Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Panowie czym wyczyscic biala skore z brubu i jaki wosk zabezpieczający? Tyle tego na allegro ze nie wiem co wybrać. Najpierw chciałbym ja wyczyscic czyli jakiś preparat plus delikatna szczotka? Zawartość dodana 2 minutes later taki zestaw będzie dobry ? http://allegro.pl/preparat-do-czyszczenia-skory-tapicerki-skorzanej-i6690110598.html
Karol89 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Panowie jest ktoś z miejscowości Góra bądź okolic ? mam malutki interes do tej osoby
TOM3K Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Panowie czym wyczyscic biala skore z brubu i jaki wosk zabezpieczający? Tyle tego na allegro ze nie wiem co wybrać. Najpierw chciałbym ja wyczyscic czyli jakiś preparat plus delikatna szczotka? Zawartość dodana 2 minutes later taki zestaw będzie dobry ?http://allegro.pl/preparat-do-czyszczenia-skory-tapicerki-skorzanej-i6690110598.htmlKup sobie zestaw colourlocka w wersji soft na początek żebyś szkód nie narobił
roni07 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 DO czyszczenia skór najalepsze jest szare mydło + miękka szczoteczka. Po wyczyszczeniu należy skórę zaimpregnować
RicS3 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 DO czyszczenia skór najalepsze jest szare mydło + miękka szczoteczka. Po wyczyszczeniu należy skórę zaimpregnować potwierdzam
Rederyk78 Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Witam. Panowie ma ktoś na sprzedaż prawą pokrywę zaworów do 2,5 tdi po niskim przebiegu??
Sedrak Dan Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Dnia 4.03.2017 o 17:47, secio84 napisał: Ja dodasz gazu chodzi lżej czy dalej tak samo ciężko naciepane z kalkulatora S7 Zawartość dodana 1 minute later Jeśli tak jest to znaczy że pompa siada:-( naciepane z kalkulatora S7 Dokładnie wspomaganie chodzi z każda chwila coraz gorzej . Rozumiem , ze lepiej nie jeździć tylko od razu pompę do regeneracji póki żyje ? Ile taka zabawa ?
MichałA4 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Jezeli to wina pompy to kup uzywke za 100' i zapomnij o sprawie.
xsebo1 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Nie bardzo, jeżeli to pompa to pewnie zasrane wszystko zmielonym metalem. Do płukania zużyłem 3l płynu i niby ok, a po krótkim czasie znowu syf. Polecają zalać Atf Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
MichałA4 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Przy zmianie pompy caly uklad trzeba wyplukac to raczej oczywiste, szczegolnie ze jezdzi z ta usterka to na pewno nawalilo opilkow. Rozmowa o plynach to jak wsadzanie kija w mrowisko kazdy leje co uwaza, ja tam mam febiego i chodzi wszystko jak najbardziej ok.
Radek Trzeciak Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Dnia 05/03/2017 o 15:26, Toskańczyk napisał: Tutaj masz w niebieskim ale LZ5C Dzieki Toskańczyk Mam jeszcze jedno pytanie czy halogeny od zeyklego zderzaka pasuja do zderzaka sline ?
