biggman Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 na zielono powinien paniczu jak układ sprawny, jak uwalony to na polamanciowo i migać. a weź na szybko odłącz przedni pikaczu i zerknij jak będzie. jak tam ricardo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wyciszania nie chcesz tak jak franio ma? blutka ogarnęliście? gra mu to bose czy AA? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wujek nie oszukuj Przycisk PDC był z podświetleniem zielonym w B6 i pomarańczowy B7. W przypadku awarii nie zmienia koloru. Ja mam z B7 i jest też pomarańczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 na zielono powinien paniczu jak układ sprawny, jak uwalony to na polamanciowo i migać. a weź na szybko odłącz przedni pikaczu i zerknij jak będzie. jak tam ricardo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wyciszania nie chcesz tak jak franio ma? blutka ogarnęliście? gra mu to bose czy AA? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wujek nie oszukuj Przycisk PDC był z podświetleniem zielonym w B6 i pomarańczowy B7. W przypadku awarii nie zmienia koloru. Ja mam z B7 i jest też pomarańczowy Też mi właśnie świtało, że ten z B7 świeci na pomarańczowo, ale wolałem się upewnić bo myślałem że to wskazuje błąd w układzie. BTW ktoś ma głośniczek 8E0 do PDC? Najlepiej newka, bo te używki to loteria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 To wyciszanie to gówno, mówiłem Ci, że pali MCE bzdura przyjacielu - jesteś pierwszym i jedynym, który tak uważa - nie uwierzę, że to przez to Ci padło... na zielono powinien paniczu jak układ sprawny, jak uwalony to na polamanciowo i migać. a weź na szybko odłącz przedni pikaczu i zerknij jak będzie. jak tam ricardo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wyciszania nie chcesz tak jak franio ma? blutka ogarnęliście? gra mu to bose czy AA? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wujek nie oszukuj Przycisk PDC był z podświetleniem zielonym w B6 i pomarańczowy B7. W przypadku awarii nie zmienia koloru. Ja mam z B7 i jest też pomarańczowy o masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Pany pdc u mnie świeci na pomarańcz przycisk z b7(chrom) wcześniej był zwykły i świecił tak samo Jak był błąd to migal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 U mnie też świeci na pomarańczowo a raczej miga i wyje alarm :/ Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Panowie jaka jest średnica czujnika parkowania w zderzakach Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Pany pdc u mnie świeci na pomarańcz przycisk z b7(chrom) wcześniej był zwykły i świecił tak samo Jak był błąd to migal U Franka na 100% świeci na zielono zwykły przełącnzik bez chromu, może zmienili coś w czasie trwania produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Nie ma znaczenia czy chrom, czy nie chrom, zmiana koloru diody była w którymś tam roku Edytowane 4 Października 2016 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 To wyciszanie to gówno, mówiłem Ci, że pali MCE bzdura przyjacielu - jesteś pierwszym i jedynym, który tak uważa - nie uwierzę, że to przez to Ci padło... na zielono powinien paniczu jak układ sprawny, jak uwalony to na polamanciowo i migać. a weź na szybko odłącz przedni pikaczu i zerknij jak będzie. jak tam ricardo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wyciszania nie chcesz tak jak franio ma? blutka ogarnęliście? gra mu to bose czy AA? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wujek nie oszukuj Przycisk PDC był z podświetleniem zielonym w B6 i pomarańczowy B7. W przypadku awarii nie zmienia koloru. Ja mam z B7 i jest też pomarańczowy o masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk kaju o co chodzi z tym wyciszaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 O to http://a4-klub.pl/index.php?/topic/347677-sciszajace-radio-po-wbiciu-wstecznego/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 O taaak, myślałem, że to w standardzie powinno być a tu d*pa. Ale przynajmniej jest na to rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert224 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dlaczego przy programie wywala się przepływomierz i co to daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jezeli ma sie nie sprawny lub padajacy to zamiast kupowac, to kase z niego przeznaczasz na program, tuner Ci go w sofcie "wycina" i kazdy jest zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Panowie jaka jest średnica czujnika parkowania w zderzakach Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 23,5mmCiężko będzie, wiertła takiego nie ma, musisz sam coś wymyślić... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Panowie jaka jest średnica czujnika parkowania w zderzakach Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 23,5mmCiężko będzie, wiertła takiego nie ma, musisz sam coś wymyślić... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki bardzo [emoji106] Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ale i tak polecam doświadczalnie wywiercić sobie na jakimś plastiku o podobnej grubości otworów kontrolnych. mnie kiedyś jeden forumowicz zmierzył i wyszło mu że czujnik ma 22,5(B6) moje jak doszły to według mnie miały 22,8mm(B7) gdy wierciłem kontrolnie to nie wchodziły, dopiero wymiar 23,2-23,5mm to mogłem spokojnie je ustawiać w zderzaku. możliwe że jest różnica w samych czujnikach. oczywiście potem jest jeszcze problem koszyków...ale to już temat na inny wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 na zielono powinien paniczu jak układ sprawny, jak uwalony to na polamanciowo i migać. a weź na szybko odłącz przedni pikaczu i zerknij jak będzie. jak tam ricardo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wyciszania nie chcesz tak jak franio ma? blutka ogarnęliście? gra mu to bose czy AA? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wujek nie oszukuj Przycisk PDC był z podświetleniem zielonym w B6 i pomarańczowy B7. W przypadku awarii nie zmienia koloru. Ja mam z B7 i jest też pomarańczowy Potwierdzam, Kaju ta parówa czasem ma swoje dziwne teorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 jak ktoś rzezbi otwory pod pdc to mam koszyczki czyli te mocowanie na czujniki z b7 4szt wiec jak ktoś będzie potrzebowal to pisać pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Pany mając PDC przód+tył dużo zostało jeszcze do rzeźby do podłączenia Homelinka? Z potrzebnych części mam tylko daszek, moduł to nie problem bo wala sie tego troche, reszta gratów to uchwyt który pewnie tylko w serwisie kupie. Wiązke do homelinka ktoś ma może, są jakieś gotowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Pany mając PDC przód+tył dużo zostało jeszcze do rzeźby do podłączenia Homelinka? Z potrzebnych części mam tylko daszek, moduł to nie problem bo wala sie tego troche, reszta gratów to uchwyt który pewnie tylko w serwisie kupie. Wiązke do homelinka ktoś ma może, są jakieś gotowe?Ty głombie nie wiesz do kogo się udać? popraw się synek, bo znowu Ci zorganizuje hefta na ricardo H4mm3r, na Twoją wątrobe też przyjdzie pora, czekaj na swoją kolej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Października 2016 przez kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi