Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ciekawy filmik na komórczaku ze słynnym złotym rojs rojsem z dubaju co Policja goniła go przez 60 kilometrów...jak wrzucę na YT to niebiescy mogą zapukać do mnie na chatę? Prędkości były delikatnie wyższe jak prawo przewiduje... :wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Mam ciekawy filmik na komórczaku ze słynnym złotym rojs rojsem z dubaju co Policja goniła go przez 60 kilometrów...jak wrzucę na YT to niebiescy mogą zapukać do mnie na chatę? Prędkości były delikatnie wyższe jak prawo przewiduje... :wink:

Jak możesz to zamaż licznik i tyle.

Niby wszyscy moto-vlogerzy zamazują licznik i tablice rej...

EDIT: dodaj film jako prywatny( albo nie publiczny) i podeślij linka na forum

Edytowane przez C4NC3R
Opublikowano

dawaj ten film :kox:

Opublikowano

Były b6 bez can?

Opublikowano

Były b6 bez can?

Spotkałem się z B6 która nie miała podczas wyjścia z salonu radia oryginalnego (na życzenie pierwszego właściciela), przez co klient nie miał w ogóle połączenia licznik - radio.

Opublikowano

Siema ryjce, pytanie. Czym czyścicie plastiki w aucie. Nie mam na myśli ostatecznej konserwacji, tylko pierwsze czyszczenie z największego brudu (kurz, piasek, otarcia od butów na drzwiach i progach, etc...)

Gdzieś słyszałem dwa "domowe" sposoby. Woda + ludwik, lub woda + płyn do płukania ubrań. Ponoć idealnie czyści i powierzchnia jest satynowa, nie świeci się. Testował ktoś z Was ten sposób?

Opublikowano

Panowie, kto i za ile ściągnie kod z concerta a4 b7, miałbym tez drugiego concerta do sprawdzenia i ewentualnej naprawy

Opublikowano

Siema ryjce, pytanie. Czym czyścicie plastiki w aucie. Nie mam na myśli ostatecznej konserwacji, tylko pierwsze czyszczenie z największego brudu (kurz, piasek, otarcia od butów na drzwiach i progach, etc...)

Gdzieś słyszałem dwa "domowe" sposoby. Woda + ludwik, lub woda + płyn do płukania ubrań. Ponoć idealnie czyści i powierzchnia jest satynowa, nie świeci się. Testował ktoś z Was ten sposób?

Ja bardzo polecam APC Poorboy's http://showcarshine.pl/felgi/106-poorboys-world-all-purpose-cleaner-do-wszystkiego-silny-koncentrat-gratis-mikrofibra.html

Rozcieńczam w małym naczynku z wodą (proporcje w opisie w linku), pędzelek i można czyścić plastiki i środek auta. Po wyczyszczeniu pędzlem przeczyścić nawilżoną szmatką i mamy czystą, odtłuszczoną i matową powierzchnię.

Po za tym można to wykorzystać do różnych powierzchni w zależności od stopnia rozcieńczenia i na prawdę pomaga nawet na najbardziej zabrudzone miejsca.

Opublikowano

APC w stężeniu 1:10 i plastiki jak nowe.

Opublikowano

Panowie, kto i za ile ściągnie kod z concerta a4 b7, miałbym tez drugiego concerta do sprawdzenia i ewentualnej naprawy

Mi wziął 50 zł, ale przyjechałem osobiście . W serwisie chcieli bodajże 150-175 zł. Znalazłem dwie strony internetowe również, które się tym zajmują.

Opublikowano

Panowie jak już jesteśmy w kosmetykach to co do skóry byście zaproponowali? Chciałbym je zakonserwowac ale przed tym przydałoby się je przetrzeć i czym mam to zrobić.

Opublikowano

Panowie jak już jesteśmy w kosmetykach to co do skóry byście zaproponowali? Chciałbym je zakonserwowac ale przed tym przydałoby się je przetrzeć i czym mam to zrobić.

Colourlock taki zestawik :)http://sklep.colourlock.pl/zestaw-soft-do-czyszczenia-skorzanej-tapicerki-samochodowej.html?gclid=CjwKEAiA6YDBBRDwtpTQnYzx5lASJAC57ObMWPy9PI-KzDsOS7YZAZL91BCF5iLh4Dn254j7GXncAhoCGcbw_wcB

Opublikowano

Colourlock taki zestawik :)http://sklep.colourlock.pl/zestaw-soft-do-czyszczenia-skorzanej-tapicerki-samochodowej.html?gclid=CjwKEAiA6YDBBRDwtpTQnYzx5lASJAC57ObMWPy9PI-KzDsOS7YZAZL91BCF5iLh4Dn254j7GXncAhoCGcbw_wcB

+1 dla zestawu colourlock

Opublikowano

Dzięki wieczór jak będę w domu to zamówię [emoji2]

Opublikowano

+1 dla zestawu colourlock

Ja np wolę gliptone ma fajniejszy skórzany zapach końcowy http://www.wipers.pl/20,gliptone-gt11-gt12.html

Opublikowano

Gliptone wg mnie ma mega ujowy cleaner. Jest gęsty i ciężko się nim pracuje. Zapach odżywki to garbarnia - nie każdemu to odpowiada.

BTW w studiach detailingowych głównie wybiera się colourlocka.

Opublikowano

Dzięki Panowie za info....zamawiam;-)

Opublikowano

Panowie ....po tym jak otworze auto i rnse sie budzi -> wiatrak zaczyna pracowac przez pierwsze 2 min pracuje strasznie głosno.Dzwiek bardzo wysoki (taki a'la ,,swiergot") ....po czym pracuje cicho .....Sytuacja powtarza sie gdy rnse jest juz schłodzone (tzn gdy auto troche postoi nie uruchamiane bądz nie otwierane)

Spotkał sie ktos z czyms takim??

Opublikowano

Pany może kto chętny

4b23dd61502f11ac13dafb250982995a.jpg

Jak co to pw