Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biggman ma taki przycisk u siebie . Uderzaj do niego moze ci powie jaki jest numer tego przycisku

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam ma ktos numer tel do Kaja :) z góry dzieki

884 998 276 ;)

Opublikowano (edytowane)

Siemka mam pytanie maci moze nr tego przycisku S od RS4 bo jak ktos tam podawał 8E1959903 C to jak byłem w salonie VW to im wyskoczył że jest to przycisk od rolety albo od siedziska a nie było zdj podglądu co jest nadrukowane na przycisku, a robie wydechy na guzik żeby sie otwierały klapki i w sumie fajnie by było to zrobić na ori guzik audi z góry dzięki

263b86cacfe70942gen.jpg

8E1 959 903 C 5PR chrom jak się nie mylę ;) na plakietce będzie napisane ustawiania siedzenia sportowego :decayed:

Siemka mam pytanie maci moze nr tego przycisku S od RS4 bo jak ktos tam podawał 8E1959903 C to jak byłem w salonie VW to im wyskoczył że jest to przycisk od rolety albo od siedziska a nie było zdj podglądu co jest nadrukowane na przycisku, a robie wydechy na guzik żeby sie otwierały klapki i w sumie fajnie by było to zrobić na ori guzik audi z góry dzięki

263b86cacfe70942gen.jpg

Edytowane przez Norbas
Opublikowano

Dzięki chłopaki już zamówione :decayed:

Opublikowano

:hi:

Panowie, taka prośba, jakby ktoś miał na oku w odpowiednim stanie:

- podsufitkę kompletną

- zderzaki s-line

- lotka klapy bagażnika avant s-line

- nakładki progowe s-line

Wszystko powyższe do A6C6 Avant 2010r

To proszę o kontakt :wink:

Opublikowano

grzes283 zagadaj do siemiana. ; )

Opublikowano

Ludziska czy ktoś zakładał do zwykłego diesla 1,9 tdi drugi intercoler tak jak ma 2,5 tdi. jest gdzies jakis temat i czy ma sens. Co ewentualnie trzeba by mieć???

Opublikowano

Ludziska czy ktoś zakładał do zwykłego diesla 1,9 tdi drugi intercoler tak jak ma 2,5 tdi. jest gdzies jakis temat i czy ma sens. Co ewentualnie trzeba by mieć???

tutaj jest tylko ze do bexa, sens na pewno jest tylko czy nie lepiej jest wstawić IC?

https://a4-klub.pl/index.php?/topic/307345-montaz-prawego-intercoolera-bex/?/topic/307345-montaz-prawego-intercoolera-bex/

Opublikowano

Chyba większość wstawia centralny IC

Opublikowano

A nie lepiej icek z BRD? Jest wydajniejszy. Ja chciałem do siebie ale nie mam pewności czy wejdzie do AVF z klima na osobnym pasku bo tam może osuszacz przeszkodzić w montażu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Opublikowano

dlatego pytam o icek z 2,5 czy ktos zakladał niz kombinowac z centralnym tym bardziej ze nie podoba mi sie to :)

Opublikowano

Są tuningowe icki ale drogie. Za to pasują p&p w miejsce starych.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

już kiedyś pisałem ,że idzie wsadzić do AVF icka z BRD nawet przy klimie na osobnym pasku mam tak u siebie zriobione

Opublikowano (edytowane)

dlatego pytam o icek z 2,5 czy ktos zakladał niz kombinowac z centralnym tym bardziej ze nie podoba mi sie to :)

Ja po swapie miałem oba IC z 2.5TDi, podstawowym problemem jest to iż IC z 2.5TDI ma jedno wejście do góry i trzeba robić to na silikonach tuningowych, oraz kolejnym i chyba o wiele większym problemem jest to iż IC z 2.5TDi ma aż dwa wyjścia na dole. U mnie gdzie pas przedni mam dalej z 2.5TDi to akurat nie był problem, ale u posiadaczy oryginalnego 1.9TDi oznacza to dość dużą rzeźbę z silikonami.

Zatem gra nie warta świeczki, lepiej na prawdę zainwestować w IC z BRD, bądź FMIC, które wcale nie musi być duże i widoczne, można założyć z 2.0/3.0 TDi i wcale nie rzuca się w oczy, a daje o nie lepsze rezultaty niż podwójne SMIC, dla tego u mnie IC z 2.5TDi leżą w garażu i się kurzą ;)

Edytowane przez Ra4al
Opublikowano

Ja po swapie miałem oba IC z 2.5TDi, podstawowym problemem jest to iż IC z 2.5TDI ma jedno wejście do góry i trzeba robić to na silikonach tuningowych, oraz kolejnym i chyba o wiele większym problemem jest to iż IC z 2.5TDi ma aż dwa wyjścia na dole. U mnie gdzie pas przedni mam dalej z 2.5TDi to akurat nie był problem, ale u posiadaczy oryginalnego 1.9TDi oznacza to dość dużą rzeźbę z silikonami.

Zatem gra nie warta świeczki, lepiej na prawdę zainwestować w IC z BRD, bądź FMIC, które wcale nie musi być duże i widoczne, można założyć z 2.0/3.0 TDi i wcale nie rzuca się w oczy, a daje o nie lepsze rezultaty niż podwójne SMIC, dla tego u mnie IC z 2.5TDi leżą w garażu i się kurzą ;)

Dzięki kolego za konkretna odp

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Tak poglądowo:

2.5 TDI:

107_0269.jpg

2.0 TDi

A4_B7_2.0_TDI_INTERCOOLER_8E0145805S_1.J

Opublikowano

Panowie, Panie - najlepszego w Nowym. Oby był lepszy niż poprzedni....

Pozdrawiam

Opublikowano

Siemanko Panowie,pytanie do znafcow, czy pompa wspomagania z b7 z silnika 1.9/2.0/3.0 tdi podejdzie do 1.9 tdi w b6?

Zmienilem u siebie magiel i stara pompa prawdopodobnie po dwóch dniach sie skonczyla, wspomaganie działa normalnie ,ale pompka wyje jak szalona no i fontanna ze zbiorniczka sie robi.