Karol89 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Siemanko Panowie pytanie do osób które zaadoptowały do b6 kluczyk z b7 , mam pytanie odnosnie grotu, dzis odebralem od dociecia kluczyk z b7 a tu zonk nie idzie przekrecic stacyjki, i teraz sie zastanawiam co jest nie tak czy spaprali docinanie nowego grotu czy grot z b6 poprostu jest jakos inaczej sfrezowany, jak tak sie tym grotom przygladam to sa one identyczne zarowno wzor jak i te boczne przefrezowania, mial ktos podobny myk?Zły grot albo zle dorobiony grot Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Karolwnik Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 55 minut temu, MichałA4 napisał: Siemanko Panowie pytanie do osób które zaadoptowały do b6 kluczyk z b7 , mam pytanie odnosnie grotu, dzis odebralem od dociecia kluczyk z b7 a tu zonk nie idzie przekrecic stacyjki, i teraz sie zastanawiam co jest nie tak czy spaprali docinanie nowego grotu czy grot z b6 poprostu jest jakos inaczej sfrezowany, jak tak sie tym grotom przygladam to sa one identyczne zarowno wzor jak i te boczne przefrezowania, mial ktos podobny myk? daj do poprawy. czasami to robia za szybko i zle im sie sfrezuje mialem tak w kluczach domowych
MichałA4 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Hm grot kupilem nowy pod kluczyk z b7 , dalem go razem z dwoma kluczykami do dociecia na wzor ori b6, cos gosciu beczał ze to nie podejdzie ze jeden jest krotrzy a drugi dluzszy, ale to przecież normalne bo mocowanie grotu w b7 i 6 jest inne i musi byc dluzszy , najwazniejsze zeby ta czesc robocza byla taka sama, czyli spier......li, tak czułem
MichałA4 Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 ..... jedyne co mi sie rzuca w oczy to to ze w ori kluczyku wzorek jest minimalnie glebiej wyciety , a w dorabianym jakby płyciej.
KoJ@K Opublikowano 2 Listopada 2017 Opublikowano 2 Listopada 2017 Po mojemu to też właśnie źle dorobiony grot.
rosiaksdz Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam szukam osoby, która podjełaby się zrobienia u mnie drl/clh, mianowicie mam juz chyba wszystko co jest potrzebne (moduł kogiel sd2, przełacznik drl/clh, moduł F, włącznik AUTO, lusterko fotochrom z czujnikiem zmierzchu + kompas) teraz tylko żeby mi ktoś pomógł podpiąć tak aby drl był na postojówce, ponieważ mam zrobione ledy w lampach a'la rs6 z a6 c6 i jak się da to też clh na postojówke
bjoern Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 jest sprawa może ktoś wie co to za lotka? Znajomy z grupy na fejsie ma taką, ma wybity jakiś numer ale nie mogę nic po tym znaleźć, może ktoś z was coś kojarzy gdzie taką kupić? Jest dużo wyższa niż seryjne
black_edition Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam. Czy bluetooth z końcówką H i Ć to high ? Warto brać je ?
rafi10612 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Okazje na FB wyhaczyles?Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
vblpl Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Cześć! Potrzebuje numer następujących części: 01841 - V158 (po stronie kierowcy) czerwony 01842 - V159 (za schowkiem pasażera) fioletowy 00716 - V113 niebieski
luki19862121 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 https://a4-klub.pl/topic/119271-błędy-silników-klap-nagrzewnicy-rozmieszczenie-opis-nastawy-podstawowe/
Rederyk78 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 W dniu 3.11.2017 o 17:30, bjoern napisał: jest sprawa może ktoś wie co to za lotka? Znajomy z grupy na fejsie ma taką, ma wybity jakiś numer ale nie mogę nic po tym znaleźć, może ktoś z was coś kojarzy gdzie taką kupić? Jest dużo wyższa niż seryjne Może być od pakietów innych firm. Ja mam Riegera i wygląda tak samo jak ten i ma w tym samym miejscu wybity numer seryjny.
jozek726 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 orientuje się ktoś jaki numer na wlepcę na podgrzewana przednia szyba ?
C4NC3R Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 1 godzinę temu, jozek726 napisał: orientuje się ktoś jaki numer na wlepcę na podgrzewana przednia szyba ? o to by chyba chodziło 4GM Laminated windshield, with sunshield andviewing window for vehicle identification number, heated
chudy92 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Panowie nie ma ktoś wiązki airbaga pod multi 8E0971589S?
luki19862121 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Przypomnij się po 15 powinienem mieć poduchę multi z tą wiązką
lukasso15 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Panowie mam pewien problem z b6.. Audi a4 b6 2.5 v6 . Na liczniku nagle zaczęła migać czerwona kontrolka od ciśnienia oleju, ale tylko jak doda sie gazu powyżej 2 tyś, na wolnych wszystko ok. Czujnik podmieniony (z drugiego takiego silnika, sprawnego silnika) i to samo, Ciśnienie mierzone i na jałowym ok 1.5-1,8 przy 2 tyś 3,7-3.9 i trzyma. Mierzone na rozgrzanym motorze. Czujnik do samego kompa ma przejście , a nawet do samego licznika ma przejście. Nawet licznik podmieniony, bo może on walnął, ale nadal nic.. Wie ktoś co to za cholerstwo w tym siedzi ?
afroo. Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 5 godzin temu, lukasso15 napisał: Na liczniku nagle zaczęła migać czerwona kontrolka od ciśnienia oleju, ale tylko jak doda sie gazu powyżej 2 tyś, na wolnych wszystko ok. Czujnik tak działa, łapie dopiero powyżej 2k, a na jałowym może i bez oleju lecieć i nie wywali kontrolki. Nie wiem jak w 2.5V6 ale u mnie jest na jałowym 1.8b, później 4,5b i przy 6k wchodzi na 6b.
bjoern Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Czy ktoś wie jakby można było taniej dorwać lotkę od riegera? Nr Katalogowy: D 00055244 Producent: Rieger Przez kogoś handlującego częściami czy coś?
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Może @JawoR36 będzie miał. Zapytaj.
Rekomendowane odpowiedzi