Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zwyklej lampie halogenowej w a4 b6 da rade wyjac ten odblysbik? Bo mi nie chce to wyjsc

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, znajdziesz na yt filmik

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pany orientuje się ktoś czy to normalne że webasto sterowane z pilota przy temperaturze +12*C załącza zamiast grzania wentylację?

Opublikowano

Tak, normalne, poniżej 5C się załączy.

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ma ktos dostep do etki? potrzebuje nr rozrusznika jaki siedzi w mojej a4 b6 awx

Opublikowano

Mam na sprzedaż ramiona aero do a4 b6 z piórami valeo jakby ktoś szukał to PW :)

Opublikowano

W schowku to moduł.... Chyba, Co?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

to miałem na myśli :)

Opublikowano

Panowie, mam dzienne na h7 i mam problem. Niby lampy według stacji diagnostycznej ustawione okej ale jak są włączone dzienne to na ścianie widać, że jedna lampa świeci wyżej. Jak to ugryźć?

Mam tak samo. Od strony kierowcy swieci mi wyżej. Jak włączę bixy i zapale światła długie to widać, ze po lewej stronie swieci znacznie wyżej. Wyciągałem i wkładałem żarówkę i ciagle to samo, a na 100% żarówka w gnieździe siedzi dobrze. Może tak musi być? [emoji848]

Wysłane z jabłka

ja też tak mam ale znam rozwiązanie w mojej zwykłej lampie ;) odbłyśnik od długich jest montowany z takimi gumowymi podkładkami z dołu i można wkręcić za lekko lub za mocno i zmienia się wtedy wysokość samych długich

Opublikowano

Panowie, mam dzienne na h7 i mam problem. Niby lampy według stacji diagnostycznej ustawione okej ale jak są włączone dzienne to na ścianie widać, że jedna lampa świeci wyżej. Jak to ugryźć?

Mam tak samo. Od strony kierowcy swieci mi wyżej. Jak włączę bixy i zapale światła długie to widać, ze po lewej stronie swieci znacznie wyżej. Wyciągałem i wkładałem żarówkę i ciagle to samo, a na 100% żarówka w gnieździe siedzi dobrze. Może tak musi być? [emoji848]

Wysłane z jabłka

ja też tak mam ale znam rozwiązanie w mojej zwykłej lampie ;) odbłyśnik od długich jest montowany z takimi gumowymi podkładkami z dołu i można wkręcić za lekko lub za mocno i zmienia się wtedy wysokość samych długich
A masz jakieś foto żeby to zobrazować? Ja mam zwykłe lampy właśnie, przerobione na bix-y.
Opublikowano

Panowie gdzie znajdę sterownik xenon ów z samopoziomowaniem ????????

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie gdzie znajdę sterownik xenon ów z samopoziomowaniem ????????

sterownik od samopoziomowania jest za schowkiem
Opublikowano

Ale powiedz jak to wygląda tj.taka kostka 5x5cm z jedną wtyczka ????

Opublikowano

Ale powiedz jak to wygląda tj.taka kostka 5x5cm z jedną wtyczka ????

Mój wyglądał jak kostka i miał takie chyba niebieskie wejście na jedną wtyczkę.
Opublikowano

Wysłane z jabłka

soczewke macie źle osadzoną względem lustra od h7 i to tyle z mojej strony.

Opublikowano

Wysłane z jabłka

soczewke macie źle osadzoną względem lustra od h7 i to tyle z mojej strony.

A co może być przyczyną złego osadzenia soczewki? Jak to poprawić?
Opublikowano

kupuj

Opublikowano (edytowane)

20 zł czy 50 chyba nie ma znaczenia jak to pewnie i tak wykrecone z auta i nie sprawdzane ale widzę że są taki z końcówką c i czarny wtyk lub niebieski.

Edytowane przez Frimuś
Opublikowano

który tu jest z Tych? nocke dzisiaj tam wale, można by co wychylić :kox:

Opublikowano

który tu jest z Tych? nocke dzisiaj tam wale, można by co wychylić :kox:

A się wszyscy garną... [emoji2]