rafi10612 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Pasują. Belka tez jest ta sama Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sedrak Dan Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 12 godzin temu, MichałA4 napisał: Jezeli to wina pompy to kup uzywke za 100' i zapomnij o sprawie. 12 godzin temu, xsebo1 napisał: Nie bardzo, jeżeli to pompa to pewnie zasrane wszystko zmielonym metalem. Do płukania zużyłem 3l płynu i niby ok, a po krótkim czasie znowu syf. Polecają zalać Atf Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Oddaje jutro auto do mechanika. Powiedział, że rozkręci i zobaczy czy pompa się nadaje do regeneracji czy nie oraz czy przekładnia za mocno nie dostała po d*pie
kaman Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Panowie taka sytuacja z moim samochodem... Jakiś czas temu wywaliło mi błąd od turbiny (juz nie pamietam jaki). Okazało się ze pompa jest do wymiany - wymieniłem ją bo wcześniej miałem jakąś na "L" (nie pamietam juz nazwy) gdyż jeden z króćców mocno się ruszał na boki wiec wpakowałem ori z Boscha. Błędy skasowane, przejechałem kilkadziesiąt kilometrów i znowu to samo - po oględzinach i podłączeniu do kompa mechanik stwierdził ze i elektrozawor nadaje się do wymiany. Wymieniłem go i przy okazji dałem nowe wężyki bo stare były juz poprzecierane. Wszystko hulało aż miło, samochód ładnie się zbierał. Teraz jadąc trasa złapałem 120km/h i turbinę odcięło... Czyżby turbina juz pada? Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu wszystko działa jak należy i błędów żadnych nie ma... [emoji848] Co to może być? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
grzes283 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Siema ryjce, pilna sprawa. Mam taki zestaw 18" ET 29 8.5J i opona 225/45/18 - czy podejdzie do A6C6? Wiem, że ET jest graniczne, ale czy nie będzie wystawać za obrys?
xsebo1 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Panowie taka sytuacja z moim samochodem... Jakiś czas temu wywaliło mi błąd od turbiny (juz nie pamietam jaki). Okazało się ze pompa jest do wymiany - wymieniłem ją bo wcześniej miałem jakąś na "L" (nie pamietam juz nazwy) gdyż jeden z króćców mocno się ruszał na boki wiec wpakowałem ori z Boscha. Błędy skasowane, przejechałem kilkadziesiąt kilometrów i znowu to samo - po oględzinach i podłączeniu do kompa mechanik stwierdził ze i elektrozawor nadaje się do wymiany. Wymieniłem go i przy okazji dałem nowe wężyki bo stare były juz poprzecierane. Wszystko hulało aż miło, samochód ładnie się zbierał. Teraz jadąc trasa złapałem 120km/h i turbinę odcięło... Czyżby turbina juz pada? Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu wszystko działa jak należy i błędów żadnych nie ma... [emoji848] Co to może być? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Geometria przycina, turbo do czyszczenia Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
artin007 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, kaman napisał: Panowie taka sytuacja z moim samochodem... Jakiś czas temu wywaliło mi błąd od turbiny (juz nie pamietam jaki). Okazało się ze pompa jest do wymiany - wymieniłem ją bo wcześniej miałem jakąś na "L" (nie pamietam juz nazwy) gdyż jeden z króćców mocno się ruszał na boki wiec wpakowałem ori z Boscha. Błędy skasowane, przejechałem kilkadziesiąt kilometrów i znowu to samo - po oględzinach i podłączeniu do kompa mechanik stwierdził ze i elektrozawor nadaje się do wymiany. Wymieniłem go i przy okazji dałem nowe wężyki bo stare były juz poprzecierane. Wszystko hulało aż miło, samochód ładnie się zbierał. Teraz jadąc trasa złapałem 120km/h i turbinę odcięło... Czyżby turbina juz pada? Po zgaszeniu samochodu i ponownym odpaleniu wszystko działa jak należy i błędów żadnych nie ma... Co to może być? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk albo kierownice stoja albo uszkodzona gruszka albo , n75 albo co z vacum nie tak zrób logi dynamiczne i mi podaj na pw Edytowane 8 Marca 2017 przez artin007
kaman Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Pompa vacum na 100% jest sprawna. Gruszka tez działa jak należy - sprawdzana była podczas wymiany elektrozaworu. Postaram się na dniach gdzieś zrobić logi dynamiczne i podrzucę Ci je na PW. Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kaju Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 u mnie stanęła geometria (nikt nie chciał mi w to uwierzyć, że przy mojej jeździe tak się wydarzyło - a jednak), a stanęła przez uwalający się N75 i tym oto sposobem miałem kumulację... turbo wyjęte, geometria zrobiona na lustro, wsadzam do auta, odpalam bloki pomiarowe, a tam zero ruchu... także ten, wszystko po kolei sprawdzaj.
Rekomendowane odpowiedzi