pajda Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Pany po zgaszeniu auta czasem chodzi mi wentylator co to może być?
KoJ@K Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 pajda - w klekocie? Nie masz przypadkiem zastawionej czyms chlodnicy ?
pajda Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 schładza mocno rozgrzane auto W zimie przy tej temp [emoji33] pajda - w klekocie? Nie masz przypadkiem zastawionej czyms chlodnicy ?No u mnie w pasku
TOM3K Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 poczytaj jest temat o tym w silnikach w b8
bjoern Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 W zimie przy tej temp za bardzo upalasz
C4NC3R Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Pany po zgaszeniu auta czasem chodzi mi wentylator co to może być? jak nie odchodzi zbyt daleko to bym się nie przejmował. co innego jak pójdzie gdzie i nie wróci Błędy jakieś wywala?
Ra4al Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Pany po zgaszeniu auta czasem chodzi mi wentylator co to może być? Wygląda to tak ze gasisz auto, czyli wyłączasz zapłon, a wentylator załącza się po chwili sam?? Ja mam właśnie tak, walczę z tym od roku i nie potrafię zaradzić, gdy się załączy, rozwiązaniem u mnie jest uderzenie w obudowę ECU silnika, ba nawet można w maskę w tej okolicy i się wyłącza. Próbowałem już wymiany przekaźnika, obracania go, etc i dalej to samo. Myślę czy w końcu nie przerobię zasilania bezpiecznika wentylatorów [nr 4 bodajże] pod 12v ze stacyjki, bo nie raz już było że wróciłem do auta a tu wentylatory dmuchają jak szalone. Gdyby dłużej to trwało to aku by powiedziało "papa"
BeyerBrown Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Coś nie łączy ewidentnie... może zimne luty w ECU
jedrekx Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Pany po zgaszeniu auta czasem chodzi mi wentylator co to może być? w silnikach CR to jest dopalanie DPF... spokojnie, to nic strasznego
grzes283 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dokładnie. Przyczyną jest dpf. Miałem tak w pasku i mam teraz w a6.
Sedrak Dan Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Pany po zgaszeniu auta czasem chodzi mi wentylator co to może być? Wygląda to tak ze gasisz auto, czyli wyłączasz zapłon, a wentylator załącza się po chwili sam?? Ja mam właśnie tak, walczę z tym od roku i nie potrafię zaradzić, gdy się załączy, rozwiązaniem u mnie jest uderzenie w obudowę ECU silnika, ba nawet można w maskę w tej okolicy i się wyłącza. Próbowałem już wymiany przekaźnika, obracania go, etc i dalej to samo. Myślę czy w końcu nie przerobię zasilania bezpiecznika wentylatorów [nr 4 bodajże] pod 12v ze stacyjki, bo nie raz już było że wróciłem do auta a tu wentylatory dmuchają jak szalone. Gdyby dłużej to trwało to aku by powiedziało "papa" Ja miałem to samo i przez cały czas aku mi padało. Wymieniłem moduł sterujący wentylatorem i jest już dobrze.
bjoern Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 pany czy są w b6/b7 albo od jakiegoś innego auta ładne pomarańczowe kierunki co by pasowały do obrysówek usa? Ewentualnie poleci ktoś folię o podobnym odcieniu co obrys?
RicS3 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Koledzy poleci ktoś jakąś folie zabezpieczającą na ekran rns-e led? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
RicS3 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Czarny strecz Huehue, jak zwykle dowcip na poziomie ....gimbazy
KoJ@K Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Staralem sie odpowiedziec na takim samym poziomie, na jakim zostalo zadane pytanie Edytowane 24 Grudnia 2016 przez KoJ@K
ucho.77 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Wesołych Świąt Czarny strecz Bezbarwny byłby lepszy
Rekomendowane odpowiedzi