soczewki? Jak to poprawić?
Frimuś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Takie cudo Powinienem jeszcze raz demontowac schowek by spr.numery czy mogę śmiało kupować http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6384066289 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 kupuj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Frimuś Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) 20 zł czy 50 chyba nie ma znaczenia jak to pewnie i tak wykrecone z auta i nie sprawdzane ale widzę że są taki z końcówką c i czarny wtyk lub niebieski. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Frimuś
kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 który tu jest z Tych? nocke dzisiaj tam wale, można by co wychylić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bidzio1 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 który tu jest z Tych? nocke dzisiaj tam wale, można by co wychylić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A się wszyscy garną... [emoji2]
Rekomendowane odpowiedzi