KoJ@K Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Moze do angola Ci dali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Moze do angola Ci dali. Nie cwaniakuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 stąd różnica koloru, że leżał sobie w cieniu, a reszta co masz w aucie była narażona na wszelkie warunki zewnętrzne - zmienna temperatura, słońce, kosmetyki... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Kryształowa kula mówi, że trzeba było w ASO zapytać, a nie tutaj [emoji12] Edytowane 6 Września 2016 przez nitroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Kryształowa kula mówi, że trzeba było w ASO zapytać, a nie tutaj [emoji12]hue hue:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Panowie pytanie, kupiłem włącznik esp w ASO i jest problem, numer oem niby ten sam a przełącznik się różni. Mój każdy róg ma zaokrąglony a ten nowy jest ostro ścięty od strony wizytownika. No i do tego kolor, jest szary a nie czarny. Skąd taka różnica mimo tego samego numeru? Kupiłeś ESP pod przyciski a nie pod wizytownik. Kolor Soul? Jeżeli tak i odcień jest inny to wyczyść pozostałe elementy z plaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Panowie pytanie, kupiłem włącznik esp w ASO i jest problem, numer oem niby ten sam a przełącznik się różni. Mój każdy róg ma zaokrąglony a ten nowy jest ostro ścięty od strony wizytownika. No i do tego kolor, jest szary a nie czarny. Skąd taka różnica mimo tego samego numeru? Kupiłeś ESP pod przyciski a nie pod wizytownik. Kolor Soul? Jeżeli tak i odcień jest inny to wyczyść pozostałe elementy z plaku f*ck ale numer jest taki sam na obu przyciskami więc jak je zamawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Literka na końcu jest inna i to ona decyduje jaki jest dokładnie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Jest ktoś posiadaczem quattro. Przerabiał ktoś z was temat podpory wału ? Wiem że jest z tym problem (oryginałem w aso) Nie chodzi mi o samą wymianę a bardziej o dobre części. Czytałem że zomegi elementy ktoś zakładał Edytowane 6 Września 2016 przez Frimuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Jest ktoś posiadaczem quattro. Przerabiał ktoś z was temat podpory wału ? Wiem że jest z tym problem (oryginałem w aso) Nie chodzi mi o samą wymianę a bardziej o dobre części. Czytałem że zomegi elementy ktoś zakładał Dobre pytanie ??? Jakie do B6 najlepiej ?? Do b7 jest takie same ?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Kryształowa kula mówi, że trzeba było w ASO zapytać, a nie tutaj [emoji12] żarcik się wyostrzył niedługo zostaniesz odcięty od forum to inaczej będziesz gadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 dzięki za odp w temacie przepływki - zrobię tak, najpierw spróbuję wyczyścić jeśli to nie pomoże kupię nówkę ori za gruby hajs - przynajmniej Turzol będzie szczęśliwy i będzie widział we mnie gościa godnego zaufania i nie będzie musiał się zastanawiać co daję dziecku do jedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Kryształowa kula mówi, że trzeba było w ASO zapytać, a nie tutaj [emoji12] żarcik się wyostrzył niedługo zostaniesz odcięty od forum to inaczej będziesz gadał Grozisz mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Stwierdzam fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 dzięki za odp w temacie przepływki - zrobię tak, najpierw spróbuję wyczyścić jeśli to nie pomoże kupię nówkę ori za gruby hajs - przynajmniej Turzol będzie szczęśliwy i będzie widział we mnie gościa godnego zaufania i nie będzie musiał się zastanawiać co daję dziecku do jedzenia To się chwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Siemka, posiada ktoś fotele sporty na części? Potrzebny mi ten felerny drut regulacji lędźwi. Znowu jebł :-\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ja tam wsadzilem rurkę na złamane końce i potraktowałem praską. Ponad rok już chyba tak się trzyma . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 dzięki za odp w temacie przepływki - zrobię tak, najpierw spróbuję wyczyścić jeśli to nie pomoże kupię nówkę ori za gruby hajs - przynajmniej Turzol będzie szczęśliwy i będzie widział we mnie gościa godnego zaufania i nie będzie musiał się zastanawiać co daję dziecku do jedzenia Hahahahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi